Star Crossed Lovers: 10 beroemde koppels met onverenigbare sterrenbeelden

Inhoudsopgave:

Star Crossed Lovers: 10 beroemde koppels met onverenigbare sterrenbeelden
Star Crossed Lovers: 10 beroemde koppels met onverenigbare sterrenbeelden
Anonim

Het persoonlijke leven van beroemdheden ha alt vaak belangrijke krantenkoppen over de hele wereld. Inderdaad, koppels van beroemdheden stelen altijd de schijnwerpers van het grootste nieuws van de dag. Sommige beroemde stellen lijken aan de oppervlakte perfect, maar hebben moeite om met elkaar overweg te kunnen. Andere koppels hadden een giftige relatie die nooit een kans heeft gehad. Sommige stellen kunnen echter elk obstakel op hun weg overwinnen. Ze laten hun gevoelens niet eens veranderen door hun sterrenbeeld. Verschillende geliefde beroemdhedenparen zouden geen relatie moeten hebben op basis van hun astrologische tekens. Volgens hun sterrenbeelden zal hun relatie niet werken, wat ze ook doen. Deze koppels laten hun sterrenbeeld echter niet interfereren met wat ze willen.

10 Chrissy Teigen (Boogschutter) en John Legend (Steenbok)

Chrissy Teigen en John Legend hebben een liefde die maar weinig mensen in het leven ervaren. Het is veilig om te zeggen dat ze perfect voor elkaar zijn. Hun sterrenbeelden suggereren echter dat ze niet compatibel zijn. Teigen is een echte Boogschutter omdat ze extravert en uitgesproken is. Legend is echter zoals de meeste Steenbokken en is zachtaardig. Boogschutter is erg optimistisch, terwijl Steenbok pessimistisch is. Natuurlijk, als een Boogschutter de relaxte Steenbok aankan, dan heeft de relatie een kans. Teigen en Legend blijven een gezond stel ondanks dat hun sterren en manen niet op één lijn liggen.

9 Sarah Michelle Gellar (Ram) en Freddie Prinze Jr. (Vissen)

Wanneer een Ram en Vissen samenkomen, is er een grote kans op een ramp. Het is gebruikelijk dat de twee tekens verhitte discussies aangaan. Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. laten dat echter niet in de weg staan van geluk. Gellar en Prinze zijn ondanks de verschillen al 20 jaar samen. Gellar is dynamisch en charismatisch, net als haar sterrenbeeld Ram. Prinze is een Boogschutter en is ambitieus, zoals het teken doet vermoeden. Natuurlijk kunnen deze twee tekens vaak met elkaar in conflict komen. Hoe dan ook, Gellar en Prinze vinden een manier om het te laten werken.

8 Sarah Hyland (Boogschutter) en Wells Adams (Stier)

Boogschutter en Stier zijn een van de meest onverenigbare sterrenbeelden. De twee koppige tekens zijn echte door sterren gekruiste geliefden. Sarah Hyland en Wells Adams bewijzen echter dat ze hun sterren kunnen overwinnen.

Hyland is een Boogschutter die persoonlijke vrijheid geniet, maar ook verlangt naar stabiliteit. Adams is het aardeteken Stier, dat bekend staat als trouw maar een vreselijk humeur heeft. De twee tekens staan echter bekend om het hebben van een gepassioneerde relatie. Inderdaad, een Boogschutter en Stier kunnen de koppeling laten werken, zoals Hyland en Adams bewijzen.

7 Cardi B (Weegschaal) en Offset (Boogschutter)

De relatie tussen Cardi B en Offset verliep niet soepel en gemakkelijk. Dat is natuurlijk gebruikelijk voor deze dierenriemkoppeling. Het kost inderdaad veel moeite voor een Weegschaal en Boogschutter om deze relatie te laten werken. Soms kunnen de twee tekens een goede vriendschap hebben, maar missen ze vaak chemie.

Cardi en Offset begonnen in 2017 te daten, maar gingen kort uit elkaar voordat ze herenigd werden. Weegschaal wordt vaak aangetrokken door de wilde kant en liefde voor avontuur van de Boogschutter. Om de relatie een kans te geven, moeten ze tolerant zijn voor elkaars verschillen.

6 George Clooney (Taurus) en Amal Clooney (Waterman)

George en Amal Clooney hebben veel obstakels overwonnen om samen te zijn. Inderdaad, ze trotseerden de kansen en de sterren. Volgens de astrologische tekens van George en Amal zijn het door sterren gekruiste minnaars die niet zullen werken. Hun sterrenbeelden zijn onverenigbaar en de relatie zou een treinwrak moeten zijn. Dat heeft hen natuurlijk nog niet tegengehouden. Amal is een Waterman, die bekend staat om zijn onvoorzichtige houding als het op liefde aankomt. Aan de andere kant kan Stier een beetje te veeleisend zijn, wat Waterman wegduwt. Stier houdt niet van verandering, maar Waterman kan een Stier overtuigen om zich aan te passen.

5 Barack Obama (Leo) en Michelle Obama (Steenbok)

Leo en Steenbok zijn twee sterke krachten. Ze staan echter aan tegenovergestelde kanten en komen vaak in conflict. Hoe dan ook, Barack en Michelle Obama hebben een succesvol huwelijk en laten hun sterrenbeelden niet in de weg staan. Barack is zoals de meeste Leeuwen en heeft een vurige geest waardoor Steenbokken zich soms ongemakkelijk voelen. Michelle's aardeteken Steenbok is gemakkelijker in de omgang maar heel serieus. Leeuw is ook erg impulsief, terwijl Steenbok wat voorzichtiger is. Barrack en Michelle slagen er echter in om een balans in het leven te vinden die harmonie creëert.

4 Sophie Turner (Vissen) en Joe Jonas (Leo)

Sophie Turner en Joe Jonas bewijzen dat water en vuur zich kunnen vermengen. De sterrenbeelden van Jonas en Turner zijn tegengestelde krachten, maar ze zorgen ervoor dat het werkt. Turner is het waterteken Vissen, dat zich uitstekend kan aanpassen aan iemands persoonlijkheid of emotioneel. Jonas is het vuurteken Leeuw en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Beide tekens zijn echter ongelooflijk creatief en de relatie is vaak opwindend. Natuurlijk realiseren Vissen en Leeuw zich meestal dat ze onverenigbaar zijn zodra ze beginnen met daten. Hoe dan ook, Turner en Jonas laten de sterren hun leven niet dicteren.

3 David Beckham (Stier) en Victoria Beckham (Ram)

Stier en Ram hebben maar één ding gemeen, en dat is dat ze allebei erg koppig zijn. Volgens de sterrenbeelden van David en Victoria Beckham zijn ze onverenigbaar. De relatie zou een ramp moeten zijn. Inderdaad, Stier en Ram botsen vaak tegen elkaar. David is een Stier, die de stier vertegenwoordigt. Natuurlijk geniet Taurus van stabiliteit en houdt hij zich onopvallend. Vicotria is een Ram, die de ram vertegenwoordigt. Ram is extravert en houdt van feesten, wat het tegenovergestelde is van een Stier. Echter, zoals de Beckham's bewijzen, kunnen Ram en Stier een lange en liefdevolle relatie hebben.

2 Meghan Markle (Leo) en prins Harry (Maagd)

De sprookjesromantiek van Megan Markle en prins Harry fascineert mensen over de hele wereld. Hun sterrenbeelden suggereren echter dat ze niet bij elkaar horen. Natuurlijk zijn Markle en Harry gewend om obstakels te overwinnen.

Markle's sterrenbeeld Leeuw staat bekend als een dominante persoonlijkheid en geboren leider. Harry is, zoals de meeste Maagden, gemakkelijk in de omgang maar niet spontaan, wat in strijd is met Leo's uitgaande aard. De relatie kan echter werken als Maagd Leo de leiding laat nemen. Harry en Markle vinden manieren om balans en harmonie in hun relatie te creëren.

1 Beyoncé (Maagd) en Jay-Z (Boogschutter)

Weinig koppels zijn te vergelijken met Beyoncé en Jay-Z. Ze zitten inderdaad in een geheel eigen competitie. Hun relatie kent echter veel ups en downs. Dat is gebruikelijk voor deze dierenriemkoppeling. Maagd en Boogschutter zijn een van de meest onverenigbare tekens. Beyoncé is een Maagd, die bekend staat om het genieten van de eenvoudigere dingen in het leven. Jay-Z is echter zoals de meeste Boogschutters en hunkert naar opwinding. Hoe dan ook, beide tekens zijn erg goed in het aanpassen aan elkaar, wat Beyoncé en Jay-Z helpt hun relatie te beheren.

Aanbevolen: