Welke beroemde koppels hebben een kus op het grote scherm gedeeld?

Inhoudsopgave:

Welke beroemde koppels hebben een kus op het grote scherm gedeeld?
Welke beroemde koppels hebben een kus op het grote scherm gedeeld?
Anonim

Films en tv-shows geven ons geen tekort aan ideale stellen. Van stijlfiguren die ons van vijanden naar geliefden leiden, van beste vrienden naar geliefden, of liefde op het eerste gezicht, er zijn honderdduizenden fictieve romances die ons hart doen zwellen en ervan dromen om zo'n liefde voor onszelf te hebben. Hoewel de meeste van deze relaties strikt tussen acteurs en actrices zijn die goed zijn in hun vak, zien we af en toe een stel dat in het echt samen is.

In films en tv-shows worden we soms vereerd met stellen die niet alleen de hoofdrol spelen in de productie, maar ook echt samen zijn, zoals Jennifer Lopez en Ben Affleck op het moment dat hun film Jersey Girl werd uitgebracht. Andere keren zullen deze projecten acteurs en actrices aan elkaar voorstellen die uiteindelijk een romantische interesse opwekken, zoals de relatie die opbloeide tussen Ginnifer Goodwin en Josh Dallas.

Ondanks de status van de koppels die in de film of tv-serie gaan, zijn veel van de scripts geschreven om de sterren op het scherm te kussen. Hier zijn acht getrouwde koppels van beroemdheden die een knuffel hebben gedeeld voor hun producties.]

8 Ryan Reynolds en Blake Lively deelden een kus op 'Green Lantern'

Ryan Reynolds en Blake Lively wakkerden hun passie aan op de set van de DC-film Green Lantern. Terwijl critici en kijkers openlijk hun afkeer van de productie deelden, bracht het een romance op gang. Reynolds was eerder getrouwd met Scarlett Johansson van 2008-2011, en nadat de film in juni 2011 uitkwam, trouwden hij en Lively het jaar daarop. Het stel is sindsdien gelukkig getrouwd en heeft momenteel drie kinderen samen.

7 Chris Hemsworth kuste zijn vrouw (niet Natalie Portman) in 'Thor: The Dark World'

The MCU acteur Chris Hemsworth trouwde in 2010 met het Spaanse model en actrice Elsa Pataky. Elsa verscheen in 2013 als een geheime cameo voor Thor: The Dark World en nam de plaats in van ster Natalie Portman tijdens de kusscène met Thor. Dit was een lief moment tussen het stel, dat toen drie jaar getrouwd was. Ze zijn nu samen meer dan tien jaar en genieten van het leven met hun drie kinderen.

6 John Krasinski gaf Emily Blunts hoofd een zachte knuffel in 'A Quiet Place'

Hoewel het geen gepassioneerde kus was, gaf John Krasinski zijn vrouw Emily Blunt een zachte knuffel terwijl ze samen dansten in A Quiet Place. Krasinski en Blunt kregen in 2010 een relatie en leven nog steeds in liefde en voeden twee meisjes op. Het stel werkte samen aan de thriller A Quiet Place, zowel op de set als achter de schermen, en bracht de film in 2018 uit.

5 'That '70s Show' deelde de eerste kus van Mila Kunis en Ashton Kutcher

Ashton Kutcher en Mila Kunis ontmoetten elkaar voor de opnames van That '70s Show, die in 1998 op televisie werd uitgebracht. De serie liep acht seizoenen en schreef uiteindelijk het script voor Kutcher en Kunis om een kus te delen. Terwijl Ashton van 2005-2013 met Demi Moore was getrouwd, leidde hun breuk ertoe dat hij in 2015 met Mila trouwde. Sindsdien zijn ze samen en voeden ze samen twee kinderen op.

4 Ginnifer Goodwin en Josh Dallas kusten op 'Once Upon A Time'

Josh Dallas was van 2007-2011 getrouwd met actrice Lara Pulver. In 2011 liet het fantasiedrama Once Upon a Time zijn pilot vallen en speelde hij Prince Charming naast Ginnifer Goodwin, die werd afgeschilderd als Sneeuwwitje. De show liep zeven seizoenen en gedurende die tijd trouwden de twee (in 2014) en knuffelden ze meer dan eens voor de camera. Nu blijven ze allebei acteren en hun twee kinderen samen opvoeden.

3 Stephen Moyer en Anna Paquin werden verliefd op het scherm en in het echte leven

True Blood is een dramaserie waarin de vampier centraal staat en die in 2008 in première ging met Anna Paquin en Stephen Moyer in de hoofdrollen. Terwijl hun chemie op de set bleef groeien, realiseerden de twee acteurs zich dat ze in elkaar geïnteresseerd waren buiten acteren en wisselden in 2010 huwelijksgeloften uit. De twee genieten nog steeds van het huwelijksleven en zijn toegewijd aan het samen opvoeden van hun vier kinderen.

2 'The Light Between Oceans' gaf ons een kus tussen Alicia Vikander en Michael Fassbender

Net een jaar voordat de twee trouwden, schitterden de Zweedse actrice Alicia Vikander en Michael Fassbender in het romantische drama The Light Between Oceans en deelden ze een kus op het grote scherm. Michael en Alicia zijn in 2017 getrouwd en voeden nu hun zoon Mark op en leven als een gelukkig klein gezin.

1 Nicole Ari Parker en Boris Kodjoe knuffelden in de serie 'Soul Food'

Nicole Ari Parker is een actrice die in 2001 voor het eerst met Joseph Falasca trouwde voordat ze minder dan een jaar later scheidden, en vervolgens in 2005 met Boris Kodjoe trouwde. Deze twee tortelduifjes schitterden in de familiedramaserie Soul Food, een tv-programma dat volgt het leven van een multigenerationele zwarte familie. Boris en Nicole zijn nog steeds getrouwd en voeden hun twee kinderen op.

Aanbevolen: