Kimye, Brangelina en andere beroemde koppels met zeer openbare breuken

Inhoudsopgave:

Kimye, Brangelina en andere beroemde koppels met zeer openbare breuken
Kimye, Brangelina en andere beroemde koppels met zeer openbare breuken
Anonim

In een normale, alledaagse wereld, wanneer een stel uit elkaar gaat, is het ergste dat kan gebeuren dat de twee mensen die betrokken zijn bij de splitsing een week of twee het middelpunt van roddels worden binnen hun eigen vriendschapskring. Echter, in de wereld van beroemdheden, wanneer een beroemd stel uit elkaar gaat, kunnen de roddels JAREN doorgaan.

Neem de zeer openbare breuk van Brad Pitt en Jennifer Aniston (die hoogstwaarschijnlijk werd gekalmeerd door haar beste vrienden om er overheen te komen dat bandenvuur van een breuk). Het voormalige koppel is bijna twintig jaar geleden gescheiden en we zijn NOG STEEDS nieuwsgierig genoeg om op te zoeken hoe het nu met ze gaat.

Als een stel het lang genoeg volhoudt om een van die beruchte Hollywood-paarnamen te krijgen, is het waarschijnlijk dat velen zwaar geïnvesteerd zijn in de relatie en deze nauwlettend in de gaten houden. Dus als het paar dingen beëindigt, rouwen ook wij om de scheiding. Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn 10 beroemde koppels die zeer openbare en zeer rommelige breuken hebben meegemaakt.

10 Kim Kardashian en Kanye West

Toen het nieuws bekend werd dat Amerika's favoriete reality-tv-ster Kim Kardashian en haar man, rapper Kanye West gingen scheiden na zes jaar huwelijk, mensen verloren hun knikkers (behalve sommige fans die denken dat het allemaal maar een "verhaallijn") is.

Alle tekenen wezen op de onvermijdelijke aankondiging, vooral in de roddelbladen die hypergefocust waren op de geestelijke gezondheid van West. Hebben fans gelijk en is dit allemaal een truc? Desalniettemin zullen fans waarschijnlijk de breuk te zien krijgen tijdens het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians.

9 Brad Pitt en Angelina Jolie

Het is een verhaal van jongen ontmoet meisje, jongen wordt verliefd op meisje, jongen trouwt met meisje, jongen ontmoet een ander meisje, enzovoort, enzovoort. Dit was het geval met Brad Pitt en Angelina Jolie, die elkaar ontmoetten op de set van meneer en mevrouw Smith terwijl Pitt nog getrouwd was met Jennifer Aniston. Jaren en meerdere kinderen later kondigde het beroemde Hollywood-stel hun scheiding aan in 2016.

8 Brad Pitt en Jennifer Aniston

Toen Brad Pitt en Angelina Jolie hun eigen scheiding aankondigden, verheugden fans van Jennifer Aniston zich en beweerden dat de diepbedroefde voormalige Friends-ster uiteindelijk de laatste lach kreeg. Het uiteenvallen van "Bennifer" in 2005, na zeven jaar samen, wordt nog steeds beschouwd als een van de meest verbijsterende splitsingen, aangezien de gevolgen voor de ogen van de wereld plaatsvonden en ze werden beschouwd als een "superkoppel".

7 Kristen Stewart en Robert Pattinson

Twilight-fans waren enthousiast toen werd onthuld dat de twee hoofdrolspelers van de saga, Kristen Stewart en Robert Pattinson, echt verliefd waren en een echte relatie hadden. Maar wat begon als duizelingwekkend en nieuw, werd al snel donker toen Stewart een affaire had met regisseur Rupert Sanders, die haar regisseerde in de film Snow White and the Huntsman.

6 Ben Affleck en Jennifer Garner

Tijdens hun 13-jarig huwelijk werden Jennifer Garner en Ben Affleck beschouwd als een van Hollywood's favoriete celebrity-paren. Dus, terecht, fans waren er kapot van toen ze besloten uit elkaar te gaan. Affleck leek vrij snel verder te gaan met tv-producer Lindsay Shookus en dan weer met actrice Ana de Armas (met wie hij onlangs ook uit elkaar ging.)

5 Tom Cruise en Katie Holmes

Hij kondigde zijn liefde voor haar aan de wereld aan toen hij in 2005 op Oprah's bank sprong, maar de relatie van Tom Cruise met Katie Holmes verwaterde na een zeer openbare relatie van zeven jaar. Nu sluit Holmes zich aan bij Nicole Kidman en Mimi Rogers (die, nee, niet verdwenen is) in de club "Ik ben gescheiden van Tom Cruise".

4 Ryan Reynolds en Scarlett Johansson

Tuurlijk, in de huidige tijd worden Ryan Reynolds en Blake Lively beschouwd als de geliefden van Amerika, en Scarlett Johansson en Colin Jost leven in huwelijksgeluk, maar op een gegeven moment waren Scarlett en Ryan ook een prachtig stel. Velen vergeten vaak dat deze twee getrouwd waren van 2008-2011 en een zeer teleurstellende breuk hadden in de publieke belangstelling.

3 Justin Bieber en Selena Gomez

Selena Gomez en Justin Bieber hadden een zeer openbare knipperlichtrelatie met elkaar (waarvan er veel voor iedereen op sociale media met hun "vind-ik-leuks" en passief-agressieve opmerkingen). Jelena-fans hielden de hoop levend voor dit stel, totdat Bieber plotseling een relatie kreeg met Hailey Baldwin, een model waarmee hij in 2018 trouwde. We waren in ieder geval begiftigd met vele geweldige nummers uit deze tumultueuze relatie, waaronder Bieber's "Sorry" en Gomez's "Lose You to Love Me."

2 Ariana Grande en Pete Davidson

Hoewel Ariana Grande bekend stond om het hebben van een zeer openbare relatie met wijlen Mac Miller, waren fans een beetje geschokt toen zij en Saturday Night Live-komiek Pete Davidson een relatie aanging. En na slechts een maand daten maakten de twee in 2018 hun verloving bekend. Maar net zo snel als het was begonnen, werd de relatie beëindigd. Het unieke koppel stopte in oktober 2018.

1 Gwyneth P altrow en Chris Martin

Op papier leken deze twee het perfecte koppel, maar blijkbaar was het niet allemaal een paradijs voor actrice Gwyneth P altrow en zanger Chris Martin. Martin kwam langs en trouwde in 2003 met P altrow, na haar mislukte verloving met Brad Pitt en haar mislukte relatie met Ben Affleck. Maar in 2015 vroeg P altrow een echtscheiding aan. Hoewel ze niet meer samen zijn, wordt er gezegd dat de twee nog steeds wekelijks samen eten en co-ouderschapskampioenen zijn voor hun twee kinderen, Apple en Moses.

Aanbevolen: