Welke Selena Gomez Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Selena Gomez Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Selena Gomez Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

De getalenteerde Selena Gomez werd 13 jaar geleden beroemd toen ze speelde in Wizards of Waverly Place van Disney Channel. Sindsdien heeft ze drie studioalbums uitgebracht en is ze zelf een mode-icoon geworden. Haar Instagram is een inspiratie voor zowel make-uptips als glorieuze fashion statements. Onlangs leende ze ook haar platform aan Dr. Ibram X. Kendi om het bewustzijn over racisme te vergroten.

Selena deelt graag fragmenten uit haar privéleven met haar fans. Van casual sportkleding tot glamoureuze avondjurken, de veelzijdige Selena rockt het allemaal. Elk sterrenbeeld zal een look vinden waar ze zich mee kunnen identificeren.

12 Ram

Bij Ram draait alles om fel, niet te stoppen en direct te zijn. Ze zijn spontaan en zeer actief. Omdat ze vaak niet weten waar hun dag hen zal brengen, is hun stijl ideaal zowel comfortabel als fantastisch. Ze willen niet worden tegengehouden vanwege hun outfit.

Waarom combineer je geen witte sneakers met zwarte sportkleding? De hele wereld behandelen als een sportschool is de droom van een Ram-inwoner die uitkomt.

11 Stier

Stier is een teken dat wordt geregeerd door Venus, de planeet van schoonheid en liefde. Daarom laten Stieren hun gezichten niet in het openbaar zien, tenzij ze er geweldig uitzien. Ze houden ervan om hun vrouwelijke kenmerken te accentueren en hun haar te krullen om bij hun outfits te passen.

De ideale date van een Stier-vrouw bestaat uit een romantisch diner en een bijpassende jurk. Het draait allemaal om de mooie dingen in het leven voor dit teken.

10 Tweelingen

De jeugdige inboorlingen van Tweelingen hebben alles te maken met plezier maken en het leven niet al te serieus nemen. Kinderen in hart en nieren spelen graag met hun modestijl en combineren stukken die anderen niet eens zouden bedenken. Selena's blik op deze foto schreeuwt Tweelingen: ze draagt een glanzende overall van imitatieleer over een effen katoenen t-shirt.

Gemini's kunnen zeker wegkomen met kleding die jonger is dan hun werkelijke leeftijd - iets dat aardse tekens niet eens zouden durven proberen.

9 Kanker

Kanker ziet er het beste uit in hun seizoen, juli. Ze vinden het geluid van de oceaan rustgevend en houden van niets liever dan hun dagen op het strand door te brengen. Het zijn gevoelige en zachtaardige wezens die er geweldig uitzien in het wit.

Selena Gomez is zelf een Kreeft en ze is het levende bewijs dat zout haar, witte jurken en eenvoudige sieraden de beste stijl zijn om in de zomer te rocken.

8 Leeuw

Een leeuwin is de koningin van de dierenriem en ze gedraagt zich ook zo. Ze stra alt passie en zelfvertrouwen uit: eigenschappen die ook terug te zien zijn in haar modekeuzes. Typische koninklijke Leos volgen de heetste trends en zorgen er altijd voor dat ze er uitstekend uitzien.

Ze weten precies wat voor soort jurken hun gelaatstrekken het beste accentueren. Ze zijn ook erg trots op hun glorieuze haar - alle andere sterrenbeelden zijn jaloers op hun manen.

7 Maagd

Perfectionisten in hart en nieren, Maagden streven er altijd naar om op het juiste moment te kijken. In tegenstelling tot Geminis willen ze op geen enkele manier choqueren of opvallen. Ze benaderen het leven op een serieuze, zelfbewuste manier.

Ze houden het liever stijlvol, veilig en vrouwelijk. Bloemmotieven zijn altijd een goede keuze, maar ze zien er ook geweldig uit in aardetinten. Omdat ze het praktische verheerlijken, is hun haar meestal naar achteren gebonden.

6 Weegschaal

Weegschalen leven voor modetrends en geven graag hun geld uit aan designerstukken. Als vrolijke types gaan ze voor stijlen waardoor ze er tegelijkertijd jong, mooi en edgy uitzien.

Net als andere luchttekens kunnen ze allerlei kleuren in alle denkbare combinaties tevoorschijn toveren. Terwijl ze toch bezig zijn, zorgen ze ervoor dat hun nagels er ook onberispelijk uitzien.

5 Schorpioen

Omdat ze mysterieus, somber en wantrouwend zijn, willen Schorpioenen zich niet in felle kleuren kleden. De kleur van Schorpioen is zwart, maar dat betekent niet dat hun stijl eenvoudig en saai is.

Hun heerser is tenslotte Mars, net als Ram. Schorpioenen zien er geweldig uit in kanten topjes en kunstleer. Terwijl vuurtekens hun passie hardop laten zien, zieden Schorpioenen onder de oppervlakte.

4 Boogschutter

In tegenstelling tot aardetekens, houdt een vurige Boogschutter ervan om gewaagde uitspraken te doen op alle gebieden van hun leven - inclusief mode. Ze vinden het leuk om mensen te choqueren, te entertainen en iets te geven om over te praten.

Net als hun wereldbeeld, is hun modestijl onconventioneel en vooral leuk. Sommige van hun stijlen zijn borderline kitsch, maar dat kan ze niet schelen. Hoe meer glitter, hoe beter!

3 Steenbok

Steenbokken belichamen succes en ambitie, dus ze streven er altijd naar om er stijlvol uit te zien. Ze houden van extravagante truien en verfijnde sieraden. Ze zijn niet brutaal en gedurfd in hun modestatements; ze stralen in plaats daarvan rustig vertrouwen uit.

Als een van de meest pragmatische tekens, kleden ze zich comfortabel. Ze lijken echter nooit te casual en zien er graag mooi uit, zelfs in de privacy van hun huis.

2 Waterman

De individualistische Waterman gaat niet graag op in de massa. Ze geven niet om sociale conventies en trekken graag de status-quo in twijfel. Vuurtekens schokken met hun glamour, luchttekens met hun uniciteit.

Eigenzinnige zonnebrillen, regenboogkleurig haar en gekke accessoires zijn allemaal leerboek Waterman. Soms slaan ze de plank volledig mis, maar meestal zijn ze de echte trendsetters van de dierenriem.

1 Vissen

Hoewel Selena geen Vissen is, belichaamt deze foto de Vissen-stemming op zijn best. Dromerig, gevoelig en altijd een sociale batterij, ze draaien allemaal om zachte stoffen en lichte kleuren, zoals blauw en aquamarijn.

Ze zijn niet materialistisch, dus ze denken niet te veel na over hoe ze eruitzien. Zolang ze maar comfortabel zijn en hun rustgevende energie uitstralen.

Aanbevolen: