Welke Shay Mitchell Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Shay Mitchell Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Shay Mitchell Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

33-jarige Shay Mitchell werd beroemd toen ze de sportieve zwemster Emily Fields speelde op Pretty Little Liars, en nu is haar Instagram-feed er een om naar te kijken. Ze is de moeder van babymeisje Atlas Noa en werkt altijd aan nieuwe projecten, waaronder haar website, Beis Travel.

Shay Mitchell heeft zoveel geweldige Instagram-berichten, het is moeilijk om er maar één te kiezen. Elk teken in de dierenriem zal een Shay Mitchell IG-look kunnen vinden die past bij hun persoonlijkheidskenmerken. Of ze nu op reis is of voor haar dochtertje zorgt, ze ziet er altijd fantastisch en stijlvol uit.

12 Waterman: Glam Squad

Waterman-tekens zijn fascinerend omdat ze hunkeren naar tijd voor zichzelf en momenten van zelfzorg, maar ze kunnen met iedereen omgaan en plezier hebben in het midden van een grote menigte.

Waterman-tekens zullen dol zijn op deze IG-post van Shay Mitchell, waar ze met haar glamourteam is en zich klaarmaakt voor een leuke tijd. Terwijl ze op het punt staat om serieus te socializen, neemt ze ook even de tijd om te relaxen voordat ze vertrekt. Dat is iets waar dit sterrenbeeld betrekking op zal hebben, omdat ze graag op een feestje zijn, maar ze houden er ook van om thuis te zijn. In hun gewaad rondhangen is absoluut hun ding.

11 Vissen: een casual look die rondhangt met oma

Emotionele Vissen tekenen graag met mensen die belangrijk voor hen zijn en deze post van Shay waar ze rondhangt met haar oma zal hun harten doen smelten.

Ze heeft een mooie maar casual uitstraling omdat ze een rood geruit overhemd en een zwarte muts draagt. Met haar lange haar en stralende make-up ziet ze er perfect uit. Vissentekens zijn niet voor flitsende merkkleding, dus ze zullen deze look erg leuk vinden.

10 Ram: wat een stemming

Ram-tekens zijn humeurig en gepassioneerd, en ze zouden zeker deze Shay Mitchell-look dragen.

Dit is een sterrenbeeld dat lijkt alsof ze zichzelf graag zouden uitdrukken via de outfits die ze samenstellen terwijl ze dingen diep voelen. Ze zullen wensen dat ze deze fantastische jurk en witte laarsjes hadden.

9 Taurus: Shay On A Rooftop

Stiertekens vinden het misschien niet leuk om altijd te horen dat ze koppig zijn, maar het is de waarheid over dit sterrenbeeld. Deze Shay Mitchell IG-look schreeuwt ook koppigheid uit, want het is duidelijk dat ze zich kleedt volgens haar humeur en ze is vastbesloten om zichzelf uit te drukken door middel van kleding.

Shay is het soort celeb dat het niet uitmaakt wat anderen denken en die haar ding doet, en het is echt inspirerend.

8 Tweelingen: zo verfijnd

Gemini's zijn erg nieuwsgierig en daarom zouden ze graag net zo graag reizen als Shay Mitchell. Ze zullen ook dol zijn op deze outfit die ze in deze Instagram-post draagt.

Ze ziet er super verfijnd uit, en dit sterrenbeeld zou wensen dat ze deze geheel zwarte outfit konden aantrekken (ook met deze stijlvolle jas) en een nieuw gebied konden verkennen.

7 Cancer: A Jean Jacket In The Forest

Kankertekens zijn homebodies, dus ze willen een Shay Mitchell-look die meer casual dan chique is. Dit is het helemaal voor hen.

Shay draagt een prachtig spijkerjack dat perfect zit, samen met een eenvoudige zwarte broek, een grijze top en zwarte schoenen. Ze ziet er zo elegant uit en toch is dit de perfecte outfit om thuis te relaxen (maar het werkt ook om het bos te verkennen).

6 Leo: Pink Vibes

Leo's vinden het heerlijk als iedereen naar hen staart. Hoewel dit sommige andere sterrenbeelden ernstig zou doen schrikken, is dit hun probleem.

Leos zal genieten van deze post van Shay Mitchell omdat ze een mooie roze outfit draagt en ze alles uit de kast ha alt met haar haar en make-up. Ze ziet er prachtig uit en ze had absoluut alle ogen op haar gericht.

5 Maagd: mooi en gepolijst

Maagdentekens zijn misschien wel de meest gepolijste van de dierenriem. Ze gaan gemakkelijk uitdagingen en hard werken aan en ze willen niet afgeleid worden van hun doelen of de taak die voor hen ligt.

Maagden zullen zich herkennen in deze Shay Mitchell Instagram-look omdat ze een prachtige outfit draagt die laat zien dat ze het meent.

4 Weegschaal: Shay en de lieve Jaguar

"Het is niet eerlijk" is een uitspraak die veel Weegscha altekens zichzelf op een of ander moment zullen zeggen, omdat dit sterrenbeeld van gerechtigheid houdt en altijd wil dat alles goed komt.

Shay Mitchell plaatste deze foto waarop ze met een lief dier is, en ze deelde haar geluk over het feit dat deze jaguars het beter deden dan ze waren geweest. Dit is een belangrijk doel waarin Weegschalen ook geïnteresseerd zouden raken.

3 Schorpioen: Shay met haar BFF's

Schorpioentekens hebben veel passie en er wordt gezegd dat ze echt goede vrienden zijn. Dit is een lief bericht van Shay Mitchell's Instagram over een tijd dat ze naar Italië ging met haar goede vrienden, die toevallig haar mede-sterren waren op Pretty Little Liars.

Op deze foto hangt ze rond met Ashley Benson, die Hanna speelde, en op de volgende foto's is ze met Troian Bellisario, die Spencer speelde. Dit is de perfecte post voor elke Schorpioen die zijn best doet om een loyale vriend te zijn voor degenen in hun kring.

2 Boogschutter: de reiziger

Shay Mitchell houdt absoluut van reizen, en fans weten dat dit waar is, zelfs door een snelle blik op haar Instagram-feed.

In dit bericht draagt ze een fantastische marineblauwe en witte polkadot-jurk die eeuwig lijkt te duren, en ze is op een even fantastische vakantie. Ze noemde zichzelf een 'toerist' in haar bijschrift en dit is iets waar Boogschuttertekens mee te maken kunnen hebben, aangezien dit teken dol is op reizen.

1 Steenbok: gelukkige, vreedzame mama

Wat betreft het uiterlijk van Shay Mitchell op Instagram waar Steenbokken het meest van zullen houden, het moet deze post zijn waar ze haar babymeisje op haar borst draagt.

Shay ziet er glamoureus en mooi uit in een geel-rode jurk met stippen en haar baby in een super stijlvolle luipaardprint draagzak. Steenbokken zijn traditionele mensen en ze lijken meer van familietijd te houden dan van andere tekens, dus ze zullen gefascineerd zijn door deze vredige scène van de actrice en haar baby.

Aanbevolen: