10 Beste momenten van Jersey Shore Family Vacation Seizoen 3

Inhoudsopgave:

10 Beste momenten van Jersey Shore Family Vacation Seizoen 3
10 Beste momenten van Jersey Shore Family Vacation Seizoen 3
Anonim

De cast van Jersey Shore bestaat al heel lang. We ontmoetten Snooki, JWoww, Pauly D en de bende voor het eerst toen ze een stel clubbezoekers waren, East Coast-kinderen, die altijd op zoek waren naar een zonnebank en een feestje. De cast groeide op en ging uiteindelijk verder. Velen trouwden, kregen kinderen en keerden terug naar reality-tv in Jersey Shore Family Vacation.

Met seizoen vier groen verlicht, zonder één kritisch castlid, is dit het perfecte moment om even stil te staan en na te denken over de belangrijkste momenten uit seizoen drie. Dit laatste hoofdstuk in de franchise zit zeker vol met heftige gebeurtenissen! Bekijk de beste momenten die Jersey Shore Family Vacation: Season Three fans te bieden had.

9 De toespraak die rond de kust werd gehoord

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen drie eindigde met The Dirty Hamster die door het gangpad liep en in de armen van haar verloofde, Chris Larangeira. Hoewel de bruiloft en de bruid ronduit prachtig waren, viel de toespraak die Angelina's huisgenoten haar gaven erg kort. De meisjes vergeleken Pivarnick met luizen, de zak met hun afval en de vuilnisbelt met hun eiland. Oh man. Angelina stormde haar eigen bruiloft uit, de Jersey Girls werden uitgejouwd van het podium en er waren overal tranen. Finale inderdaad! Dus wie heeft hier gelijk? Angelina of de meisjes? Het is eerlijk gezegd moeilijk te zeggen.

8 Snooki zegt vrede uit

Afbeelding
Afbeelding

In de loop van haar jaren in de MTV-hittelevisieshow is Snooki (Nicole Polizzi) zeker geëvolueerd. Toen we haar ontmoetten, was ze een wrak met slechte highlights. Nu is ze mama van drie en klaar voor een nieuw hoofdstuk in het leven. Polizzi kondigde aan het einde van seizoen drie aan dat ze voorgoed zou stoppen met de franchise. Er is zoveel aan Snooki dat we de komende seizoenen heel erg zullen missen, en eerlijk gezegd kunnen we ons de show niet zonder haar voorstellen!

7 JWoww's Man bevriend met haar aartsvijand

Afbeelding
Afbeelding

Toen de bende Vegas bereikte om Vinnie te steunen in de periode van zijn Chippendale, namen de zaken een slordige wending en volgde drama. JWoww bracht haar jongensspeeltje mee, iedereen dronk veel te veel, en Jenni's man ruilde een flauwgevallen JWoww in voor een iets minder dronken Angelina Pivarnick. Toen de drankjes op waren en de zon opkwam, brak alles los. JWoww koos de kant van haar man boven haar kamergenoten, er werd brandstof gegooid op het altijd brandende vuur dat JWoww versus The Dirty Hamster is, en fans genoten van elke minuut.

6 Shirtless Vinnie… Dat is alles

Afbeelding
Afbeelding

Al dat Keto-dieet heeft zijn vruchten afgeworpen toen zijn grote, shirtloze moment in Las Vegas arriveerde. Guadagnino kreeg een optreden met Chippendales in Sin City, en hij zorgde ervoor dat zijn lichaam in topvorm was voor zijn debuut.

Er was heel wat ketoing gaande voordat Vinnie het podium betrad en zijn kamergenoten, zijn moeder (Ew) en een stel kwijlende vrouwelijke fans versteld deed staan. Het echte wenkbrauwverhogende moment van zijn optreden moest zijn toen zijn kamergenoot-vijand, Angelina, op het podium sprong om deel uit te maken van zijn act.

5 Oom Nino doet mee aan de Vegas-actie (Avert Your Eyes)

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel we het niet erg vonden dat Vinnie op het podium werkte terwijl hij het optreden van zijn Chippendale in Las Vegas verscheurde, vonden we het heel erg dat zijn oom hem probeerde te overtreffen! Oom Nino werd binnengehaald om Vin's dansdebuut te vervalsen. Het is een echte wervelwind van emotie die één moment naar Vinnie staart om te knipperen en Nino zijn groove-ding te zien schudden. We zullen misschien nooit meer hetzelfde zijn nadat we dat hebben gezien.

4 De bende verscheurt New Orleans

Afbeelding
Afbeelding

Deze hele serie is eigenlijk gebaseerd op de bende die een nieuwe stad verscheurt tijdens een vakantie. New Orleans leek de perfecte plek voor de Shore-cast om los te laten en te doen waar ze goed in zijn: feesten. Fans genoten van het kijken naar de cast die het vrijgezellenfeest van Angelina Pivarnick vierde in deze leuke stad. Waar deze gekken ook heen gaan, plezier en drama zijn nooit ver weg. Welke avonturen blijven er over voor seizoen 4? We kunnen niet wachten om te zien waar deze kinderen terecht komen.

3 Ronnie's strijd om nuchterheid gaat door

Afbeelding
Afbeelding

Om eerlijk te zijn… wie kan er nuchter blijven met die onbeduidende Jen die op de loer ligt? Ronnie en zijn baby mama Jen hebben meer moeite dan de cast cocktails heeft, en die problemen hebben zich zeker afgespeeld op Jersey Shore Family Vacation.

Seizoen drie zag Ronnie eindelijk proberen op te ruimen, en de vader van een van hen bracht enige tijd door in een behandelcentrum. Oude gewoonten sterven echter moeilijk af. Jen en Ronnie waren in een mum van tijd terug op hun giftige manier. Hun relatie is echt een van de slechtste die we hebben gezien in de hitserie.

2 Mike komt uit het gerinkel

Afbeelding
Afbeelding

Mike Sorrentino, ook bekend als The Situation, werd een vrije man, tot grote vreugde van zijn vrouw en besties, maar het leven was niet alleen rozengeur en maneschijn voor de voormalige gevangene bij zijn terugkeer naar de wereld. Terwijl iedereen zijn vrijheid vierde met funfetti cake en een feestje, worstelde Mike met de overgang terug naar de wereld. Hij vergeleek deze aanpassingsperiode met gevoelens van posttraumatische stressstoornis. Het verhaal van zijn ervaring was rauw, eerlijk en heel echt.

1 We Met The Baby Meatballs

Afbeelding
Afbeelding

De cast van Jersey Shore werkt gestaag aan het verhogen van het aantal gehaktballen. Sinds we ze enkele jaren geleden voor het eerst ontmoetten, hebben deze wilde en uitzinnige Italianen kinderen links en rechts eruit gegooid. Tot nu toe zijn Nicole, Jenni, Pauly D, Deena en Ronnie allemaal ouders geworden. Mike en Lauren werken ook aan de 'babysituatie'. In seizoen drie ontmoetten kijkers Deena's kleine man en Snooki's derde toevoeging aan haar familie. Met baby's in bijna elk seizoen, vragen we ons af wie er een gehaktbal aan de mix zal toevoegen in seizoen 4?

Aanbevolen: