Alles wat we weten over de kinderen van de Jersey Shore Family Vacation Cast

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de kinderen van de Jersey Shore Family Vacation Cast
Alles wat we weten over de kinderen van de Jersey Shore Family Vacation Cast
Anonim

Toen we de cast van MTV's Jersey Shore ontmoetten, was de bende gewoon een stel feestbeesten aan de oostkust die op zoek waren naar bruinen, feesten en aansluiten. Ze waren grappig, schandalig en altijd in voor een goede tijd. Door de seizoenen heen zagen we de cast opgroeien en evolueren. Shore-sterren als Snooki en Pauly D verdienden veel geld in hun carrière en nevenactiviteiten. Andere leden zoals Mike, "The Situation" Sorrentino slaagden erin om hun leven te veranderen en iets positiefs te creëren. De bende heeft zeker een lange weg afgelegd sinds hun eerste dagen bij het betreden van het beroemde kusthuis.

De show is sindsdien opnieuw opgestart met Jersey Shore: Family Vacation, waardoor fans hun favoriete castleden in een meer volwassen licht kunnen zien. Natuurlijk, ze feesten nog steeds hun gezichten af, maar nu zien we hun relaties, hun banen en hun families. Ja! Veel van de Jersey Shore-bende kunnen zichzelf nu mama of papa noemen.

10 Amabella Sophia is de enige prinses van Pauly D

amabella, de dochter van pauly d
amabella, de dochter van pauly d

DJ Pauly D heeft zijn reality-tv-stint genomen en het veranderd in wat misschien wel de meest succesvolle carrière in het hele stel is. Hij is tientallen miljoenen dollars waard, reist de wereld rond om deuntjes te draaien en is een van de meest populaire influencers die er zijn. Van alle prestaties van Pauly D, en er zijn er genoeg, zijn grootste van een klein meisje genaamd Amabella.

Pauly D heeft één prinsesje, aan wie hij volledig toegewijd is. Hoewel Pauly nooit een echte relatie met Amabella's moeder heeft gehad en pas ontdekte dat hij een vader was nadat het kind was geboren, geeft hij haar prioriteit, zelfs met zijn snelle leven. Het blijkt dat Pauly een echte meisjesvader is.

9 Ronnie Magro-Ortiz is onlangs lid geworden van de ouderpartij

Ron Ortiz Magro dochter Ariana Sky
Ron Ortiz Magro dochter Ariana Sky

Ronnie was nog lang niet klaar voor het vaderschap toen zijn vriendin, Jen Harley, ontdekte dat ze in verwachting was. De twee waren nog maar een paar maanden in hun relatie toen ze hoorden dat ze in de nabije toekomst ouders zouden worden. Jen en Ron zijn een van de meest giftige koppels van reality-tv, maar één ding is zeker: ze houden allebei van hun dochter.

Ron ging zelfs naar de afkickkliniek om zichzelf weer op de rails te krijgen, zodat hij een betere vader kon zijn voor zijn jonge kind, Ariana Sky genaamd. Ze gaan nog steeds door hun ups en downs, en die zullen misschien nooit eindigen voor deze twee, maar we hopen dat co-ouderschap met de jaren gemakkelijker voor hen wordt. Ronnie heeft in ieder geval Pauly D om naar te kijken in deze specifieke afdeling.

8 JWoww's zoon heeft wat ontwikkelingsproblemen

JWoww met haar zoon Greyson
JWoww met haar zoon Greyson

JWoww is een heleboel dingen. Ze is pittig, uitgesproken, adembenemend mooi en vaak confronterend. Ze is ook een geweldige moeder voor een dochter en een zoon. JWoww opende onlangs over haar jongste kind, zoon Greyson, en deelde met de wereld dat hij autisme heeft.

Bezorgd om haar zoon, ging JWoww in de totale moeder- en pleitbezorger-modus en heeft haar jonge zoon het afgelopen jaar serieuze vooruitgang geboekt. Ze heeft het misschien druk met haar reality-tv-show Jersey Shore: Family Vacation en haar nieuwe, veel jongere vriend, Zach Carpinello, maar ze heeft het duidelijk nooit te druk om haar kinderen te helpen hun weg te vinden in de wereld.

7 Snooki's kleine meisje Giovanna is haar mini-me

Snooki en haar dochter Giovanna
Snooki en haar dochter Giovanna

Snooki heeft drie kinderen met haar man, Jionni, twee zonen en een dochter. Snooki heeft gezegd dat haar dochter, Giovanna, haar mini-me is. Snooki en haar enige meisje zijn sinds de geboorte van het middelste kind zo'n beetje een tweeling geweest.

Snooki, wiens echte naam Nicole is, wordt vaak gezien met haar dochter, terwijl ze coördinerende outfits rockt. De nu gepensioneerde realityster plaatst ook graag foto's op haar sociale mediakanalen van haar lieve dochter.

6 De zoon van Nicole Polizzi had littekens van haar reality-tv-werk

Afbeelding
Afbeelding

Nicole houdt van het moederschap en fans hebben genoten van het kijken naar haar reis sinds zij en haar man bijna acht jaar geleden zoon Lorenzo in het gezin verwelkomden. Lorenzo heeft alleen een beroemde moeder gekend, die vaak wordt herkend door horden aanbiddende fans en wekenlang moet vertrekken om haar reality-tv-shows met haar castmates te filmen.

Nicole heeft gezegd dat het feit dat ze het leven van haar zoon voor langere tijd moest verlaten, de jongen met emotionele littekens heeft achtergelaten. Ze beweert dat Lorenzo het meest zou lijden als ze moest vertrekken om te filmen. Iedereen is nu veel gelukkiger sinds Snooki heeft besloten de reality-tv voorgoed te verlaten.

5 Jenni Farley heeft een zesjarige dochter met haar ex-man

JWoww, Roger en hun kinderen
JWoww, Roger en hun kinderen

Jenni Farley geniet van haar nieuwe leven met haar hete nieuwe vriendje, na haar scheiding van de vader van haar kinderen. Farley was getrouwd met Roger Matthews en samen had het paar een dochter en zoon samen. Nu ze uit elkaar zijn, werken de twee aan co-ouderschap en genieten ze van hun kleintjes gescheiden van elkaar.

Hoewel JWoww en Roger niet meer samen zijn, slaagden ze erin om alles opzij te zetten en de verjaardag van hun kleine meisje in dezelfde ruimte te vieren. Het oudste kind van Jenni en Roger, Meilani, is zes jaar oud en groeit heel snel op.

4 Deena's zoon heeft een voetaandoening

deena cortese en haar zoon CJ
deena cortese en haar zoon CJ

Deena Cortese heeft een zoon met haar man Chris, en het moederschap past heel goed bij deze gehaktbal. Terwijl Deena het moederschap is geworden zoals een eend naar het water gaat, is de reis niet zonder hobbels op de weg verlopen. Deena's kleine man heeft een unieke voetaandoening, metatarsus adductus genaamd. Dit betekent in wezen dat een van zijn voeten bovenaan naar binnen draait.

Hoewel het de jongen niet afremt, betekent het wel dat hij voorlopig zonder schoenen op zijn rechtervoet loopt. Deena vatte het niet al te licht op toen internettrollen haar beschaamden omdat ze afzag van trappen. Ze liet de wereld weten waarom haar kind geen schoenen had, en ze liet hen weten wat ze van hen vond.

3 Snooki's derde baby zou haar laatste kunnen zijn

Snooki met haar man en haar kinderen
Snooki met haar man en haar kinderen

Snooki en haar familie verwelkomden vorig jaar hun derde baby, een zoon, in de familie. Is baby nummer drie de laatste baby voor de vrolijke mama van drie? Het zou zomaar kunnen, als Snooki er iets over te zeggen heeft.

De realityster vertelde talkshowhost Kelly Ripa dat, ondanks dat ze altijd al moeder wilde zijn van vier kinderen, drie misschien net genoeg zijn. Het blijkt dat, hoewel het derde kind van Lavalle een lieveling is, hij hun beslissing om de uitbreiding van het broed een h alt toe te roepen, heeft beïnvloed.

2 Snooki en JWoww's meiden zijn besties net als zij

Snooki en JWowws dochters Meilani en Giovanna
Snooki en JWowws dochters Meilani en Giovanna

Snooki en JWoww zijn al jaren beste maatjes. Fans van de dames hebben ze uit hun dak zien gaan in hun populaire realityshow, en ze hebben ze ook in het echt zien samenwerken terwijl ze alles verkennen wat familie en ouderschap te bieden heeft.

De volwassen vrouwen zijn zo dik als dieven, maar het blijkt dat hun kleine meisjes ook beste vriendinnen zijn! Snooki en Jenni hebben melding gemaakt van het feit dat hun dochters, die qua leeftijd heel dicht bij elkaar liggen, net zo hecht zijn als de dames van Jersey Shore. Het moet zo leuk voor ze zijn om te zien hoe hun kinderen zo dichtbij groeien als zijzelf.

1 Mike Sorrentino en zijn vrouw werken aan het nieuwste Shore-lid

Mike en Lauren Sorrentino van MTV Jersey Shore
Mike en Lauren Sorrentino van MTV Jersey Shore

Mike Sorrentino is de afgelopen jaren van feestjongen naar papa-materiaal gegaan. Hij heeft zijn leven opgeruimd, is getrouwd met de vrouw die altijd aan zijn zijde heeft gestaan, en nu zijn gevangenisstraf is voltooid, is The Situation klaar voor een baby.

Mike en Lauren kwamen een paar maanden geleden heel dicht bij het ouderschap toen Lauren ontdekte dat ze zwanger was, maar de zwangerschap werd helaas niet voldragen. Hoewel het paar er kapot van was toen de gebeurtenissen zich voordeden, zijn ze nog steeds vastbesloten om een kleintje op de wereld te verwelkomen wanneer de tijd rijp is.

Aanbevolen: