Jersey Shore: Family Vacation - De 10 beste afleveringen, gerangschikt op IMDb

Inhoudsopgave:

Jersey Shore: Family Vacation - De 10 beste afleveringen, gerangschikt op IMDb
Jersey Shore: Family Vacation - De 10 beste afleveringen, gerangschikt op IMDb
Anonim

Jersey Shore: Family Vacation heeft de zeer populaire crew uit de originele serie herenigd. Ouder, misschien wijzer, het leven is ingewikkelder geworden voor onze helden, maar op de een of andere manier komt de essentie van de reality-tv-sterren nog steeds luid en duidelijk door.

Nu seizoen 3 net is afgerond, heeft de serie het soort populariteit herwonnen dat de Jersey-ploeg had tijdens hun originele serie. Met onvergetelijke momenten zoals de seizoensfinale, die de gevolgen zag van de beruchte toespraak van Nicole, Deena en Jenni op de bruiloft van Angelina, wachten fans reikhalzend op seizoen 4. Hier zijn de beste afleveringen tot nu toe, gebaseerd op de IMDb-beoordelingen.

10 S3, Ep1: Vaarwel Mike - 7.0 (23 augustus 2019)

Afbeelding
Afbeelding

De seizoensopener is een drukke aflevering. Het is wanneer de cast afscheid neemt van The Situation. Natuurlijk is de bruiloft van Mike een geweldige gelegenheid voor een feest vol celebs en een paar leuke momenten. Maar de rechtbank geeft hem een gevangenisstraf van 8 maanden voor de beschuldiging van belastingfraude, en zodra zijn huwelijksceremonie een feit is, moet hij plannen maken om naar de gevangenis te gaan om zijn tijd uit te zitten. Jenni is ook betrokken bij de rechtbanken als haar scheiding eindelijk doorkomt en Deena plannen maakt voor de baby.

9 S1, Ep2: The Ring - 7.1 (5 april 2018)

Snooki en cast van Jersey Shore: Family Vacation
Snooki en cast van Jersey Shore: Family Vacation

De bende is compleet in Miami als Mike toestemming krijgt van zijn rechter. Er waren schoten en Snooki moest naar de auto worden gedragen. De jaren verstrijken en de bende komt weer bij elkaar over gevechten, en chaos breekt uit als ze naar huis terugkeren en ontdekken dat de stroom is uitgevallen. Vinny beledigt iedereen met zijn pizza-eettechniek en de spanningen tussen Deena en Ronnie komen weer bovendrijven. Ronnie blijft de hele serie zorgen maken, zijn toekomst onzeker na seizoen 3.

8 S1, Ep9: Umm, Hallo - 7.2 (24 mei 2018)

Afbeelding
Afbeelding

De jongens krijgen een weekend alleen als Jenni en Nicole vertrekken om hun kinderen te zien, en ze geven Deena een kaartje om haar eigen man te zien. Er ontstaan problemen wanneer Pauly een meisje van de club mee naar huis neemt, terwijl de moeders moederdingen doen en Deena en echtgenoot Chris proberen zichzelf in de oudercategorie te plaatsen.

Angelina komt terug op het toneel op uitnodiging van Pauly, en ze krijgt een redelijk warm onthaal van de jongens, maar niet zozeer van de meisjes als ze terugkomen van hun huisbezoeken.

7 S3, Ep23: Beignets-opblaaspoppen en bruidsmeisjes - 7.3 (30 april 2020)

Afbeelding
Afbeelding

Het conflict tussen Jenni en Vinny gaat door als de jongens opduiken in New Orleans. Angelina en de dames zijn over het algemeen blij met hun komst, maar Jenni is er niet meteen om de stemming te bederven. Vinny helpt niet omdat hij nog steeds beweert dat hij niets verkeerd heeft gedaan - zelfs nadat de rest van de ploeg hem heeft verteld dat een simpele verontschuldiging de zaken recht zal zetten. Zullen ze het toch naar hun zin hebben op de vrijgezellenfeest? De titel van de aflevering zegt het al.

6 S1, Ep13: Toekomstige mevrouw Situatie? - 7.4 (20 juni 2018)

Afbeelding
Afbeelding

Het thema van de aflevering lijkt emotionele verwarring te zijn, zelfs met enkele lichtpuntjes onderweg. Mike moet het goedmaken met JWoww, vooral omdat zij degene is die de verlovingsring in haar bezit heeft. Als dat is gelukt, nemen de meisjes Lauren mee uit om te feesten, terwijl de kerels boodschappen doen (hoewel Ronnie achterblijft). Ronnie is depressief en verward over zijn relatie met zijn baby-mamma, en terwijl Mike Lauren ten huwelijk vraagt, blijft hij ook in de war en "spiraalsgewijs", zoals hij het uitdrukt.

5 S3, Ep22: Crash The Bachelorette - 7.6 (23 april 2020)

jersey shore gegoten aan tafel
jersey shore gegoten aan tafel

Jenni en Angelina worden echt en lossen hun problemen op. Maar JWoww heeft het nu voor Vinny om het drama in de eerste plaats te veroorzaken. De jongens zijn in Vegas voor het jongensweekend voorafgaand aan de bruiloft. Maar uiteindelijk kunnen ze niet wegblijven en besluiten ze het vrijgezellenfeest dat in New Orleans zal plaatsvinden te laten vallen.

The Big Easy staat voor een wilde nacht als de Jersey Shore-crew samenkomt voor een laatste grote avond uit als groep voor de grote bruiloft.

4 S1, Ep1: Wat zit er in de tas? - 7,7 (4 april 2018)

Jersey Shore familievakantie Wat zit er in de tas
Jersey Shore familievakantie Wat zit er in de tas

Natuurlijk moest de première-aflevering van de nieuwe serie op de lijst komen. Na vijf jaar zonder de reality-tv-camera's te hebben geleefd, gingen de gidsen van Jersey Shore naar Miami voor een familievakantie. Het leven stond echter in de weg. Na een onderzoek had Mike "The Situation" Sorrentino samen met zijn broer schuldig gepleit voor het indienen van valse belastingaangiften voor een bedrag van iets minder dan $ 9 miljoen. Hij werd veroordeeld tot acht maanden in een federale gevangenis, wat het filmen van Jersey Shore bemoeilijkte.

3 S3, Ep25: So That Happened - 8.6 (14 mei 2020)

Pauly D - Familievakantie Jersey Shore
Pauly D - Familievakantie Jersey Shore

Natuurlijk zijn er veel vragen na de P-Woww-aansluiting … die nooit is gebeurd. Pauly bekende dat hij niet zeker wist of het te ver zou zijn gegaan. Het idee was populair onder de groep, hoewel iedereen een kater heeft. De algemene consensus was dat Pauly echt wilde dat het zou gebeuren, maar het lijkt erop dat, hoewel Jenni technisch gezien vrijgezel is, ze een andere man in de maak heeft. Fans leken het idee ook leuk te vinden, zelfs als een informele ontmoeting tussen de twee oude vrienden.

2 S3, Ep24: P-Woww R- 8.8 (7 mei 2020)

Afbeelding
Afbeelding

Een bruiloft onderweg ha alt het beste/slechtste in iedereen naar boven, en natuurlijk is het Jersey Shore-publiek de laatste die tegen die trend ingaat. Het begint met een conflict tussen Vinny en Jenni, baant zich een weg door een vrijgezellenfeest en eindigt met Jenni en Pauly in bed. Vinnie maakt normaal gesproken geen deel uit van het drama, maar daar was hij, verhalen vertellend en vervolgens te veel onthullend tijdens de toasts. New Orleans was het decor voor een gedenkwaardige aflevering van cocktails, spanningen en verwijten.

1 S3, Ep29: The Speech Part 2 - 9.1 (18 juni 2020)

Angelina's bruiloft - de toespraken Jersey Shore Family Vacation
Angelina's bruiloft - de toespraken Jersey Shore Family Vacation

Na de grote huwelijksceremonie in de voorlaatste aflevering stonden de meisjes op om een toespraak voor Angelina te houden, en wat een toespraak was het."Angelina, jij bent de luis in mijn haar…" Staten Island is beledigd, de stemming slaat om en de jongens laten hun plan om uit een gigantische geschenkdoos te springen en dansen voor Angelina varen. De seizoensfinale gaat over de nasleep. Angelina is niet blij, ondanks het feit dat Snooki, Deena en JWoww volhouden dat het maar een grapje was. Het is pure Jersey Shore.

Aanbevolen: