Jersey Shore: Family Vacation: rangschikking van elk castlid op basis van sympathie

Inhoudsopgave:

Jersey Shore: Family Vacation: rangschikking van elk castlid op basis van sympathie
Jersey Shore: Family Vacation: rangschikking van elk castlid op basis van sympathie
Anonim

MTV's Jersey Shore heeft ons kennis laten maken met een aantal wilde karakters. Door de jaren heen hebben we Snooki, JWoww, The Situation en de bende leren kennen en liefhebben terwijl ze zich een weg door het leven banen. Jersey Shore en Jersey Shore: Family Vacation zijn gevuld met talloze momenten van de bende aan de oostkust feesten en vrolijk maken, maar veel meer momenten zijn gevuld met achterbakse wreedheid.

Hoewel de cast beweert de allerbeste vrienden te zijn, grenzend aan familie, zijn niet alle huisgenoten van Jersey Shore lief en liefdevol, en sommige zijn nauwelijks sympathiek! Hier zijn de castleden gerangschikt op hun sympathie.

10 Jen Harley

Afbeelding
Afbeelding

Jen Harley is een minder bekend castlid van de show, maar zelfs met weinig schermtijd slaagde ze erin de eerste plaats te bemachtigen voor het minst sympathieke castlid van Jersey Shore. De redenen waarom we niet met deze mama kunnen omgaan, lijken eeuwig te duren. Eerst en vooral deed ze echt een nummer over onze man Ronnie.

Er is geen tekort aan beeldmateriaal waarop ze tweeën om de een of andere reden aan de slag gaan. Toen maakte Ronnie zijn act schoon en Jen vervolgde haar vrolijke weg, terwijl ze pronkte met haar feesten in het bijzijn van haar man, die wanhopig probeerde op het rechte en smalle pad te blijven. Nee, we zijn niet dol op haar. Ze heeft de titel van minst sympathieke en, samen met Ronnie, de titel voor Slechtste Jersey Shore Couple.

9 JWoww

Afbeelding
Afbeelding

JWoww is de leider van de meidenbende, en als je niet in haar voordeel v alt, zul je een wereld van vijanden tegenkomen.

Niemand weet dit beter dan Angelina Pivarnik, die talloze afleveringen heeft doorgebracht om JWoww haar waarde te laten inzien en haar vriendschap te laten erkennen. JWoww roept soms een wapenstilstand op, maar voor het grootste deel houdt Angelina altijd binnen handbereik. De leider van de gemene meidenclub is niet erg aardig.

8 Ronnie

Afbeelding
Afbeelding

Ronnie is veel aardiger als hij vrijgezel is en een spiraal maakt, dat is zeker. Alleenstaande Ronnie maakt misschien twijfelachtige keuzes met zijn avond, maar hij heeft veel voorkeur boven Ronnie in een giftige relatie.

De Family Vacation-aflevering van de franchise heeft ons de joviale Ron in een heel ander licht doen zien. Hij is broeds, vaak verscheurd door zijn constante hachelijke situatie, en de huisgenoten vinden het moeilijk om met hem te praten over zijn falende relatie met de moeder van zijn dochter. Geen van deze eigenschappen maakt Ron erg sympathiek.

7 Angelina

Afbeelding
Afbeelding

Angelina was behoorlijk onaangenaam toen we haar zoveel seizoenen geleden voor het eerst ontmoetten, maar na haar terugkeer is Angelina een stuk zachter en vriendelijker en bereid om het goed te maken. Hoewel Angelina zeker haar best doet om ervoor te zorgen dat de meiden in huis respect voor haar hebben en haar aardig vinden, lijken deze meisjes uit Jersey zich vast te houden aan de herinnering aan The Dirty Little Hamster.

En als Angelina boos wordt, kijk dan uit! De Staten Island Dump kan iemand echt raken met haar woorden als ze boos is.

6 Snooki

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk om niet van deze bruisende, dwaze miljonair te houden, vooral als ze in haar Gehaktbalmodus komt. De moeder van drie, die in de loop der jaren is geëvolueerd, is zeker gemakkelijk om van te houden als je aan haar goede kant staat. Voor Paulie, Ronnie (haar levenspartner) en JWoww is er geen betere persoon om mee door het leven te feesten dan Snooki.

Ze heeft bewezen een goede vriendin te zijn voor degenen in haar binnenste cirkel, een liefhebbende echtgenote en een geweldige moeder voor haar drie kinderen. Dat gezegd hebbende, castmates zoals Angelina zullen haar misschien niet zo aardig vinden, dankzij de talloze grappen die ze uitha alt en al dat achter de rug geklets dat ze aangaat.

5 Vinnie

Afbeelding
Afbeelding

Over het algemeen is Vinny een goede kerel die bijna altijd een goedhartig karakter aan de dag legt, tenzij zijn tegenspeler Angelina Pivarnik erbij betrokken is. Vinnie zou hoger op onze lijst hebben gestaan als hij niet voortdurend was gefilmd terwijl hij The Dirty Hamster lastigviel en haar tot bijna tranen toe bracht.

Dat gezegd hebbende, hij is toegewijd aan zijn andere castmates en is er altijd voor hen in goede en slechte tijden, en niemand houdt meer van hun moeder dan deze man.

4 Deena

Afbeelding
Afbeelding

Deena is een van de aardigste dames in de serie. Door de seizoenen heen hebben we haar zien proberen de toenemende spanningen tussen oud-nieuwkomer Angelina en haar oude besties Snookie en JWoww Deena zo'n vriendelijkheid te tonen jegens een verkeerd begrepen Angelina dat Angelina Deena tot bruidsmeisje maakte op haar bruiloft.

Hoewel Deena behoorlijk aardig is, heeft ze de neiging om een beetje "gemeen meisje" te worden met Jenni en Nicole, zoals we zagen met de beruchte huwelijkstoespraak.

3 Lauren Pesce

Afbeelding
Afbeelding

"Laurens" duikt af en toe op in afleveringen en verschijnt steeds vaker sinds ze nu getrouwd is met The Situation. Lauren Pesce is zo verdomd aardig. Ze doorstond de storm die The Situation is geweest en hield veel van hem voordat wij dat deden.

Ze is een liefhebbende en kalme aanwezigheid, altijd met een genivelleerd hoofd wanneer alle anderen hun verdomde geest van het een of het ander lijken te verliezen. Ze is loyaal, trouw, een liefhebbende partner voor Mike en een geweldige vriendin voor de rest van de bende.

2 De situatie

Afbeelding
Afbeelding

Jaren geleden zouden we Mike, The Situation, helemaal onderaan de lijst met sympathie hebben geplaatst. Ooit was hij grof, arrogant en explosief. Tegenwoordig heeft Mike in totaal 180 punten in zijn leven en is hij vastberaden de hitparades gestegen.

Deze man is zeker geëvolueerd door de jaren heen. Hij heeft zijn leven opgeruimd, de verantwoordelijkheid genomen voor zijn eerdere acties en heeft zich volledig toegewijd aan de lieftallige Lauren. Om te zeggen dat Mike volwassen is geworden, zou een grove understatement zijn. Hij is misschien wel de meest volwassen castmate van deze tijd.

1 Pauly D

Afbeelding
Afbeelding

Pauly D. krijgt de prijs voor zowel de meest sympathieke kerel van het stel als een van de rijkste. Paulie is lief en vertederend geweest gedurende de hele show. Deze meisjesvader is een goede vriend, en als het gaat om in-house drama, staat Pauly zelden centraal.

Als hij joviaal gekletst, is het altijd speels en goedaardig, en nooit snijdend en vernietigend, zoals we soms zien van de andere castmates. Paulie staat altijd klaar met een uitstekende grap om eventuele huisspanningen te verzachten.

Aanbevolen: