Welke Paniek! At The Disco Song Ben jij, gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Welke Paniek! At The Disco Song Ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Welke Paniek! At The Disco Song Ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

De Amerikaanse pop-punk rockband Panic! At The Disco heeft zes studioalbums geproduceerd sinds hun hitdebuut in 2005. Wat echt cool is aan Panic, is dat elk van hun albums een duidelijk ander gevoel heeft gehad, waarbij ze genres en geluiden doorkruisen. Ze hebben emo gedaan, ze hebben jaren 80 gedaan, ze hebben Sinatra-achtig, Beatles-achtig en meer gedaan - hoewel ze nu misschien bijna al hun leden hebben afgeworpen, hun geluid en vermogen om te experimenteren met nieuwe stijlen en liedjes is alleen maar gegroeid sinds de begindagen.

In feite, Paniek! At The Disco heeft een grote variatie aan geluiden en vibes zoals de dierenriem heeft in persoonlijkheden. Dus wat Paniek! Bij The Disco song, past het beste bij jou en je sterrenbeeld? Lees verder om erachter te komen.

12 Ram: Zegevierend

Er gaat niets boven Ram als een krachtig, energiek overwinningslied. Ram is pioniers, pioniers en vechters - en er is niets meer lonend voor een vechter dan wanneer ze winnen.

Elke Ram zal genieten van het zingen van "al mijn vrienden zijn glorieus, vanavond zijn we zegevierend", terwijl ze deze hitsingle van Death of a Bachelor uithalen.

11 Stier: Toen de dag de nacht ontmoette

Taurussen zijn aardse, sensuele tekens die dit romantische nummer van het album Pretty maken. Oneven. de perfecte match voor hen. Het heeft levendige beschrijvingen en scènes die een fantastisch liefdesverhaal tussen de maan en de zon naspelen.

Dat is nog een reden waarom dit het perfecte Stier-lied is: als een door Venus geregeerd teken, zijn Taurussen erg romantisch, en dit liefdesverhaal zal spreken tot hun liefde voor liefde.

10 Tweelingen: maar het is beter als je dat doet

Dit nummer van Panic! At The Disco's eerste album, A Fever You Can't Sweat Out - samen met de bijbehorende videoclip - vertelt het verhaal van een stel dat allebei een geheim dubbelleven leidt.

Het unieke, opwindende karakter van het nummer en de gebeurtenissen die het beschrijft, maken het perfect voor de individualistische, avontuurlijke Tweelingen -, vooral met het hele dubbellevens-thema!

9 Kanker: noordelijke stortbui

Kankers zijn de emotionele verzorgers van de dierenriem, en Northern Downpour is een lief, sentimenteel nummer van het album Pretty. Vreemd dat het gaat over metaforen van liefde, comfort en je thuis voelen bij degene van wie je houdt.

Kanker zal betrekking hebben op het gevoel zo comfortabel en verliefd te zijn op iemand dat je de maan smeekt: "Hé maan, vergeet alsjeblieft te vallen" omdat ze niet willen dat de nacht eindigt.

8 Leo: Miss Jackson

Leo's zijn het meest zelfverzekerde en zelfverzekerde teken in de dierenriem, dus ze zullen het personage waarderen dat wordt beschreven in dit nummer van het album Too Weird To Live, Too Rare To Die: She's a woman who takes what she wil en neemt geen blad voor de mond, en laat nog altijd degene met wie ze is achter en wil meer.

Miss Jackson is absoluut het meest Leo-nummer in Panic! At The Disco's discografie - en mogelijk een van de meest Leo-nummers ooit.

7 Maagd: ik schrijf zonden, geen tragedies

De meest klassieke en bekende van alle Paniek! At The Disco songs is deze single van A Fever You Can't Sweat Out meer Maagd dan je zou verwachten. Het gaat over een vriend die een schijnhuwelijk verhindert en de bruidegom redt van het trouwen met een ontrouwe bruid.

Bij maagden draait alles om het zorgen voor en zorgen voor het welzijn van anderen, waardoor dit nummer een echt Maagd-volkslied wordt.

6 Weegschaal: Sarah Smiles

Van alle sterrenbeelden zijn Weegschalen het meest romantisch en verdienen daarom het meest romantische lied in de Paniek! At The Disco Discography.

Sarah Smiles, van het album Vices and Virtues, was een nummer dat Brendon Urie schreef als een ode aan zijn nu-vrouw Sarah voordat ze officieel een koppel waren. Het smachten en de aanbidding die je zo duidelijk in de teksten kunt horen, maken dit het perfecte nummer voor een Weegschaal.

5 Schorpioen: de nieuwe kleren van de keizer

Dit nummer van het album Death of A Bachelor is precies zo donker en intens als een Schorpioen kan zijn.

Bij Schorpioenen draait alles om macht, en dat geldt ook voor dit nummer. In de videoclip v alt Brendon Urie in wat we alleen maar kunnen aannemen dat het een versie van de hel is, en verandert langzaam in een waterspuwer, zingend "Ik neem de kroon terug". Hé, waar je ook bent, het is goed om koning te zijn, toch?

4 Boogschutter: Zeg Amen (zaterdagavond)

Van Pray For The Wicked, dit nummer was een enorme hit toen het begin 2018 als single werd uitgebracht

Als je een Boogschutter bent, is zaterdag waarschijnlijk je favoriete dag van de week, en het feestlied van Brendon Urie voor het weekend is de perfecte manier om je avond te beginnen, of je nu vecht tegen een stel gewapende inbrekers of gewoon naar de stad gaan.

3 Steenbok: Hoge Hoop

Steenbokken zijn het teken van langetermijndoelen en planning, dus dit nummer - ook een populaire single van Pray For The Wicked - is een perfect themalied voor hen.

High Hopes is een lied over je vizier hoog houden en je dromen nooit opgeven, ongeacht welke obstakels het leven je ook tegenhoudt: "Have high high hopes for a living" is het perfecte motto voor de vastberaden en gemotiveerde Maagd.

2 Waterman: Meisjes Meisjes Jongens

Van alle tekens zijn Watermannen degenen die waarschijnlijk alles te maken hebben met sociale rechtvaardigheid, eerlijkheid en vrede. Logisch, dan is dat de beste match voor Aquarius from Panic! De discografie van At The Disco is degene die sindsdien het 'biseksuele volkslied' wordt genoemd.

Girls Girls Boys is een nummer geworden waar fans regenboogharten naar verheffen tijdens concerten op dit nummer van het album Too Weird To Live, Too Rare To Die, terwijl ze meezingen met de tekst "love is not a choice".

1 Vissen: bijna heksen (sinds we elkaar ontmoetten)

Bijna Witches was het laatste nummer op het album Vices and Virtues, en het is net zo sentimenteel als een Vissen.

De tekst beschrijft een man die zo verliefd is op een vrouw die hem heeft verlaten dat haar parfum voor hem als een drug aanvoelt. Vissen gaat over dromen en genezing, en dit nummer bevat zowel dromen om bij de vrouw te zijn als genezing van de relatie.

Aanbevolen: