Welke 5 Seconds Of Summer Song ben jij, gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Welke 5 Seconds Of Summer Song ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Welke 5 Seconds Of Summer Song ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

De Australische band 5 Seconds of Summer dook in 2013 op toen de band, die sinds 2011 video's op YouTube plaatste, werd uitgenodigd om het voorprogramma van One Direction te zijn. Sindsdien heeft de band vier albums uitgebracht, waarvan de eerste drie debuterende nummer één in de Billboard Charts, en werd daarmee de eerste Australische act en band die de eer verdiende.

5 Seconds of Summer heeft hun geluid in de loop der jaren misschien geëvolueerd, maar de enige constante is dat ze toegewijd zijn aan het schrijven van liedjes met krachtige teksten die worden ondersteund door echte instrumenten. Er is voor elk wat wils met de muziek van 5 Seconds of Summer, inclusief een liedje voor elk sterrenbeeld.

12 Ram– Vlieg weg

Ondanks de geboorte tussen maart en april, wordt Ram meestal gezien als het eerste astrologische teken in de dierenriem. De Ram wordt geïdentificeerd door een ram en staat erom bekend dat hij altijd in is voor een avontuur. Ze houden van plezier maken en zijn meestal enthousiaste en gepassioneerde mensen.

Gezien Ram's levenslust en avontuur, is het nummer "Fly Away" van 5 Seconds of Summer het perfecte volkslied. Hoewel het nummer langzamer is dan Ram zou willen, zullen ze zich zeker identificeren met de teksten die de noodzaak onderzoeken om de wereld te zien.

11 Stier– Rode Woestijn

Het lijdt geen twijfel dat Stier het teken is dat de luxe in het leven het meest waardeert en het liever rustig aan doet. Aan de negatieve kant kan Stier extreem koppig en zelfs lui zijn ondanks hun hardwerkende houding.

Zullen we al deze eigenschappen in gedachten houden, lijkt "Red Desert" de 5 Seconds of Summer te zijn die het dichtst in de buurt komt van het nagelen van de Taurus-persoonlijkheid. "Red Desert" is een lied over het vinden van je ware geluk en niet stoppen totdat je het vindt.

10 Tweelingen– Monster onder mannen

Gemini's zijn het meest bekend omdat ze worden vertegenwoordigd door het tweelingsymbool. Het tweelingsymbool is belangrijk omdat de meeste van hun eigenschappen inhouden dat ze twee gezichten hebben. Tweelingen lijken misschien vriendelijk en loyaal, maar ze kunnen je ook in de rug steken door te roddelen en voor de lol te vechten.

"Monster Among Men" is het perfecte Tweelingen-lied omdat het de noodzaak onderzoekt van Gemini's om aardig gevonden te worden, terwijl het ook identificeert dat ze de oorzaak van al hun problemen kunnen zijn.

9 Kanker– Niet op dezelfde manier

Degenen die onder het teken Kreeft vallen, hebben zeer complexe emoties, vooral rond liefde. Hoewel ze echt rijden of sterven voor hun partners, kunnen ze ook aanhankelijk en overdreven emotioneel zijn, wat problemen kan veroorzaken.

"Not In The Same Way" van het vierde album van 5 Seconds of Summer is het perfecte nummer. Het nummer is een voorbeeld van de behoefte van een Kreeft om door te gaan met het laten werken van een relatie, zelfs als het misschien tijd is om ermee op te houden omdat ze niet klaar zijn om los te laten.

8 Leo– Waarom wil je niet van me houden

Leo's zijn zeker over één ding in het leven en dat is dat ze buitengewoon veel liefde verdienen. Ze houden ervan om bewonderd te worden en zullen hun dierbaren vaak prijzen als ze dat nodig achten. Wanneer iemand ze niet de liefde waard vindt, maken ze er een punt van om erop te wijzen hoe geweldig ze zijn.

De wanhopige roep om een minnaar om weer van ze te houden, maakt "Why Won't You Love Me" het perfecte Leo-lied, zelfs als het een beetje hartverscheurend is.

7 Maagd– Ze ziet er zo perfect uit

Velen realiseren zich dit misschien niet, maar een kenmerkende eigenschap van degenen die onder de Maagd zijn geboren, is dat ze perfectionisten zijn. Ze zullen al hun tijd en moeite besteden om ervoor te zorgen dat iets perfect is, wat zowel positief als negatief is.

5 Seconds of Summer's debuutsingle "She Looks So Perfect" is het perfecte nummer voor Maagden. Het bevat niet alleen het woord 'perfect', maar het is ook een nummer dat bewust met zijn details omgaat.

6 Weegschaal– Minnaar van mij

Weegschalen zijn enkele van de meest koelbloedige van de dierenriem. Ze zijn dol op de gevoelens van anderen en houden ervan om in gezonde relaties te zijn. Ze streven er ook naar om de vrede tussen de mensen om hen heen te bewaren. Dat betekent echter niet dat ze perfect zijn. Weegschalen kunnen zelfs besluiteloos zijn en beloftes doen die ze soms niet altijd kunnen waarmaken.

De bitterzoete ballad 'Lover of Mine' is dan ook perfect voor Weegschalen. Het lied is een belofte aan een significant ander dat ze ernaar zullen streven om van hen te houden zonder fouten te maken zoals ze in hun verleden hebben gedaan.

5 Schorpioen– lieg tegen me

Schorpioenen zijn een ingewikkeld stel individuen die in emotionele uitersten leven. Hoewel ze gepassioneerd zijn, kunnen ze ook achterdochtig en emotioneel manipulatief zijn als de dingen niet gaan zoals ze willen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze in het verleden problemen hebben veroorzaakt als dingen te routinematig aanvoelen.

Niets zegt gepassioneerd maar emotioneel manipulatief zoals 5 Seconds of Summer's "Lie To Me", dat te vinden is op het derde album van de band. Het nummer beschrijft het heen en weer van een stel dat duidelijk nooit op dezelfde lijn zit als het op liefde aankomt.

4 Boogschutter– Goede meiden

Hoewel de Boogschutter bekende geleerden zijn die op zoek zijn naar de grotere betekenis van dingen, zijn het ook rusteloze zielen die van tijd tot tijd wat plezier in hun leven nodig hebben.

"Good Girls" is het perfecte volkslied voor de leergierige maar toch stervende om Boogschutters overal te bevrijden. Het nummer is het bewijs dat je een hetero-A-student kunt zijn en tegelijkertijd iemand bent die van feesten en plezier houdt.

3 Steenbok– Geen schande

Steenbokken staan synoniem voor hard werken. Ze zijn onafhankelijk en vinden het leuk om zichzelf en hun carrière vanaf de grond op te bouwen. Hoewel dit misschien positieve eigenschappen lijken, kunnen ze zich ook op een negatieve manier manifesteren, waardoor Steenbokken ongenaakbaar zijn voor anderen.

Hoewel niet het perfecte nummer, is "No Shame" zeker de kast bij het verkennen van de behoefte van de Steenbok om koste wat kost te slagen. Het nummer laat zien dat hoewel iemand op het hoogtepunt van zijn carrière is, dit niet betekent dat hij of zij blij is met zichzelf.

2 Waterman– Jet Black Heart

De meeste mensen willen goed doen voor de wereld, maar niemand belichaamt dat sentiment zoals degenen die zijn geboren onder het Waterman-teken. Deze waterdragers zullen niet stoppen totdat er geen onrecht meer in de wereld is.

De constante behoefte om van de wereld een betere plek te maken, is waarom "Jet Black Heart" een perfect volkslied is. Het inspirerende lied moedigt mensen aan om te blijven vechten, zelfs als het lijkt alsof alle hoop verloren is.

1 Vissen– Meisje dat Wolf huilde

Van alle tekens zijn Vissen absoluut degenen die het meest in contact staan met hun dromen. Hun escapistische neigingen kunnen zowel een goede als een slechte zaak zijn, afhankelijk van wat hun bedoelingen zijn. Hoewel ze buitengewoon vriendelijk kunnen zijn, hebben ze ook moeite.

De aangrijpende ballad "Girl Who Cried Wolf" is het perfecte nummer om het vermogen van de Vissen om in zichzelf weg te zinken te omarmen. De echo "Is er überhaupt iemand" kan ook doen denken aan de neiging van Vissen om hun hoofd in de wolken te hebben.

Aanbevolen: