Op welke Elle Fanning-film ben jij gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Op welke Elle Fanning-film ben jij gebaseerd op je dierenriem?
Op welke Elle Fanning-film ben jij gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

Veel succesvolle Hollywood-acteurs zijn maar één keer begonnen met acteren toen ze volwassen of zelfs ouder waren. Maar er zijn ook veel mensen die al van kinds af aan acteren. Elle Fanning is zo'n voorbeeld, en aangezien ze al bijna twintig jaar acteert, is het soms gemakkelijk om te vergeten dat ze pas 22 is toen ze in april 1998 werd geboren.

Fanning begon met acteren, vooral dankzij haar oudere zus Dakota, die ook beroemd is - ze speelde de jongere versie van haar zus. Ze is er echter in geslaagd om haar eigen onafhankelijke carrière op te bouwen en wordt nu erkend als een van de meest getalenteerde jonge actrices. Ze speelde in films van veel verschillende genres, waarvan sommige verband houden met verschillende sterrenbeelden.

12 Ram: Mary Shelley (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Er is veel passie en moed voor nodig om tegen de beperkingen van de samenleving in te gaan, om een ander pad te vinden, ook al zouden andere mensen graag zien dat iedereen hetzelfde doet. Maar de schrijfster Mary Shelley was niet zoals iedereen. Haar creatieve drive, vastberadenheid om haar leven te leven zoals ze wil en om iets nieuws te maken, maken haar verhaal tot een geweldig verhaal voor alle Rammen die er zijn.

11 Taurus: Teen Spirit (2018)

Afbeelding
Afbeelding

Je dromen volgen klinkt voor sommige mensen misschien als een lege zin, maar Taurussen nemen het serieus. Al was het maar omdat ze de neiging hebben om veerkrachtig te zijn, soms zelfs koppig, en niet positief reageren als iemand hen vertelt dat ze iets niet kunnen. Stieren zijn in staat veel op te offeren om te krijgen wat ze willen. Fannings Violet droomt ervan zangeres te worden, ook al woont ze op een klein eiland waar nooit iets gebeurt. En wanneer ze de kans krijgt om haar droom na te jagen, is dat precies wat ze doet.

10 Tweelingen: hoe praat je met meisjes op feestjes (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Gemini's zijn complexe mensen die vrij snel kunnen schakelen tussen verschillende stemmingen. Daardoor lijken ze soms uit een andere wereld te komen met andere regels. Natuurlijk zijn alle mensen mensen, maar dat is in deze film niet het geval. Zijn belangrijkste held, een jonge jongen Enn, ontmoet een vreemd meisje Zan op een feestje en hij begint met haar te praten zonder te beseffen dat Zan inderdaad uit een andere wereld komt.

9 Cancer: The Beguiled (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Net als elk sterrenbeeld, hebben Kreeft ook zowel goede als slechte karaktereigenschappen. Dat geldt ook voor de helden van Sofia Coppola's historische film The Beguiled over een gewonde soldaat (Colin Farrell) in een school voor jonge meisjes.

De belangrijkste heldinnen zijn in het begin sympathiek en aardig, maar ze kunnen ook gemakkelijk humeurig en pessimistisch worden, wat ze gevaarlijk maakt - niet alleen voor de soldaat maar ook voor elkaar.

8 Leo: Ballerina (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Elle Fanning verschijnt meestal in live-actiefilms, maar ze deed ook animatiewerk, zoals deze magische film uit 2016. Leeuwen staan bekend om hun creatieve karakter en avontuurlijke geest, dus ze kunnen genieten van deze film over een jong meisje Felicie wiens grootste passie dansen is. Ze loopt weg van het weeshuis waar ze woont en gaat naar Parijs waar haar vele grote avonturen en onverwachte ontmoetingen te wachten staan.

7 Maagd: Trumbo (2015)

Afbeelding
Afbeelding

Maagden behoren tot de vredige sterrenbeelden. Mensen geboren in dit teken zijn hardwerkende individuen die vaak de voorkeur geven aan een praktisch soort leven en een analytische geest hebben. D alton Trumbo was een succesvolle Hollywood-scenarioschrijver die in 1947 plotseling op de zwarte lijst kwam te staan. Maar hij vond nog steeds een manier om te blijven schrijven en keerde majestueus terug naar de filmwereld dankzij de film Spartacus. Zijn veerkracht en harde werk is iets waar Maagd zich door geïnspireerd kan voelen.

6 Weegschaal: Ginger & Rosa (2012)

Afbeelding
Afbeelding

Weegschalen lijken in het begin misschien wat afstandelijk en afstandelijk, maar ze worden echt goede vrienden als ze de kans krijgen om het te bewijzen. Ze hebben meestal niet zo veel vrienden, maar degenen die ze wel hebben, staan dicht bij hen. Ginger en Rosa zijn vrijwel onafscheidelijk in deze film over twee vrienden die opgroeien in het Londen van de vroege jaren zestig en hun best doen om de vele uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd het hoofd te bieden.

5 Schorpioen: Maleficent (2014)

Afbeelding
Afbeelding

Angelina Jolie is misschien de hoofdster van deze film, maar Elle Fannings Aurora is een goede tweede. Ze ziet er misschien engelachtig en naïef uit, maar ze is dapper en vindingrijk, in staat om oplossingen voor haar problemen te vinden, zelfs als het lijkt alsof er geen oplossingen zijn. Bovendien maken Schorpioenen goede vrienden en bouwt Aurora vriendschappen op met de meest onwaarschijnlijke mensen.

4 Boogschutter: Neon Demon (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Boogschutters zijn het meer optimistische teken van de dierenriem. Ze hebben meestal gevoel voor humor en zijn genereus en idealistisch. Ze geloven in het welzijn van de mensen om hen heen, maar soms hoeven het niet de beste ideeën te zijn.

Fanning's heldin Jesse wil model worden en ze raakt zo verblind door de glorieuze wereld van modellenwerk dat ze de gevaren die haar omringen niet beseft.

3 Steenbok: Super 8 (2011)

Afbeelding
Afbeelding

Opgroeien is nooit gemakkelijk, zeker niet als iemand ontdekt dat er een buitenaardse dreiging schuilgaat in de stad. Elle Fanning heeft een ondersteunende rol in de film, maar niettemin een belangrijke en haar personage Alice is lekker nuchter. Zelfs in de bizarre situaties waarmee de helden worden geconfronteerd, houdt ze nog steeds haar hoofd erbij, waardoor ze erg op Steenbokken lijkt. Mensen die in dit teken geboren zijn, zijn ook intelligent en gedisciplineerd.

2 Waterman: Galveston (2018)

Afbeelding
Afbeelding

De meeste mensen treden niet buiten de grenzen van de samenleving omdat ze zich niet kunnen voorstellen hoe het zou zijn om een ander soort leven te leiden. Watermannen zijn echter het meest vooruitstrevende en onafhankelijke sterrenbeeld, het soort mensen dat bereid is de wegen te bewandelen die gewoonlijk niet worden genomen. De belangrijkste helden van deze film - een moordenaar en een prostituee - zijn beide buitenstaanders, maar ze doen nog steeds hun best om hun leven te laten werken.

1 Vissen: de wegen die niet zijn genomen (2020)

Afbeelding
Afbeelding

Zorgen voor iemand die verward is, verloren in zijn eigen hoofd, is geen gemakkelijke taak. Ook als die persoon een naast familielid is. Het vereist veel geduld en vriendelijkheid, eigenschappen die typisch zijn voor mensen die in het teken Vissen zijn geboren. Fannings jonge heldin Molly zorgt in deze film voor de zorg van haar vader (Javier Bardem) met geduld waar veel oudere mensen jaloers op zouden kunnen zijn, en ze gaat zelfs zo ver dat ze het risico loopt haar baan voor haar vader te verliezen.

Aanbevolen: