Welke George Clooney-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Welke George Clooney-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Welke George Clooney-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

Hollywood heeft veel beroemdheden uit verschillende gebieden, maar de echte sterren zijn degenen die erin slagen hun carrière decennialang vast te houden, ondanks een enkele flop. Zulke mensen zijn de ware legendes van de acteerwereld. En George Clooney is een van deze legendes.

Clooney, geboren in 1961 in Kentucky, is een van de meest populaire Amerikaanse acteurs. Hij begon zijn acteercarrière eind jaren zeventig en al zijn harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien hij vele gedenkwaardige rollen op zijn naam heeft staan, zowel in films als op tv. Sommige films van George Clooney passen echter beter bij bepaalde sterrenbeelden dan andere.

12 Ram: Spy Kids (2001)

Afbeelding
Afbeelding

Het is gemakkelijk om te vergeten dat George Clooney ook in Spy Kids verscheen, omdat hij niet een van de hoofdrollen van de film speelde. Toch is zijn verschijning het vermelden waard, want Spy Kids is de perfecte film voor Ram.

Mensen geboren in dit teken zijn moedig, vastberaden, zelfverzekerd, enthousiast en eerlijk. Er is veel moed voor nodig voor de belangrijkste kinderhelden om in de voetsporen van hun ouders te treden en het op te nemen tegen de schurk, gespeeld door Alan Cumming, maar dat is precies wat ze zullen doen en er toch in slagen enthousiast te blijven over hun missie.

11 Taurus: Up In The Air (2009)

Afbeelding
Afbeelding

Taurussen lijken in eerste instantie misschien serieuze mensen, maar ze hebben ook gevoel voor humor, zij het vaak een beetje snars of duister. Toch staan ze vooral bekend om hun veerkrachtige, praktische, toegewijde en soms ronduit koppige karakter.

Als iemand die in dit teken is geboren een doel heeft, zullen ze er alles aan doen om het te bereiken. Ryan van George Clooney heeft zo'n doel: hij wil 10 miljoen mijl vliegen en het lijkt erop dat hij niet zal stoppen voordat hij het bereikt.

10 Gemini: The Descendants (2011)

Afbeelding
Afbeelding

Gemini's kunnen snel schakelen tussen emoties, wat soms in hun voordeel speelt, maar soms ook niet.

Het hangt allemaal af van hoe goed ze zichzelf kunnen beheersen. The Descendants, waarin Clooney een vader speelt die plotseling voor zijn vervreemde dochters moet zorgen, schakelt ook tussen meerdere stemmingen - het ene moment ontroerend en het volgende grappig.

9 Kanker: Batman en Robin (1997)

Afbeelding
Afbeelding

Het sympathieke aan George Clooney is dat hij een fout kan toegeven, zoals toen hij zich verontschuldigde voor deze alom gehate Batman-film en toegaf dat hij er niet goed in was. Dat staat ter discussie, maar wat duidelijk is, is dat de helden van de film veel overeenkomsten hebben met Kreeft.

Mensen geboren in dit sterrenbeeld zijn vasthoudend, loyaal, sympathiek en overtuigend. Batman en Robin bestrijden misdaad met veerkracht waar velen jaloers op kunnen zijn en wat betreft overtuigingskracht, een van de schurken van de film is Poison Ivy (Uma Thurman), die uitblinkt in het laten doen van mensen wat ze wil.

8 Leo: Fantastic Mr. Fox (2009)

Afbeelding
Afbeelding

Leo's zijn meestal het leven en de ziel van elk feest of elke groep vrienden waarin ze zitten. Ze hebben een sterk charisma, gevoel voor humor, trekken mensen naar zich toe en bouwen gemakkelijk verbindingen op. Ze zijn ook ambitieus en willen het beste voor zichzelf, maar kunnen soms een beetje egocentrisch zijn, je zou bijna egoïstisch kunnen zeggen.

Fantastische Mr. Fox belichaamt de betere eigenschappen van Leos - het is leuk, gewaagd, groter dan het leven en werkt met personages waar het publiek gewoon meer van wil zien.

7 Maagd: The Ides Of March (2011)

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand hard wil werken, moet hij niet verlegen zijn om Maagd te vragen om het te doen. De reden hiervoor is simpel: Maagd is een van de meest hardwerkende sterrenbeelden. Mensen die in dit teken geboren zijn, zijn ook vaak praktisch en analytisch ingesteld.

Dat geeft hen de mogelijkheid om te slagen op elk gebied waar ze hun zinnen op zetten. In het geval van deze film zijn het de politiek en een presidentiële campagne die het leven van iedereen kunnen veranderen… als het lukt.

6 Weegschaal: The Monuments Men (2014)

Afbeelding
Afbeelding

Weegschalen zijn sterk gericht op rechtvaardigheid en evenwicht. Ze zijn diplomatiek, sociaal en gracieus. Niet iedereen kan efficiënt werken in een team, vooral als er veel op het spel staat, maar Weegschalen kunnen het.

Net als de belangrijkste helden van deze film die vastbesloten zijn om de onschatbare kunstwerken terug te krijgen die de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zichzelf hebben gestolen. Alleen door samen te werken en gerechtigheid te handhaven, kan het team slagen in zijn moeilijke missie.

5 Schorpioen: Ocean's Eleven (2001)

Afbeelding
Afbeelding

Ook al is het geen oude film, Ocean's Eleven is al iconisch geworden en is een van de bekendste films van George Clooney. Het is ook de beste match voor Schorpioenen die de neiging hebben om vindingrijk, dapper, koppig te zijn en goede vrienden te maken.

De belangrijkste helden van deze film zijn al heel lang vrienden en als ze niet dapper waren, zouden ze niet proberen de bijna onmogelijke overval te plegen die Clooney's personage Danny Ocean bedenkt.

4 Sagittarius: Return Of The Killer Tomatoes (1988)

Afbeelding
Afbeelding

Deze film, en het hele concept van moordende tomaten, is ronduit bizar, maar als het publiek de regels van het spel accepteert, zullen ze misschien van de film genieten. Het zou perfect moeten zijn voor Boogschutters die vaak een geweldig gevoel voor humor hebben en niet bang zijn voor vreemde dingen en concepten.

Boogschutters zijn goede vrienden, omdat ze erg idealistisch zijn en altijd achter degenen staan waar ze om geven. Net zoals de helden van deze film zich verenigen om te vechten tegen de moordende tomaten.

3 Steenbok: Heil, Caesar! (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Steenbokken behoren tot de meest ambitieuze en intelligente sterrenbeelden. Ze zijn ook zeer veerkrachtig en geven niet graag op. Veerkracht en ambitie zijn dan twee karaktereigenschappen die hand in hand gaan in Hollywood.

Gegroet, Caesar! speelt zich af in de creatieve maar achterbakse wereld van acteurs, films, producenten, enz., en als de belangrijkste helden niet bereid waren veel op te offeren om te slagen, zouden ze het niet ver schoppen.

2 Waterman: Tomorrowland (2015)

Afbeelding
Afbeelding

Tomorrowland was geen grote hit, maar Watermannen vinden de fantasiefilm misschien nog steeds interessant. Mensen die in dit teken geboren zijn, zijn originele en vooruitstrevende denkers die de wereld om hen heen op een andere manier kunnen zien.

Bovendien kunnen ze met ideeën komen over de toekomst waar andere mensen niet aan zouden kunnen denken. Deze film gaat helemaal over de mogelijkheden van de wereld, dus het geeft Watermannen veel om over na te denken.

1 Vissen: Zwaartekracht (2013)

Afbeelding
Afbeelding

Vissen zijn creatieve en fantasierijke mensen die verhalen kunnen accepteren die afwijken van hun dagelijkse realiteit.

Gravity is zo'n verhaal omdat het zich in de ruimte afspeelt en scènes bevat die niet echt gebeuren met de hoofdheldin van de film, gespeeld door Sandra Bullock. De rol van Clooney is kleiner, maar nog steeds een essentieel onderdeel van de film.

Aanbevolen: