Op welke Emma Stone-film ben jij gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Op welke Emma Stone-film ben jij gebaseerd op je dierenriem?
Op welke Emma Stone-film ben jij gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

Een van de meest verbazingwekkende stijgingen in Hollywood in de afgelopen tien jaar was Emma Stone. Na zijn doorbraak in Superbad uit 2007, bouwde Stone een paar bijrollen op in films als Zombieland. Ze had haar eerste grote leading lady-hit met Easy A en scoorde daarna met The Help. Sindsdien heeft Stone zowat elk type film in evenwicht gebracht, van komedies tot drama's tot zelfs superhelden met The Amazing Spider-Man. Het bereikte zijn hoogtepunt toen Stone de Oscar won voor La La Land.

Op haar 31ste heeft de actrice nog een fantastische carrière voor zich, maar toch al een indrukwekkende filmografie. Dat maakt het leuk om je voor te stellen welke van haar filmrollen bij de tekens van de dierenriem passen. Dankzij hoe gevarieerd haar carrière is, heeft Stone voor elke maand minstens één film perfect gemaakt en haar talent bewezen. Hier is de beste Emma Stone-film voor je sterrenbeeld om op elk moment van het jaar van haar mooie charmes te genieten.

12 Ram: Battle Of The Sexes

Emma Stone in de strijd tussen de seksen
Emma Stone in de strijd tussen de seksen

Het Ram-teken is ambitieus, toegewijd, enthousiast over het vinden van de volgende grote uitdaging en streeft ernaar de beste te zijn. Er zijn maar weinig mensen die dat meer waarmaken dan Billie Jean King, en Stone heeft geweldig werk geleverd door haar in deze bio-film te spelen.

Stone legt de drive van de tennislegende vast en neemt het op tegen Bobby Riggs in een legendarische wedstrijd terwijl hij de weg vrijmaakt voor andere vrouwelijke atleten. Het is een rol die perfect is voor elke Ram om van te genieten.

11 Stier: Aloha

Emma Stone Aloha
Emma Stone Aloha

Oké, Aloha is niet de beste film van Stone. Behalve dat het een ruwe film is, heeft Stone zich openlijk verontschuldigd voor haar casting als Aziatisch-Hawaiiaanse militaire officier. Toch is het een goede keuze, want bij Taurus draait het om hard werken terwijl je geniet van de mooie dingen in het leven.

Er zijn maar weinig plekken op aarde zo mooi als Hawaï, het is een uitzonderlijke omgeving en de officier van Stone is toegewijd aan haar werk. Hoewel het misschien geen goede film is, is het een goede keuze voor dit bord.

10 Tweelingen: gekke stomme liefde

Afbeelding
Afbeelding

Gemini's passen bij een tweeling en zijn een contradictie. Ze willen romantiek, maar kunnen veeleisend zijn, zijn hartelijk maar ook opvliegend. Het zijn sociale vlinders, waardoor Crazy Stupid Love de juiste pasvorm heeft.

Stone is een jonge vrouw die geïntrigeerd is door Ryan Goslings rokkenjager, en haar connectie met Steve Carrells pas vrijgezelle vader is een verrassende wending. Stone is geweldig als een vrouw die zo gerafeld is maar liefde probeert te vinden, en dat past goed bij Geminis.

9 Kreeft: Birdman

Emma Stone als Sam in Birdman
Emma Stone als Sam in Birdman

Kankers hebben een harde en bittere schil naar de buitenwereld, maar van binnen zijn ze diep emotioneel en willen ze anderen bereiken. Stone bereikte dat in Birdman als de herstellende verslaafde dochter van Michael Keaton's vervagende acteur.

Het is duidelijk dat ze weer contact wil maken met haar vader, maar niet over hun problemen heen kan komen. Toch kan ze hem uiteindelijk helpen om te laten zien hoe kankers veel warmer zijn dan hun harde buitenkant zou doen vermoeden.

8 Leo: Makkelijk A

Olive Pendergast op school nadat de geruchten beginnen te vliegen
Olive Pendergast op school nadat de geruchten beginnen te vliegen

Dit is een beetje lastig, want Leos kan het type zijn dat zich in de schijnwerpers koestert, maar ook weet wat ze willen en van niemand onzin aanneemt. De eerste hoofdrol van Stone in Easy A past daar goed bij. Ze is een middelbare scholier die bekend staat als het 'gemakkelijke' meisje in de stad als ze nog nooit echt met een man is geweest.

Stone omarmt het beeld, inclusief opdagen op school in een warme jurk, en terwijl ze later in de film rondkomt, is ze dol op de aandacht. Dat past goed bij Leo.

7 Maagd: het huiskonijn

Emma Stone als Natalie In The House Bunny
Emma Stone als Natalie In The House Bunny

Dit bord is voor de creatievelingen die zich richten op organisatie, studie en no-nonsense. Voor Stone-rollen past The House Bunny. Anna Faris speelt een voormalige Playmate die merkt dat ze een impopulaire studentenvereniging leert hoe ze heet moet zijn.

Stone is Natalie, een nerdy type dat eerst een "hete" make-over accepteert, maar later besluit dat ze beter is als zichzelf. Het is een uitstekende rol voor Stone om te laten zien hoe slim net zo sexy kan zijn.

6 Weegschaal: Superslecht

Emma Stone als Jules in Superbad
Emma Stone als Jules in Superbad

Weegschalen staan bekend om hun sceptische karakter, maar zoeken ook een balans in het leven met hun intelligente manier van doen. De beste pasvorm voor dit teken is Stone's allereerste film, Superbad.

Terwijl de focus ligt op de stuntelige tieners van Michael Cera en Jonah Hill, is Stone leuk als een pittige dame met een slimme kant, die pronkt met haar aanzienlijke charmes. Het was de rol die Stone in Hollywood duwde, en haar laatste scènes passen goed bij de Libra-kant.

5 Schorpioen: Gangster Squad

Emma Stone in rode jurk voor Gangster Squad
Emma Stone in rode jurk voor Gangster Squad

Schorpioenen zijn de meest gepassioneerde en wellustige van de sterrenbeelden. Ze pronken op hete manieren en kunnen vurig zijn in hun acties. Op de posters voor Gangster Squad stond Stone in een gloeiend hete jurk, wat perfect bij dit bord past.

Ze speelt een meid die graag in clubs hangt die eigendom zijn van gangsters voor het gevaar terwijl ze een affaire heeft met de agent van Ryan Gosling. Het is een coole en verleidelijke rol waarin Stone sist, waardoor het perfect is voor een Schorpioen.

4 Boogschutter: Zombieland

Zombieland 2
Zombieland 2

Boogschutter leent zich voor veel reizen. Het is dus alleen maar logisch om de Stone-film te kiezen die een gekke roadtrip is. Zombieland heeft Stone en Abigail Breslin als zussen die navigeren door een wereld die wordt overspoeld door de levende doden.

In deze film en het vervolg heeft Stone uitstekende humor, pit en de vasthoudendheid om zombie-aanvallen te overleven terwijl hij goed met anderen omgaat. Het is misschien geen typisch avontuur, maar het zou bij dit bord passen.

3 Steenbok: de favoriet

Stone als Abigail Masham
Stone als Abigail Masham

Bij Steenbok draait het allemaal om status. Ze zullen doen wat nodig is om de top te bereiken, wat er ook gebeurt, en houden van de fijnere dingen in het leven. Dus The Favorite zou hier perfect bij passen. Stone speelt een jonge vrouw die er alles aan zal doen om op te staan aan het hof van koningin Anne (Olivia Colman in haar Oscarwinnende beurt).

Stone's oorlog met Rachel Weisz is ongelooflijk omdat ze een slechte kant laat zien en niets haar van succes laat weerhouden. Dit past heel goed bij de kant van Steenbok.

2 Waterman: de hulp

Emma Stone als Skeeter in The Help
Emma Stone als Skeeter in The Help

Dit teken geldt vaak voor mensen die graag vechten voor een zaak en onrecht. In dat opzicht is The Help de beste keuze. Stone speelt een jonge schrijver in spe in Mississippi in 1963, die een groep dienstmeisjes helpt om voor hun rechten te vechten.

Stone toont een grote passie voor de rol en stimuleert haar geweldige geest. Ze wordt bijgestaan door een eersteklas ondersteunende cast en dit zou geschikt zijn voor iedereen die gerechtigheid zoekt voor anderen.

1 Vissen: La La Land

Emma Stone in Oscar-winnende beurt La La Land
Emma Stone in Oscar-winnende beurt La La Land

Vissen zijn over het algemeen hartelijk, zoekend naar de underdog, zijn fantasierijk en escapisten. Dus wat is een betere Stone-film die daarbij past dan La La Land? Stone won de Oscar voor haar optreden als worstelende actrice die verliefd wordt op de jazzspeler van Ryan Gosling in een musical in Los Angeles.

Stone was sensationeel met de muzikale nummers en de dramatische stukjes van haar personage dat vocht voor succes. De uiteindelijke montage is een mooie aangelegenheid, en dit is de meest tot de verbeelding sprekende van alle films van Stone.

Aanbevolen: