Een van de grappigste momenten van 'New Girl' was volledig zonder script

Inhoudsopgave:

Een van de grappigste momenten van 'New Girl' was volledig zonder script
Een van de grappigste momenten van 'New Girl' was volledig zonder script
Anonim

Als we kijken naar enkele van de meest populaire sitcoms in de recente geschiedenis, is New Girl er een die opviel. Het bevatte geweldige schrijfstijlen, gedenkwaardige cameo's, en zelfs toen er veranderingen in de cast werden aangebracht, kon de serie doorzetten en bloeien.

New Girl is om een aantal redenen populair gebleven, waaronder de hilarische dynamiek tussen de cast. Hoe geweldig de scripts van de show ook waren, het echte genie lag in het vermogen van de acteurs om te improviseren. In feite waren veel van de beste momenten van de show volledig zonder script.

Laten we een licht schijnen op een van de grappigste geïmproviseerde momenten van de show.

'New Girl' was een populaire serie

Van 2011 tot 2018 was New Girl een van de populairste shows op tv. Fox nam de briljante beslissing om groen licht te geven voor de show, en dit wierp zijn vruchten af naarmate de serie in populariteit bleef groeien.

Met Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield en Lamorne Morris, is New Girl een show die echt heeft geprofiteerd van de chemie van de cast. Het schrijven was natuurlijk geweldig, maar wat de kat elke week met het script kon doen, hielp het echt te schitteren.

Hoewel de show al jaren geen nieuwe afleveringen meer heeft uitgezonden, blijft hij ongelooflijk populair. Fans blijven de show regelmatig opnieuw bekijken en omdat deze alleen altijd beschikbaar is, kunnen nieuwe fans de show ook ontdekken en ervan genieten.

Zoals alle geweldige shows, waren er veel elementen die nodig waren om New Girl tv te maken die je op zijn hoogtepunt moet zien. Het schrijven van de show was altijd in staat om te schitteren, maar een ander aspect van de show dat ervoor zorgde dat het zo'n sensatie werd, was het vermogen van de cast om te improviseren tijdens de opnames.

Het had een aantal geweldige niet-gescripte momenten

Improvisatie is zwaar werk, maar de cast van New Girl liet het er gemakkelijk uitzien terwijl ze met elkaar aan het werk waren. Ze voegden niet altijd hun eigen dingen toe, maar als ze dat deden, waren ze in staat om de show beter te maken.

In een interview gaf Max Greenfield hier een goed voorbeeld van.

"Er is een moment geweest waarop ik echt moest huilen van het lachen. Jake komt het toneel binnen en hij heeft een zin als: 'Dat is als een stekelvarken dat een stropdas omdoet' [lacht]. En ik herinner me heel levendig - en ik herinner me niet veel dingen omdat mijn hersenen soms dood gaan [lacht] - en bij elke take improviseren, "Wauw, vraag me af hoe dat eruit zou zien." En ik herinner me dat Jake de eerste drie takes zei: "Alsjeblieft, stop met dat te improviseren, want ze gaan het in de show stoppen,' zei hij.

Nick en Schmidt praten over koekjes, de omgedraaide persoonlijkheden van Winston en Nick en meer waren allemaal grotendeels geïmproviseerd, waardoor ze exponentieel indrukwekkender werden.

Dit waren enkele briljante momenten, en het toeval wilde dat een van Schmidts grappigste regels ook helemaal niet geschreven was.

Een van de beste regels van Schmidt was zonder script

Dus, welke van de vele gedenkwaardige regels van Schmidt was geïmproviseerd? Ongelooflijk, de regel die hij gebruikt om zijn droommeisje te beschrijven, een evenbeeld van Nick, werd geïmproviseerd door Max Greenfield, volgens TheWrap.

"Omdat het zo is - het was niet op die manier geschreven, hij improviseerde dat. Het was geschreven, 'Wat gaat er in deze loft gebeuren?' En hij zegt: 'Ik ga hopelijk een meisje ontmoeten en een kind krijgen.' 'Misschien word ik schrijver en word ik verliefd,' [zeg ik.] Dat was alles wat er in stond. Hij improviseert - ik denk dat ik tegen hem zei: 'Hoe ziet ze eruit?' En hij improviseert precies hoe ik eruit zie, "zei Jack Johnson.

Johnson dacht er eerst niet zo over na, maar de mensen achter de schermen besloten die opname te gebruiken in de uiteindelijke versie.

"We hebben gelachen, de bemanning lachte. Ik dacht: 'Nog een afval, wegwerpmoment'. Maar wat ik uiteindelijk waardeer, is dat ze dat erin hebben gestopt. Want dat is wat het zeven jaar was! Elke kans om het te maken een seksueel beetje tussen ons, hij zou doen, ik zou vechten. We zouden het drie minuten doen, iemand zou eindelijk schreeuwen: 'Jongens stop! We gebruiken het nooit.' Maar het was leuk om te doen, "voegde hij eraan toe.

Momenten als deze illustreren perfect hoe goed deze show was gecast. Niemand anders zou deze geïmproviseerde lijn zo perfect hebben afgeleverd als Max Greenfield, en hij had niet beter bij Schmidt kunnen passen.

De volgende keer dat je geniet van een aantal New Girl-afleveringen, neem dan echt de tijd om de komische chemie van de cast te waarderen.

Aanbevolen: