Chris Pratt ging van het script af voor de grappigste regel van Parks And Rec

Inhoudsopgave:

Chris Pratt ging van het script af voor de grappigste regel van Parks And Rec
Chris Pratt ging van het script af voor de grappigste regel van Parks And Rec
Anonim

Chris Pratt functioneert momenteel als een van de meest succesvolle artiesten in heel Hollywood. Of hij nu door de melkweg reist in de MCU, dinosaurussen volgt in Jurassic World, of iets daar tussenin, je kunt er zeker van zijn dat zijn films de kassa veroveren en dat hij een fortuin verdient met zijn werk.

Terwijl hij op Parks and Recreation was, was Pratt hilarisch en kon hij schitteren naast zijn co-sterren. Hij flitste ook wat improvisatievaardigheden, en een van de beste regels van zijn personage was totaal niet geschreven.

Laten we Parks and Rec eens nader bekijken en zien welke Andy Dwyer-lijn Chris Pratt improviseerde tijdens het filmen al die jaren geleden.

'Parks And Rec' was een geweldige show

Tijdens de jaren 2000, toen The Office de sitcom op tv was die je gezien moet hebben, kwamen Parks en Rec op het toneel om zich te vestigen als een sterke kanshebber. Hoewel het veel vergelijkingen trok met The Office, en terecht, vond de show zijn weg en ontwikkelde zich tot een krachtpatser op zich.

Michael Schur's briljante talent was volledig te zien bij deze show, en een deel van de reden waarom het zo goed werkte, was het feit dat de hoofdrollen perfect waren gecast. Tal van getalenteerde mensen waren klaar voor de show, maar de castingdirectors slaagden erin om een perfect team op hun plaats te krijgen, en ze stuwden de show naar het sterrendom.

Gedurende 7 seizoenen en bijna 130 afleveringen kon Parks and Recreation gedijen op het kleine scherm. Dankzij de drastische toename van de streamingtoegankelijkheid blijft de show een belangrijke factor. Mensen kunnen er nog steeds niet naar kijken, en net als The Office zal het de komende jaren bovenaan blijven staan.

Zoals we al zeiden, had de show een aantal geweldige elementen die ervoor werkten. Het schrijven en de regie waren scherp en de lijnen werden perfect afgeleverd. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om je te concentreren op het vermogen van de show om improvisatie in zijn voordeel te gebruiken.

Het had verschillende geïmproviseerde momenten en lijnen

Er zijn maar weinig shows die momenten van improvisatie kunnen vastleggen en opnemen zoals Parks en Rec dat deden toen het in de lucht was. Je zou er versteld van staan hoeveel geweldige momenten uit de show ter plekke werden gemaakt.

De interviews met Snake Juice waren bijvoorbeeld niet gescript.

In de aflevering in kwestie: "De hele afdeling Parks wordt verspild aan Snake Juice, dat is uitgevonden door Tom Haverford (Aziz Ansari). Iedereen improviseerde hun segment van Ron Swanson (Nick Offerman) die danste met April's hoed op Ben Wyatt zegt gewoon willekeurige grappige woorden tegen zichzelf tegen Leslie terwijl ze dronken praat over haar ruzie met Ann (Rashida Jones). Het is allemaal perfect geïmproviseerd door de acteurs, "schrijft ScreenRant.

Dit is een echt hilarisch moment in een solide aflevering, en het is ongelooflijk om te zien wat de cast kon doen toen ze een touw kregen.

Gezien hoe grappig hij was in de show, zou het geen verrassing moeten zijn om te horen dat Chris Pratt een van de grappigste regels in de show heeft verbeterd.

Chris Pratt's Improv Gem

Dus, welke hilarische improvisatie bracht Chris Pratt tijdens Parks and Rec? Ongelooflijk, de regel in kwestie heeft te maken met Leslie die onder het weer is, en Andy die wat computerproblemen heeft.

"Ik heb je symptomen getypt in het ding hierboven, en er staat dat je 'netwerkverbindingsproblemen' zou kunnen hebben", zegt Andy.

Dit wordt al lang beschouwd als een van de grappigste regels in de geschiedenis van de show, en Pratt had het niet beter kunnen doen met de levering. Hij verkoopt het zo goed, en we kunnen ons voorstellen dat het bijna onmogelijk was om niet te lachen nadat hij het had afgeleverd.

Per ScreenRant, een ander legendarisch Andy Dwyer-moment was allemaal improvisatie van Chris Pratt.

"Parks and Recreation seizoen 4, aflevering 20 "The Debate" ziet Leslie tegen anderen debatteren voor de positie van de gemeenteraad waar ze voor strijdt. Ondertussen is de kabel van de donorwatch party voor Leslie's campagne doorgesneden. Om de donateurs bezig te houden, besluit Andy Dwyer (Chris Pratt) zijn favoriete film Road House op te voeren om hen betrokken te houden. Het hele segment is absoluut hilarisch en volledig geïmproviseerd. Het script zei blijkbaar net "Pratt doet Road House" en het was aan Chris Pratt hoe hij het onderbrak, "schreef de site.

Chris Pratt was ronduit hilarisch toen hij op Parks and Rec was, en deze briljante improvisatiemomenten hebben echt bijgedragen aan de vormgeving van de hele serie. Geen wonder dat hij zo grappig is als Star-Lord in de MCU.

Aanbevolen: