Netflix dropt eerste trailer voor Anna Kendricks scifi-thriller 'Stowaway

Inhoudsopgave:

Netflix dropt eerste trailer voor Anna Kendricks scifi-thriller 'Stowaway
Netflix dropt eerste trailer voor Anna Kendricks scifi-thriller 'Stowaway
Anonim

De film ziet de Pitch Perfect-ster als medisch onderzoeker aan boord van een ruimteschip op weg naar Mars onder bevel van Marina Barnett, gespeeld door Toni Collette. De cast omvat ook de titulaire verstekeling Michael, gespeeld door Shamier Anderson, en bioloog Kim, gespeeld door Daniel Das Kim.

Volgens de steeds gespannener trailer zal de bemanning de moeilijkste beslissing van allemaal moeten nemen, omdat ze allemaal worstelen om te overleven.

‘Stowaway’ ziet Anna Kendrick tegen haar eigen crew ingaan

De film is geregisseerd en mede geschreven door muzikant en filmmaker Joe Penna. Stowaway is zijn tweede speelfilm, na survivaldrama Arctic met Mads Mikkelsen in de hoofdrol.

Op Stowaway is Kendricks personage Zoe Levenson de enige die de suggestie verwerpt dat een van de bemanningsleden het niet zal overleven vanwege afnemende voorraden.

“Het was zo eenvoudig en zo mager, maar absoluut meeslepend”, vertelde Kendrick aan EW over de eerste lezing van het script van Penna en Ryan Morrison.

De hoofdpersoon van Love Life legde ook uit hoe ze vond dat het script aangrijpend zou kunnen zijn in een uitdagende tijd als deze, wanneer de wereld meer tijd thuis doorbrengt in afzondering, in een poging om dingen te begrijpen.

“Wat echt relevant aanvoelt, is minder het isolement ervan en meer dat soort probleemoplossende deel van je brein waar we allemaal zo krachtig mee bezig waren in de eerste paar maanden van de pandemie,” zei Kendrick.

"Alleen dat constante probleem oplossen van, 'wacht, oké, hoe lossen we dit op?' En net als het lijkt alsof je iets op het spoor bent, is er een heel duidelijk fundamenteel probleem, "voegde ze eraan toe.

Anna Kendrick verontschuldigt zich voor haar vertolking van bekerlied

Kendrick verontschuldigde zich onlangs voor het feit dat ze verantwoordelijk was voor het trauma van verschillende kampbegeleiders met haar vertolking van het zogenaamde bekerlied.

In de eerste Pitch Perfect-film, uitgebracht in 2012, voegt Kendricks personage Beca zich bij de a capella-groep van haar universiteit nadat ze de auditie heeft verpletterd. Wat speelt ze om de harten en oren van de Barden Bellas te winnen? Een vertolking van Cups (When I'm Gone) gespeeld op lege bekers.

Het volksdeuntje gespeeld op kopjes als percussie ging voor het eerst viraal in 2011 toen Reddit-gebruiker Anna Burden een versie ervan coverde door de Britse band Lulu and the Lampshades. Maar de populariteit van het nummer schoot omhoog na de release van Pitch Perfect en een videoclip waarin Kendrick als Beca het nummer speelt.

“Ik was kampbegeleider in het jaar dat Pitch Perfect uitkwam en ik kan je niet vertellen hoe erg het was. We moesten lege bekers verbieden', schreef voormalig kampbegeleider Ellory Smith in een sindsdien verwijderde tweet.

Kendrick heeft Smith geretweet en zijn excuses aangeboden.

"Het spijt me zo, zo erg", schreef Kendrick.

Stowaway is vanaf 22 april beschikbaar om te streamen

Aanbevolen: