Jessica Biel: 10 beroemdheden die hun zwangerschap verborgen hebben gehouden

Inhoudsopgave:

Jessica Biel: 10 beroemdheden die hun zwangerschap verborgen hebben gehouden
Jessica Biel: 10 beroemdheden die hun zwangerschap verborgen hebben gehouden
Anonim

Ook al staan ze in de schijnwerpers, beroemdheden hebben recht op privacy. Ze delen de meeste dingen met hun fans, maar sommige dingen houden ze privé.

Het is echter heel moeilijk om een zwangerschap privé/verborgen te houden, vooral als je een groeiende buik hebt, maar veel beroemdheden zijn erin geslaagd om het te doen. Sommige beroemdheden waren er zelfs in geslaagd om het verborgen te houden tot ze bevallen waren.

Het zou gemakkelijk genoeg moeten zijn om een zwangerschap privé te houden, maar paparazzi zijn er altijd om vanuit elke hoek foto's te maken, fans zijn er om elke foto te bekijken, en als een beroemdheid in het openbaar is, kan hun babybuil erop staan volledige weergave.

10 Jessica Biel

Volgens The Daily Mail hebben Jessica Biel en Justin Timberlake deze maand naar verluidt nog een zoon gekregen. TDM deelt dat ze sinds maart geen full body foto's meer heeft gedeeld, in die tijd zou ze vier maanden zwanger zijn geweest. Ze zitten in quarantaine in Big Sky, Montana. Het koppel verwelkomde in 2015 nog een zoon (inmiddels vijf jaar oud), waarin ze het zwangerschapsnieuws op Instagram deelden. Noch Timberlake noch Biel hebben gereageerd op de geboorte.

9 Sophie Turner

Ze is een LA, LA baby. TMZ meldde aanvankelijk het nieuws dat de Game of Thrones-actrice en echtgenoot, Joe Jonas, hun eerste kind samen verwachten. Het paar heeft het nieuws nog steeds niet zelf bevestigd, maar vertegenwoordigers hebben bevestigd dat het paar hun dochter Willa op 22 juli verwelkomde. Jonas en Turner zijn vorig jaar getrouwd. Willa is de neef van de dochters van Kevin Jonas, Alena en Valentina.

8 Eva Mendes

Eva Mendes en Ryan Gosling leiden een zeer privéleven in de publieke belangstelling sinds ze in 2011 begonnen te daten. Met beide zwangerschappen van Mendes wist het publiek nauwelijks dat ze in verwachting was totdat de baby's arriveerden.

Er was geen officiële aankondiging toen hun eerste dochter, Esmerelda, werd geboren, maar TMZ kreeg een kopie van haar geboorteakte en deed de aankondiging voor hen. Gosling bedankte Mendes en zijn dochters tijdens een Golden Globes-toespraak in 2017, maar dat was de enige keer dat hij over het onderwerp sprak.

7 Iggy Azalea

Een van de meest schokkende zwangerschappen dit jaar was Iggy Azalea. Naar verluidt beviel de rapper in april van een zoon met haar vriend, Playboi Carti. Ze hebben de zwangerschap echter nooit bevestigd. Wel bevestigde Azalea in juni via Instagram Stories dat ze wel een zoon heeft maar zijn leven privé wil houden, wat heel begrijpelijk is. Er waren ook geruchten dat ze verloofd was met Carti nadat er een ring aan haar vinger was gezien.

6 Kylie Jenner

Jenner kondigde aan dat zij en haar vriend, Travis Scott, in februari 2018 een dochtertje hadden gekregen, maar haar zwangerschap geheim hielden. Ze was pas 20 jaar oud toen ze haar eerste kind kreeg. Stormi sloot zich aan bij de rest van de Kardashian-Jenner-clan en is een van de bekendste baby's van beroemdheden geworden.

Ze hield haar zwangerschap privé omdat ze zich op de meest positieve, stressvrije en gezonde manier moest voorbereiden op de rol van haar leven, volgens haar Instagram.

5 Rachel McAdams

Niemand wist dat McAdams zwanger was of een baby had, totdat ze werd gezien met een klein kind op haar schoot en aan het wandelen was met een kinderwagen. Aangezien de actrice geen socialemediaplatforms heeft, was het vrij eenvoudig te verbergen. Ze verwelkomde een zoon met vriend, scenarioschrijver, Jamie Linden in 2018, en bevestigde het nieuws maanden later. McAdams vertelde The Sunday Times dat moederschap "het beste was wat me ooit is overkomen, zonder twijfel!" Een ding is zeker. Ze wordt geen gewone moeder, ze wordt een coole moeder!

4 Rashida Jones

Jones leeft een heel privéleven. Volgens E! Nieuws, ze is bevallen van een zoontje genaamd Isaiah James op 22 augustus 2018. Niemand wist zelfs dat ze zwanger was. Ze moet haar relatie met haar vriend, Ezra Koenig van Vampire Weekend, nog bevestigen. De Parks And Recreation-actrice was heel voorzichtig bij het posten op sociale media. Ze heeft nooit een foto van haar buik geplaatst. Ze droeg veel grote jassen, donkere kleuren en oversized items om haar groeiende buik te verbergen.

3 Adele

Twee maanden voordat ze op het punt stond te bevallen, maakte de zangeres haar zwangerschap bekend. Ze kwam tijdens haar zwangerschap amper het huis uit, waardoor ze haar buik redelijk goed kon verbergen. Toen Adele uitging, vermeed ze de pers, sloop laat naar de prijzen, droeg loszittende kleding en ontweek fotografen.

Ze had een zoon, Angelo, met nu ex-man Simon Konecki, in 2012. Adele heeft de neiging om uit de schijnwerpers te blijven en doet hetzelfde met haar kind.

2 Leighton Meester

Leighton Meester en Adam Brody hebben de neiging om hun privéleven erg privé te houden. Het stel trouwde in 2014 in een privéceremonie. e! Nieuws bevestigde haar zwangerschap in 2015, met dochter, Arlo Day. Nu is de Gossip Girl-actrice weer zwanger en dat wisten mensen alleen omdat ze in april werd opgemerkt met een babybuil. Zwanger zijn door een quarantaine moet zwaar zijn, maar Meester is een huismus, dus ze is er waarschijnlijk aan gewend. Ze lijkt elk moment uitgerekend te kunnen worden.

1 Megan Fox

Fox gaf geen waarschuwing voordat ze in 2016 op een rode loper stapte voor Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out Of The Shadows met een babybuil. Fox had al twee kinderen met nu ex-man, Brian Austin Green. Ze bleef echter moeder aan als dit kind ook van Green was. Later werd bevestigd dat het zijn kind was. Het koppel rondde hun scheiding in 2020 af na een moeizaam huwelijk.

Aanbevolen: