Zo hebben Kelly Ripa en Mark Consuelos hun huwelijk 25 jaar in stand gehouden

Inhoudsopgave:

Zo hebben Kelly Ripa en Mark Consuelos hun huwelijk 25 jaar in stand gehouden
Zo hebben Kelly Ripa en Mark Consuelos hun huwelijk 25 jaar in stand gehouden
Anonim

De eenenvijftigjarige Kelly Ripa is vooral bekend van het spelen van Hayley Vaughan in de soapserie All My Children tussen 1990 en 2002, en daarna opnieuw in 2010. Ze speelde ook Faith Fairfield tussen 2003 en 2006 op de sitcom Hoop & Geloof. Ripa is ook de presentator van de ochtendtalkshow voor Live! Met Kelly en Ryan.

Haar man, acteur Mark Consuelos speelde Mateos Santos ook in de soapserie All My Children. Hij staat ook bekend om zijn huidige rol als Hiram Lodge in de dramaserie Riverdale die in 2017 werd uitgezonden op het CW-netwerk. Mark trad in 1995 toe tot de cast van All My Children en hier ontmoette hij Kelly. Het echtpaar is in 1996 weggelopen en heeft vandaag drie kinderen, de oudste Michael Joseph, Lola Grace en de jongste Joaquin Antonio. Mark en Kelly wonen in een herenhuis in New York op East 76th Street.

Na 25 jaar huwelijk zijn fans en de media geïntrigeerd door hun schijnbaar perfecte langdurige relatie die geen negatieve verrassingen bevatte die in de ogen van het publiek zijn overgeslagen.

8 Mark vierde Kelly's verjaardag op Instagram

Op 2 oktober ging Mark naar Instagram en plaatste romantische foto's met Kelly op het strand. In het bijschrift wenste hij haar een gelukkige verjaardag. Hij noemde haar zijn beste vriend, minnaar en vertrouweling. Mark beschreef haar ook als zijn danspartner in het leven en voor altijd meisje. Mark onthulde aan zijn vrouw dat hij erg dankbaar is om deze speciale dag met haar door te brengen. Het is niet de eerste keer dat Mark flirt met Kelly op sociale media. Hij toont voortdurend zijn liefde voor haar bij verschillende gelegenheden en berichten.

7 Hij verraste haar ook live tijdens haar show

Een dag eerder, op 1 oktober, verraste Mark Kelly door live in de studio te verschijnen terwijl ze mede-presentator was van haar show, Live With Kelly And Ryan. Mark schonk zijn vrouw een grote roze cake met twee niveaus, schitterde met gouden glitter en een topper met de tekst Happy Birthday Kelly. Hij overhandigde haar ook live een wit bloemboeket. De All My Children-ster hield het niet tegen om haar opwinding te uiten. Ze bedankte Consuelos, noemde hem lieverd en zei dat het boeket haar favoriet was.

6 Kelly vierde het evenement ook op Instagram

Ripa ging naar Instagram en plaatste twee foto's. De eerste van de verrassing van haar man live in de lucht, waar hij haar hartstochtelijk kust te kussen, en de tweede toont het paar dat een dag eerder samen op het strand stond. Ze ondertitelde de post met "Cake! Vs. Cake By The Ocean!" Fans en geliefden waren er snel bij om het moment te vieren en haastten zich om Kelly een gelukkige verjaardag te wensen.

5 Mark vierde zijn 25e huwelijksverjaardag op 1 mei

Op 1 mei vierden Kelly Ripa en Mark Consuelos hun 25-jarig jubileum. Het stel vierde hun huwelijksverjaardag op sociale media. Mark plaatste een emotioneel geladen en ontroerende video van vier minuten en 45 seconden waarin hij foto's van hem en Kelly liet zien op hun beste momenten sinds ze getrouwd waren. Mark onderschreef het bericht door Kelly te taggen en haar te vertellen dat hij van haar zal houden totdat de regenboog de sterren aan de hemel verbrandt.

4 Kelly ging ook naar Instagram om haar huwelijksverjaardag te vieren

Op 1 mei plaatste Kelly Ripa ook op Instagram een verzameling van zes foto's bij elkaar die haar en Mark laten zien. Ze bestempelde de viering als een zilveren jubileum in het bijschrift. Ze noemde Mark 'De liefde van haar leven'. Kelly zei dat de 25 jaar in een oogwenk zijn verstreken. Bovendien bedankte ze Consuelos voor het realiseren van al haar dromen.

3 Kelly Ripa noemde Mark Consuelos haar Forever Man Crush maandag

Niet alleen staan de sociale media-accounts van Mark en Kelly vol met hun foto's samen en laten ze hun liefdesleven zien alsof ze pas getrouwd zijn, maar ze gaan soms ook onverwacht materiaal posten. Op 13 september plaatste Kelly een foto van haar met Mark op het strand en onderschrift mcm nu en voor altijd, verwijzend naar haar man als haar "Man Crush Monday."

2 Ripa heeft onthuld dat ze sexy tijd aanneemt om relatieproblemen op te lossen

In september voegde Mark zich bij zijn vrouw Kelly als co-host in haar show Live With Kelly And Ryan. Tijdens de show verklaarde Mark dat ze als koppel al hun problemen met liefde oplossen, maar Ripa voegde eraan toe dat ze het met liefde en 'sexy time' doen. Kelly's grappige opmerking trok de aandacht van haar fans en de media, die dol zijn op Ripa's gevoel voor humor.

1 Kelly geeft toe dat Mark attent is

Toen Mark meedeed als co-host in de aflevering Live With Kelly And Ryan, onthulde Ripa ook dat de Riverdale-ster zeer attent is. Ze zei dat hij luistert naar alles wat ze nodig heeft, en hij biedt haar constant hulp aan. Kelly voegde eraan toe dat Mark altijd de oplossing heeft als zijn vrouw zich overstuur voelt. Hij vraagt haar zelfs altijd waar ze aan denkt. Misschien is dit het geheim van het gelukkige en langdurige huwelijk van Kelly Ripa en Mark Consuelos.

Aanbevolen: