All American: alles wat de cast van de show te zeggen heeft

Inhoudsopgave:

All American: alles wat de cast van de show te zeggen heeft
All American: alles wat de cast van de show te zeggen heeft
Anonim

All American is tegenwoordig de beste voetbalshow om naar te kijken, omdat het echte Friday Night Lights-vibes afgeeft. Het beste van All American is het feit dat de show zware onderwerpen en belangrijke onderwerpen raakt die relevant zijn voor de huidige samenleving. Sommige van die onderwerpen zijn racisme, LGBTQ-strijd, relaties op de middelbare school, middelenmisbruik, echtscheiding en vriendschap. De show richt zich op voetbal, maar draait ook om zoveel meer!

Daniel Ezra is de acteur in de hoofdrol van de show en hij doet uitstekend werk om zijn Britse accent te verbergen om de rol van een Amerikaanse voetbalster te spelen. Michael Evans Behling is een van de knapste en perfect uitziende jongens die in All American wordt gecast. Veel vrouwen willen misschien afstemmen op de show om hem te zien! Ontdek wat zij en de rest van de cast te zeggen hebben.

15 Daniel Ezra over zijn fans die geschokt zijn dat hij Brits is

Daniel Ezra
Daniel Ezra

In een interview met Collider zei Daniel Ezra: "Ja, de meeste van mijn Instagram-berichten zijn mensen die versteld staan van het feit dat ik Brits ben. Het is het accent, maar het is ook zo'n Amerikaanse show, met de titel en het voetbal. We hebben het vandaag over een aantal zeer relevante zaken in Amerika, dus het laatste wat ze verwachten is dat."

14 Michael Evans Behling over zijn relatie met Jordan Baker

Michael Evans Behling
Michael Evans Behling

Volgens Hollywood Life zei Michael Evans Behling: "Het feit dat ik veel met dit personage te maken heb, hij is een biraciale jongen en leeft in twee verschillende werelden … omdat hij in dit bougie-leven leeft, als je zal, maar als hij thuiskomt, vecht hij voor de goedkeuring van zijn vader. Ik vecht niet voor de goedkeuring van mijn vader, maar soms word ik thuis niet zwart genoeg, niet wit genoeg genoemd. Dat zou zeker bij mij passen."

13 Taye Diggs op het eerste seizoen van All American

Taye Diggs
Taye Diggs

Taye Diggs sprak over seizoen 1 van All American en zei: "Ik heb helemaal geen klachten. Ik vond het geweldig hoe seizoen 1 verliep. Ik vind het geweldig hoe seizoen 1 eindigde. En vanwege de manier waarop seizoen 1 eindigde, is het maakte me nog enthousiaster om alle vragen te beantwoorden die aan het einde van seizoen 1 werden gesteld, en het was behoorlijk emotioneel qua acteren, en dat is alles wat een acteur kan vragen."

12 Samantha Logan over de vriendschap van Olivia en Layla

Layla en Olivia
Layla en Olivia

In een interview met Parade zei Samantha Logan: "Ik denk dat de relatie van mijn personage Olivia met Leila heel erg lijkt op relaties die ik had op de middelbare school. Mijn beste vriendin, Elysa, en ik hebben elkaar leren kennen op de middelbare school en sindsdien is ze als een zus voor me. Ze zal altijd in mijn leven zijn… Dat is wat Olivia en Leila voor elkaar zijn op All American."

11 Monet Mazur over het karakter van Laura Baker

Laura Baker
Laura Baker

Tijdens All American's 2018 PaleyFest Fall TV Preview, werd Monet Mazur geïnterviewd en gevraagd naar het personage dat ze speelt op All American. Ze speelt het karakter van Laura Baker op All American. Monet Mazur zei: "Ze is moeder, weet je. Ze is moeder, ze is vrouw, ze is advocaat." Laura Baker doet het echt allemaal.

10 Daniel Ezra over de authenticiteit van alle Amerikanen dankzij de hulp van de echte Spencer Paysinger

Spencer Paysinger en Daniel Ezra
Spencer Paysinger en Daniel Ezra

Volgens Collider zei Daniel Ezra: "De authenticiteit van de show en de waarachtigheid waar we voor gaan, is voor niemand echt een zorg, want alles gaat via Spencer. De kapperszaak waar we filmden was de kapperszaak waar hij zijn haar liet knippen. In het park waar we filmden, speelde hij vroeger. Het is allemaal gebaseerd op deze echte plaatsen."

9 Michael Evans Behling over de agressie van Jordan in seizoen 1

Michael Evans Behling
Michael Evans Behling

In een interview met TV Fanatic zei Michael Evans Behling: "Jordanië had meer opgekropte agressie [over wie hij is] in seizoen 1. Met zijn groei in seizoen 2, [als Billy's zoon] niet hem net zo raken. Hij wil nog steeds contact maken met de Crenshaw-kant van zichzelf. Billy is een goed rolmodel en Jordan kijkt nog steeds op talloze manieren naar hem op.'

8 Taye Diggs over zich vernederd voelen door de setting van de show

Taye Diggs
Taye Diggs

Taye Diggs beschreef het filmen van All American toen hij zei: "Het is nederig. Het feit dat we kunnen filmen in Crenshaw, in South Central, en de zegen hebben om in de buurt te zijn van de echte mensen die daar wonen, de gemeenschap is echt een personage, een personage spelen in deze show, het is vernederend, en we zijn erg dankbaar en respectvol."

7 Bre-Z over het spelen van een LGBTQ-rol

Bre-Z
Bre-Z

In haar interview met Refinery29 zei Bre-Z: "Als het gaat om de hele lesbische rol, denk ik dat veel scripts en karaktercontouren erg eenzijdig zijn. Ik had eindelijk de kans om wie dit ook te maken lesbienne is op tv een echt, echt persoon. Ik heb haar niet zomaar een man van de straat gemaakt. Dat is niet wie ze is."

6 Daniel Ezra waarop afleveringen van seizoen één hem hielpen zijn karakter te begrijpen

Daniel Ezra
Daniel Ezra

Toen hem werd gevraagd naar het personage dat hij speelt, zei Daniel Ezra: "Ik heb het gevoel dat ik het nog steeds aan het verkennen ben. Ik heb het gevoel dat afleveringen 8 en 9 waarschijnlijk het dichtst in de buurt komen bij het begrijpen van deze man, maar er is nog zoveel meer te ontdekken, met elke aflevering. Ik zou niet zeggen dat ik er een volledig greep op heb… maar voor mij is dat een goede zaak. Ik weet niet of ik hem ooit echt zal grijpen, maar hoe goed kennen we onszelf?"

5 Michael Evans Behling op seizoen één versus seizoen twee voorbereidingen

Michael Evans Behling
Michael Evans Behling

Toen hem werd gevraagd naar de verschillen tussen seizoen 1 en 2, zei Michael Evans Behling: "Het karakter van Jordan seizoen één versus seizoen twee was heel anders. In seizoen twee was Jordan arroganter in de eerste helft van het seizoen en nu is hij liefdevoller en erg zorgzaam. Ik geniet van de overgang en de route die de schrijvers hem volgen."

4 Cody Christian over het karakter van Asher

Cody Christian
Cody Christian

Cody Christian sprak met Hollywood Life over het karakter van Asher en zei: Hij moet opstaan en aan de mensen bewijzen dat hij het waard is om een leider te zijn, dat hij heeft geleerd van zijn fouten en of hij geaccepteerd, dat ligt niet aan hem… Hij probeert zich te herinneren wat het was met voetbal waardoor hij in het begin wilde beginnen en probeerde zichzelf terug te vinden.”

3 Greta Onieogou over Layla's vernietigende kernsmelting

Greta Onieogou
Greta Onieogou

Toen hem werd gevraagd naar Layla's ineenstorting, zei Greta Onieogou: "De seizoensfinale waarin ze haar huis min of meer verwoest… het was niet per se zo van 'Dat was een geweldige dag op het werk!' Ik bedoel, elke dag is een geweldige dag, maar het was zeker een moeilijkere dag en je weet dat ik niet ben zoals een schreeuwer of iemand die graag zijn spullen vernietigt. Dus dat was een uitdaging voor mij."

2 Karimah Westbrook over haar auditieproces

karimah helemaal amerikaans
karimah helemaal amerikaans

Toen haar werd gevraagd naar haar auditie, zei Karimah Westbrook: "Mijn auditieproces voor All American was stressvol. Maar het kwam allemaal door mij, niet zozeer door het proces zelf. Het was het wachten, en [het] niet weten of je de rol [of zelfs] terug hoort of ze je weer terug willen halen om auditie te doen. Ik herinner me dat dit tijdens het proefseizoen was."

1 Samantha Logan over werken met Taye Diggs

Taye Diggs en Samantha Logan
Taye Diggs en Samantha Logan

Volgens Parade zei Samantha Logan: "Het is grappig, Taye speelde een paar jaar geleden mijn vader op NCIS toen ik een gastrol deed. Dus we kennen elkaar allebei heel goed. Toen we begonnen te werken weer samen als vader-dochter, alles was rond."

Aanbevolen: