10 meest hartverwarmende berichten op sociale media ter ere van Regis Philbin

Inhoudsopgave:

10 meest hartverwarmende berichten op sociale media ter ere van Regis Philbin
10 meest hartverwarmende berichten op sociale media ter ere van Regis Philbin
Anonim

Regis Philbins dood was een van die momenten die de entertainmentindustrie hard trof, en iedereen lijkt te rouwen om zijn overlijden. Het legendarische tv-icoon had een carrière die meer dan zes decennia duurde en hij werd een referentie voor de meeste mensen die tegenwoordig op televisie zijn. Weinig mensen hebben de kans om zijn lange levensduur op televisie te hebben en zoveel te bereiken.

Het is niet verwonderlijk dat sociale media overspoeld werden met hartverwarmende berichten van mensen die hem achter de camera kenden en die ook opgroeiden met het bewonderen van de Regis Philbin. Iedereen wilde hun liefde en verdriet delen, en hier zijn enkele van de meest ontroerende berichten.

10 Michael Strahan

Michael Strahan had een aantal grote schoenen te vullen toen hij Regis Philpin verving op Live. De voormalige voetbalster was zich bewust van zijn verantwoordelijkheid en toonde Philpin altijd veel respect en bewondering. Strahan gaf commentaar op zijn overlijden en zei dat hij diepbedroefd was.

Hij plaatste een foto met Regis Philbin en zei: "Hij gaf me altijd een speciaal gevoel, of ik hem nu in de studio zag of hem op straat tegenkwam. Legende en Icoon zijn niet sterk genoeg om te beschrijven hem. Hij zal nooit worden vergeten!! Ik stuur mijn liefde en condoleances naar zijn familie. Ik ben voor altijd dankbaar dat ik hem heb gekend. RIP." Het is een van de meest ontroerende berichten op sociale media over Philbin.

9 Jimmy Kimmel

Regis Philbin begon in de jaren 60 op televisie en was generaties lang een referentie. Veel tv-presentatoren die na Philbin kwamen, werden geïnspireerd door het legendarische tv-pictogram en ze erkennen zijn belang op de Amerikaanse televisie.

Jimmy Kimmel was een van hen. Hij zei dat Philbin een geweldige omroeper was en een goede vriend. Kimmel merkte ook op dat het onwaarschijnlijk is dat iemand anders op een dag zoveel zal bereiken als Philbin.

8 Bill De Blasio

Als iemand zo lang op televisie is, is er een natuurlijk gevoel dat we allemaal een goede vriend verliezen als die voorbijgaat. Regis Philbin was een van die mensen, en de burgemeester van New York, Bill de Blasio, benadrukte dat op zijn post. Hij zei dat Philbin 'humor, warmte en humor in zoveel huizen bracht'.

Het is onmogelijk om zijn nalatenschap op televisie te ontkennen en wat hij betekent voor het leven van zoveel mensen.

7 Kelly Ripa

Kelly Ripa en Regis Philbin deelden tien jaar lang het scherm op Live with Regis and Kelly. Ripa sprak over haar medepresentator en zei dat Philbin de "ultieme klasse-act was, die zijn gelach en vreugde meer dan 23 jaar lang elke dag bij ons thuis bracht op Live."

De presentatrice had het ook over Philbin in de show, en ze zei dat ze het geweldig vond om de relatie te zien die hij met haar kinderen creëerde. "Ze aanbaden hem," zei ze.

6 Josh Gad

Zoals de meesten van ons groeide Josh Gad op met het kijken naar Regis Philbin, en de acteur voelde dat hij ook deel uitmaakte van zijn leven. Op zijn bericht op Twitter zei Gad dat "deze pijn doet", verwijzend naar het overlijden van de tv-legende. Hij benadrukte dat Philbin altijd boeiend en hilarisch was, welke shows hij ook presenteerde. "Een nietje in ons huishouden toen we opgroeiden, zijn vreugde was aanstekelijk en zijn hostingvaardigheden behoren tot de beste die ik ooit heb gezien", schreef hij.

5 Mike Greenberg

Mike Greenberg was een andere ster die reageerde op de dood van Regis Philbin met een hartverwarmende post. De ESPN Broadcaster plaatste dat het "erg verdrietig was om te horen van het overlijden van Regis Philbin, hij was de volmaakte gastheer die iedereen welkom liet voelen, zo'n ongelooflijke entertainmentcarrière, en een Notre Dame-man die de school altijd goed vertegenwoordigde."

Net als Philbin studeerde Greenberg ook af aan de Notre Dame, en hij zou veel overeenkomsten kunnen zien op hun professionele pad.

4 Chris Harrison

Chris Harrison, gastheer van The Bachelor, was een andere ster die het overlijden van Regis Philbin diep voelde. Hij plaatste een bericht over hem en zei dat we het woord legende te veel gebruiken om mensen te definiëren, maar Philbin was een echte. Harrison gaf ook een glimp van hoe Philbin achter de schermen was. "Hij was een echte heer, ik ben blij dat ik hem heb leren kennen en een tv-presentator die ik bewonderde en het was een eer om hem te volgen. Net als Arnold Palmer heeft iedereen een geweldig 'Regis'-verhaal, ik ben dankbaar dat ik het mijne heb", zei hij. zei: We hopen dat hij op een dag een aantal van die verhalen met de fans deelt.

3 Joan Lunden

Joan Lunden deelde het scherm met Regis Philbin in Good Morning America, en ze werden vrienden. Het is geen verrassing dat ze het verlies diep voelde, aangezien hij deel uitmaakt van zijn professionele en persoonlijke geschiedenis. Lunden deelde een foto van hen in de jaren 90 en zei dat hij een van de aardigste mensen was met wie ze ooit heeft gewerkt.

De fans waren ook verdrietig toen ze reageerden op de post en ze deelden hun gevoelens over de dood van de tv-presentator.

2 Liefdadigheid

Iedereen zal zich de erfenis van Regis Philbin op televisie herinneren, maar niet veel mensen weten dat hij het belangrijk vond om het aan de wereld terug te geven. The Destination for Performing and Cinematic Arts in de Notre Dame (DPACND) onthulde dat de tv-presentator genereuze donaties heeft gedaan aan het college dat hij afstudeerde. Ze schreven dat zonder zijn donaties "het Philbin Studio Theatre, een black box-theater met configureerbare zitplaatsen, niet zou bestaan. Onze gedachten zijn bij zijn vrienden en familie."

1 Brad Garret

Brad Garret was een fan en kreeg de kans om Philbin achter de schermen te leren kennen. In een ontroerende post zei de acteur dat de tv-presentator een van de "aardigste, stijlvolste en meest getalenteerde gastheren was die we ooit hebben gekend."Die woorden worden vaak gebruikt om Regis Philbin te beschrijven, en het is tegenwoordig een zeldzame combinatie.

Aanbevolen: