Regina King's laatste sociale media-berichten onthuld terwijl Janet Jackson hulde brengt

Inhoudsopgave:

Regina King's laatste sociale media-berichten onthuld terwijl Janet Jackson hulde brengt
Regina King's laatste sociale media-berichten onthuld terwijl Janet Jackson hulde brengt
Anonim

Hollywood heeft Regina King een stortvloed van liefde gestuurd nadat haar 26-jarige zoon Ian Alexander Jr woensdag door zelfmoord stierf. Het tragische nieuws zette beroemdheden als Janet Jackson, Octavia Spencer en Viola Davis ertoe aan om hulde te brengen aan het overleden kind van de Oscar-winnende actrice.

Janet Jackson deelde een lief eerbetoon op Instagram

Toen hij hoorde van het onverwachte overlijden van Ian, deelde Jackson, 55, die met King samenwerkte aan de film Poetic Justice uit 1993, een foto van de overleden DJ uit Los Angeles en zijn moeder.

"Het spijt me zo te horen over Ian", schreef ze bij de foto. "Weet alsjeblieft dat ik er voor je ben @iamreginaking."

Oscar-winnaar Octavia Spencer deelde soortgelijke gevoelens online. "Gebeden en condoleances sturen naar @iamreginaking en haar familie in hun tijd van verlies! Til ze op!!!"

Ian Alexander Jr. was een getalenteerde chef-kok, artiest en DJ

Emmy-winnende gastheer van The Real Loni Love tweette: "Ik ontmoette Ian op @sherrishepherd's verjaardagsfeestje.. hij verzorgde het evenement. Hij kookte en serveerde al het eten en het was heerlijk!!!! lieve en getalenteerde jongeman… Rust in vrede."

Oscar-winnaar Viola Davis heeft ook een eerbetoon gebracht

"Ik til je op en houd je omhoog", schreef Viola Davis, die Regina regisseerde voor een W-magazinecover. "HOU van je @iamreginaking en het spijt me zo."

Ian Alexander Jr. deelde enkele droevige berichten voor zijn dood

Ian Alexander's angstaanjagende laatste berichten werden op Twitter gepost in de dagen voordat hij zelfmoord pleegde. Het enige kind van Regina King voelde dat hij "zijn st aan het verliezen was."

"Je kent die aflevering van SpongeBob waar ze in zijn brein gaan en het zijn een stel mini-sponsbobs die gewoon hun st verliezen … ja, die raakt echt thuis, " tweette Ian vijf dagen voor zijn zelfmoord.

De DJ - die optrad onder de artiestennaam desduné - voegde in een apart bericht toe: "Ik denk niet dat instagram gezond voor me is."

Ians laatste Instagram-post, drie dagen geleden gepubliceerd, was positiever en promootte zijn aanstaande show. Hij voorspelde ook dat zijn carrière op het punt stond "op te blazen".

"Het is even geleden, maar nu zijn we terug bij de barrage. Wil je niet zeggen dat je desduné steunde voor de ontploffing?" hij schreef.

King's woordvoerder bevestigde de dood van haar zoon in een verklaring die zaterdag luidde: "Onze familie is op het diepste niveau verwoest door het verlies van Ian. Hij is zo'n helder licht die zo veel gaf om het geluk van anderen. Onze familie vraagt om respectvolle aandacht tijdens deze privétijd."

Aanbevolen: