De echte reden waarom Monica Lewinsky vandaag niet getrouwd is

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Monica Lewinsky vandaag niet getrouwd is
De echte reden waarom Monica Lewinsky vandaag niet getrouwd is
Anonim

Als je veel mensen zou vragen om de grootste controverses aller tijden op te sommen, zouden ze instinctief denken om te praten over enkele van de schandalen die Hollywood op zijn kop hebben gezet. Hoewel het waar is dat die schandalen vaak veel aandacht krijgen, zijn er in het verleden enkele controverses geweest die veel serieuzere implicaties hadden waar iedereen het over had.

In de afgelopen decennia is elke Amerikaanse president voortdurend aangevallen door zijn politieke vijanden. Toen president Bill Clinton in functie was, draaiden veel van de aanvallen op hem vanaf het begin om zijn huwelijk met Hillary Clinton.

Helaas voor Monica Lewinsky raakte ze verwikkeld in die wervelwind en werd ze in de publieke belangstelling geworpen. Gelukkig is dat schandaal jaren geleden verdwenen, maar nu vragen sommige toeschouwers zich iets anders af over Lewinsky, waarom is ze niet getrouwd?

Het veranderende perspectief van het publiek op Monica Lewinsky

In januari 1998 hoorde de wereld dat de toenmalige president van de Verenigde Staten, Bill Clinton, een affaire had met een jonge vrouw genaamd Monica Lewinsky. Werkzaam als stagiaire bij het Witte Huis ten tijde van haar betrokkenheid bij Clinton, toen de wereld de naam van Lewinsky hoorde, werd ze plotseling in een onbeschrijfelijk harde schijnwerper geduwd.

Op het hoogtepunt van het Bill Clinton- en Monica Lewinsky-schandaal leek het alsof iedereen in de media iets heel gemeens over haar te zeggen had. Ongeacht het feit dat Bill degene was die zijn vrouw bedroog en het machtsverschil tussen hen enorm was, veel mensen besloten dat Lewsinky degene was die de schuld kreeg van de affaire.

Vele jaren nadat alles eindelijk was gekalmeerd, schreef Monica Lewinsky over wat ze doormaakte en onthulde ze dat ze zich "de meest vernederde vrouw ter wereld" voelde. Als ik terugkijk op de berichtgeving, is het gemakkelijk in te zien waarom ze zich zo voelde.

Aan de positieve kant, hoewel sommige waarnemers haar nog steeds streng beoordelen, zijn veel mensen het eens met Lewinsky's overtuiging dat Bill Clinton haar excuses zou moeten willen aanbieden.

Waarom Monica Lewinsky nog niet getrouwd is

In de afgelopen decennia werd van vrouwen verwacht dat ze op jonge leeftijd zouden trouwen en als ze dat niet deden, ging iedereen ervan uit dat er iets ernstig mis met hen was. Gelukkig is de samenleving sindsdien enorm vooruitgegaan. Als iemand echter dacht dat vrouwen niet langer onder druk werden gezet om door het gangpad te lopen, hebben ze niet opgelet.

Helaas zijn er veel gewone mensen en sterren die keer op keer zijn getrouwd en gescheiden. Met dat in gedachten zou je denken dat iedereen zou begrijpen dat het een vergissing is om mensen ertoe aan te zetten om te trouwen, wat er ook gebeurt.

Desalniettemin merken veel vrouwen boven een bepaalde leeftijd dat ze tijdens elke familiereünie één vraag krijgen: wanneer ga je trouwen?

Hoewel de samenleving voldoende is gevorderd dat mensen nu weten dat de behandeling van Monica Lewinsky in het verleden verschrikkelijk was, zijn de zaken nog steeds behoorlijk in de war. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat toen Monica Lewinsky in 2021 met People sprak, ze werd gevraagd naar de staat van haar liefdesleven vandaag.

Hoewel het achterlijk lijkt om een vrouw te vragen naar haar relatieleven nadat ze jarenlang over de kolen werd geharkt vanwege een relatie, behandelde Monica Lewinsky het onderzoek goed. Dat betekent echter niet dat Lewinsky bereid was te roddelen over haar liefdesleven met People's interviewer.

"Ik heb het gevoel dat als iemand het recht heeft verdiend om hun romantische leven privé te houden, ik het ben. Die relaties zijn me heel dierbaar, zelfs die ene of twee die putzes bleken te zijn. Maar ik heb geleerd veel."

Nadat ze had verklaard dat ze niet in het openbaar over haar relaties wilde praten, ging Monica Lewinsky verder met het feit dat ze nooit getrouwd is geweest."Ik ga wel uit. Ik ben nog niet getrouwd. Ik weet niet of dat zal gebeuren of niet, en daar heb ik meer vrede mee dan vroeger."

Natuurlijk heeft Monica Lewinsky in geen van die citaten specifiek aangegeven waarom ze niet is getrouwd. Er zou echter gemakkelijk kunnen worden beweerd dat beide verklaringen feitelijk verklaren waarom Lewinsky niet door het gangpad is gelopen.

Zoals het eerste citaat onthult, is Monica Lewinsky volkomen bereid om toe te geven dat naar haar mening sommige van de mensen met wie ze te maken heeft gehad "putzes" bleken te zijn. Het is ook vermeldenswaard dat, hoewel ze het voorheen moeilijk vond om het idee te accepteren dat ze misschien nooit zal trouwen, ze daarmee in het reine begint te komen.

Als je die twee concepten samen bekijkt, lijkt het erop dat Lewinsky zegt dat ze nog niet de juiste partner heeft gevonden en dat ze erachter is gekomen dat trouwen met iemand een slecht idee is. Voor iemand die jarenlang publiekelijk werd beschaamd, is het geweldig om te zien dat ze er goed aan doet om niet te buigen voor publieke druk over haar persoonlijke leven.

Aanbevolen: