De echte reden waarom Winona Rider niet getrouwd is met haar vriendje van 11 jaar

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Winona Rider niet getrouwd is met haar vriendje van 11 jaar
De echte reden waarom Winona Rider niet getrouwd is met haar vriendje van 11 jaar
Anonim

Tot op de dag van vandaag is Winona Ryder's laatst bekende relatie met Johnny Depp. Je kunt ook Keanu Reeves tellen met wie ze in 1992 'trouwde in de ogen van God'.

De Strangers Things-ster heeft echter sinds 2011 een langdurige relatie met modeontwerper Scott Mackinlay Hahn. Onlangs deelde een insider enkele details over hun ingehouden relatie, evenals de reden waarom ze nog niet in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Wie is de langdurige vriend van Winona Ryder, Scott Mackinlay Hahn?

Hahn is een in New York gevestigde modeontwerper en mede-oprichter van "de groene en sociaal bewuste" lijn Loomstate, per People. In 2012 vertelde hij aan Time dat het merk ernaar streeft de milieuschade veroorzaakt door de traditionele katoenteelt te verminderen.

Dat jaar ontwierp het bedrijf de uniformen van Chipotle. "Ook al is het dit idee om milieubewust, geïnspireerd door de natuur en maatschappelijk verantwoord te zijn, het is echt ontstaan uit de wens om onze fabriek winstgevend te maken", vertelde Hahn in 2010 aan Racked. "Het moet hand in hand gaan. En we wilden criteria creëren die de lat hoger leggen in supply chain-activiteiten. Dus het gebruik van gecertificeerd biologisch katoen was de enige manier waarop we jeans gingen maken."

Hoewel hij meestal met Ryder wordt gezien bij evenementen in Los Angeles, brengt Hahn nog steeds het grootste deel van zijn tijd door in Brooklyn. "De realiteit van de verhuizing naar Bushwick gaf me licht en ruimte die ik niet had in New York City - in een gemeenschap die een soort industriële utopie is. Het was op een bepaalde manier artistiek zeker meer inspirerend", vertelde hij aan Racked. "Zelfs de straattrilling die er is, is een beetje hard. Het is het soort plek waar je nooit zou beslissen of waar je zou willen wonen. Het verandert, maar de manier waarop ik ben opgegroeid - het is letterlijk de verste plaats van waar ik zou zeggen, 'Op een dag ga ik daar wonen.'"

Hahn past duurzaamheid ook toe in zijn dagelijks leven. Zijn huis in Williamsburg is gemaakt met behulp van "teruggewonnen materialen" zoals geborgen stenen. "Het gebouw waarin ik woon is zeer efficiënt. Het is een gebouw van zes verdiepingen", vertelde hij. "Het gebouw is recent gebouwd, het was ongeveer een jaar geleden klaar, anderhalf jaar geleden, het is een nieuwbouw, het is gedaan door een man genaamd Rob Herschenfeld, die veel van de hokken in Bushwick heeft ontwikkeld." Wat een vent, toch?

De echte reden waarom Winona Ryder nog niet met Scott Hahn is getrouwd

Onlangs vertelde een bron aan Us Weekly dat het huwelijk "nooit een prioriteit is geweest" voor Ryder en Hahn. "Ze kunnen uiteindelijk trouwen, maar het is nooit een prioriteit geweest, en ook geen gezin stichten", zei de insider. "[Winona] houdt van wat ze hebben en [ze] zijn perfect tevreden."

Ze voegden eraan toe dat in de 11 jaar dat ze samen zijn: "Winona haar soulmate heeft gevonden in Scott, een echte heer en super succesvol, maar houdt ervan om onder de radar te vliegen en op een rustige manier van zijn succes te genieten net als zij."

Tegenwoordig: "Ze brengen hun tijd door in het noorden in de buurt van San Francisco, hoewel ze wel heen en weer pendelt naar L. A. voor haar werk en om vrienden te zien en ze neemt hem vaak mee", onthulde de bron. In 2016 deelde Ryder haar gedachten over het huwelijk en zei dat ze er niet zeker van was. "Ik ben een seriële monogamist", vertelde ze aan Net-a-Porter's The Edit. "Ik was een tijdje vrijgezel en aan het daten en ik wist gewoon niet hoe ik het moest doen! Zo ben ik altijd geweest. Maar trouwen? Ik weet het niet."

Maar in die tijd gutste ze er nu wel van uit dat ze "al een tijdje gelukkig met iemand was". "Ik was liever nooit getrouwd geweest dan een paar keer gescheiden. Niet dat er iets mis is met scheiden, maar ik denk niet dat ik het zou kunnen doen als dat een mogelijkheid was", zei ze over haar relatiefilosofie. "Als je ouders 45 jaar smoorverliefd zijn, zijn je normen echt hoog." Eerlijk genoeg.

Wat Winona Ryder voelt over de overwinning op de lasterproef van Johnny Depp

In een recent interview met Harper's Bazaar beschreef Ryder haar scheiding van Depp in 1993 als 'my Girl, Interrupted real life', verwijzend naar haar film uit 1999 waarin ze een patiënt in een psychiatrische inrichting speelde. "Ik zou naar deze nep-kneuzingen en snijwonden in mijn gezicht kijken [tijdens het filmen van het drama The House of the Spirits uit 1994], en ik zou moeite hebben om mezelf als dit kleine meisje te zien", herinnert ze zich. "Ik zorgde gewoon niet voor mezelf."

Na de beschuldigingen van Amber Heard dat Depp een 'vrouwenklopper' was, kwam Ryder snel in de verdediging van de acteur. "Ik was er duidelijk niet bij tijdens zijn huwelijk met Amber, maar uit mijn ervaring, die zo enorm anders was, was ik absoluut geschokt, verward en overstuur toen ik de beschuldigingen tegen hem hoorde", zei ze destijds in een verklaring. "Het idee dat hij een ongelooflijk gewelddadig persoon is, staat het verst van de Johnny die ik kende en waar ik van hield. Ik kan mijn hoofd niet om deze beschuldigingen wikkelen." We zijn er zeker van dat ze blij is met de verdeeldheid zaaiende uitspraak.

Aanbevolen: