Euphoria's Sydney Sweeney kreeg te horen dat ze de "juiste look" voor tv miste

Inhoudsopgave:

Euphoria's Sydney Sweeney kreeg te horen dat ze de "juiste look" voor tv miste
Euphoria's Sydney Sweeney kreeg te horen dat ze de "juiste look" voor tv miste
Anonim

'Euphoria'-ster Sydney Sweeney heeft teruggekeken op het begin van haar carrière, inclusief die ene keer dat ze te horen kreeg dat ze het nooit op tv zou halen.

In een interview met GQ UK heeft de actrice zich opengesteld voor het omgaan met kritiek toen ze voor het eerst auditie deed voor rollen. Ze herinnert zich vooral een casting director die haar vertelde dat ze nooit een televisierol zou krijgen. Zoals fans weten, belandde ze een aantal van de meest geprezen series van de afgelopen jaren.

Sydney Sweeney kreeg te horen dat ze nooit een tv-rol zou krijgen

"Een castingdirector vertelde me eens dat ik nooit in een tv-show zal zijn", herinnerde ze zich in het interview en legde uit dat ze te horen kreeg dat ze niet de "juiste look" voor televisie had.

"Nu ben ik in enkele van de grootste tv-shows ter wereld", vervolgde ze.

Sweeney speelde in 'Sharp Objects' en Netflix-tienerdrama 'Everything Sucks!' evenals 'The Handmaid's Tale' en 'The White Lotus' en 'Euphoria' waar ze Cassie speelt tegenover Zendaya's Rue en Jules van Hunter Schafer.

De Cassie-actrice herinnerde zich ook een ander incident waardoor fans een idee krijgen van hoe ze is onderzocht op haar uiterlijk en haar levensstijl.

“Ik ben een zeer actief persoon. Ik raak gewond. Ik krijg blauwe plekken. Ik krijg bezuinigingen. Ik denk dat ik terugkwam van lasergamen, en ik had brandwonden op mijn benen omdat ik er echt zin in had. En [de moeder van een vriend] zette me op het aanrecht en vertelde me dat geen enkele jongen ooit van me zal houden als ik littekens op mijn lichaam heb, "zei Sweeney.

“Ik zei tegen haar: 'Nou, ik denk dat ik gewoon van mezelf moet houden' , vervolgde ze.

Sweeney en haar vijfjarenplan om actrice te worden

Sweeney legde ook uit dat ze als kind haar ouders verraste met een gedetailleerd vijfjarenplan om hen uit te leggen dat het nastreven van een acteercarrière financieel haalbaar zou zijn geweest. Dat was het niet, niet in het begin, vooral niet toen het gezin ervoor koos om te verhuizen van Spokane, Washington, naar Los Angeles.

"Als ik nu terugkijk, heeft het geen zin, want als ze het zich niet konden veroorloven om heen en weer te gaan, zouden ze het zich niet kunnen veroorloven om in LA te wonen," zei Sweeney.

Tafels draaiden natuurlijk terwijl Sweeney tegelijkertijd speelde in de kortstondige 'Everything SucksAuto Express' en 'Sharp Objects', twee shows die haar op de kaart hebben gezet, en de rest is geschiedenis.

Ze zal hierna te zien zijn tegenover zangeres en actrice Halsey in 'The Players Table', een coming-of-age moordmysterie aangepast van Jessica Goodman's roman 'They Wish They Were Us' die Sweeney ook samen met haar produceerde eigen bedrijf.

Aanbevolen: