Keira Knightley kreeg te horen dat ze zwaarder moest worden voor deze film

Inhoudsopgave:

Keira Knightley kreeg te horen dat ze zwaarder moest worden voor deze film
Keira Knightley kreeg te horen dat ze zwaarder moest worden voor deze film
Anonim

Een cast krijgen in grote franchisefilms is een geweldige manier voor een artiest om een ster te worden, en hoewel deze rollen moeilijk te krijgen zijn, bevinden sommige mensen zich in meerdere franchises tijdens hun tijd in Hollywood. Keira Knightley is hier een perfect voorbeeld van, zoals ze in Star Wars en in de Pirates of the Caribbean-franchise heeft gespeeld.

Buiten haar grote franchise-optredens heeft Knightley in talloze films gespeeld en blonk ze uit in meerdere genres. Tijdens de jaren 2000 kreeg Knightley een rol waarvoor ze wat zwaarder moest worden voor haar prestaties.

Dus, welke film had Keira Knightley nodig om wat grootte en kracht toe te voegen? Laten we eens kijken en zien.

Knightley brak uit op jonge leeftijd

Keira Knightley heeft heel veel gedaan in de entertainmentindustrie, en dit is gelukt dankzij het onvermoeibare werk dat ze sinds haar tienerjaren heeft gedaan. De actrice brak uit als een jonge ster, en het heeft zeker bepaald hoe ze de industrie ziet en de verwachtingen die aan jonge artiesten worden gesteld.

Tijdens een interview werd Knightley gevraagd om haar potentiële kind een jonge ster in Hollywood te laten worden zoals zij was.

“Oh, 100%, ik zou haar absoluut zeggen dat niet te doen. Ik zou 150 miljoen biljoen procent [haar] totaal ontmoedigen om zoiets te doen. Als het kind dat gaat doen, moeten ze het zelf doen. En ik zou zeggen dat tienerjaren privé moeten worden gedaan. Je zou naar buiten moeten gaan en ongelooflijk dronken worden, in belachelijke situaties komen, fouten maken. Dat is waar die tijd van het leven over gaat en we zouden dat privé moeten doen, een miljoen biljoen ziljoen procent. Dat gezegd hebbende, heb ik er geen spijt van - ik zou mijn leven niet anders doen, "zei de actrice.

Het is interessant om te horen over haar perceptie van dingen, gezien de hoeveelheid publiciteit waarmee ze al vroeg te maken kreeg. Het is niet gemakkelijk om mensen constant over je te laten praten, vooral als het gaat om fysieke verschijningsvormen.

Ze heeft te maken met mensen die over haar lichaam praten

Onnodig te zeggen dat Knightley het door de jaren heen heeft gehoord, omdat mensen behoorlijk wreed kunnen zijn. Vooral als het gaat om fysieke verschijning, kunnen fans en zelfs interviewers moeilijk zijn om mee om te gaan.

“Er was een hele lange tijd dat [interviewers] allemaal waren: 'Nou, je bent een slechte actrice en je hebt anorexia en mensen haten je', wat voor een tiener of iemand van begin twintig, is iets heel vreemds', zei de actrice.

Er zijn zeker dingen aan het verschuiven in de business in de hoop dat de volgende generatie jonge sterren niet met dezelfde dingen te maken zullen krijgen als Knightley en vele anderen toen ze in Hollywood opkwamen.

Het is niet gemakkelijk om vreemden over je lichaam te horen praten en kritiek te geven, maar dingen veranderen zeker wanneer een filmmaker een ster nodig heeft om zijn uiterlijk voor een film te veranderen. Voor Knightley betekende dit wat gewicht toevoegen en wat spieren opbouwen.

Ze werd gevraagd om aan te komen voor 'King Arthur'

In 2004 bereidde King Arthur zich voor op zijn vrijlating. De film speelde Knightley naast artiesten als Clive Owen en Stellan Skarsgard. Ondanks dat ze haar fysieke uiterlijk moest veranderen, was Knightley volledig betrokken bij het project en waar de filmmakers naar streefden.

De actrice was op dat moment enthousiast over het spelen van het personage en zei: Wat geweldig is aan deze Guinevere, is dat ze zo sterk is. Ze is onafhankelijk. Ze is erg manipulatief. Ze is erg berekenend. En ik denk dat je dat een beetje ziet. Ze staat bovenaan in de liefdesscène, iets wat we zelden zien, weet je, wat goed is.”

Het toevoegen van wat bulk voor de rol zorgde zeker voor enkele veranderingen voor de actrice, wat ze niet erg leek te vinden.

Volgens Knightley, "zeiden ze: 'Bulk up. We hebben je nodig om groter te zijn.' Weet je, ik ging een kledingmaat groter, waar ik best trots op was … dus er was een moment dat ik niet in sommige van mijn kleren paste."

“We hebben drie maanden training gevolgd voordat we aan de film begonnen. Dat betekende gewichtheffen, boksen, mesgevechten. Echt, ik was gewoon mijn bovenlichaam aan het trainen, wat ik nog nooit eerder had gedaan, dus het was geweldig, 'voegde ze eraan toe.

Hoewel de film geen enorm succes was, lijkt het erop dat Knightley in ieder geval een goede tijd had om zich voor te bereiden op de rol. Het moet een bevrijding zijn geweest om de controle over haar lichaam te hebben overgenomen zonder dat er een vloedgolf van kritisch onderzoek op haar af kwam.

Aanbevolen: