Emily Blunt's co-ster kreeg te horen dat hij 35 pond moest laten vallen, zodat hij "haar bij kon houden"

Inhoudsopgave:

Emily Blunt's co-ster kreeg te horen dat hij 35 pond moest laten vallen, zodat hij "haar bij kon houden"
Emily Blunt's co-ster kreeg te horen dat hij 35 pond moest laten vallen, zodat hij "haar bij kon houden"
Anonim

Het blijkt dat het niet bepaald gemakkelijk is om samen met Emily Blunt in een film te verschijnen. We bespreken de strijd die een bepaalde tegenspeler nodig had om bij haar uiterlijk te passen.

Hoewel het misschien moeilijk te geloven is, kreeg Emily op jonge leeftijd te maken met haar eigen worsteling, waarbij ze op jongere leeftijd moeite had met stotteren. Haar opleiding speelde een grote rol bij het uiteindelijk verliezen ervan. Zelfs zij had toen niet verwacht in te breken in de wereld van Hollywood.

Toen ze eenmaal een agent had geland, veranderde haar carrière en haar echte breakout-feest vond plaats in 'The Devil Wears Prada'. Vanaf dat moment begonnen de rollen binnen te vallen.

In 2012 verscheen ze in het comedy-drama 'The Five-year Engagement'. De cast had veel sterren, hoewel het geen grote hit was aan de kassa, met een opbrengst van $ 53 miljoen, van een prijzig budget van $ 30 miljoen. Desalniettemin had Blunt een geweldige tijd met de rol, hoewel haar tegenspeler daar misschien anders over denkt.

We zullen onthullen welke acteur werd gedwongen om veel gewicht te verliezen voor de rol, om zijn tegenspeler bij te houden. Het bleek dat het niet de eerste keer was dat hij werd gevraagd om te transformeren voor een rol…

Hij moest in het verleden aankomen

De acteur in kwestie is niemand minder dan Jason Segel!

Hij is gewend om te transformeren, maar in het verleden gold het tegenovergestelde toen hem werd verteld om aan te komen. Op een gegeven moment at Segel 12 pizzazakken per dag om er goed uit te zien voor zijn film 'The End of the Tour'.

"De eerste week is leuk, en daarna voelt elke dag als Thanksgiving-avond, alsof je net klaar bent. Je hebt geen energie of iets dergelijks."

“Tegen het einde had ik bijna geen tijd meer. Ik had nog ongeveer twee weken te gaan, dus ik zette mezelf op een Hot Pocket-dieet, dat was twee Hot Pockets om de drie uur, zei hij.

“Het was verschrikkelijk. Ik at op dat moment ongeveer 12 Hot Pockets per dag. Ik was ze zo zat en ik heb gezworen dat ik nooit meer een Hot Pocket zou eten.”

Niet de gemakkelijkste transformatie, hoewel hij samen met Emily Blunt in een ander soort scenario werd gedwongen, een scenario dat zijn gezondheid daadwerkelijk verbeterde.

Hij kreeg van de studio te horen dat hij moest afvallen voor 'vijfjarige verloving

Alsof het niet stressvol genoeg is om naast Emily Blunt te verschijnen, kreeg de ervaren acteur te horen dat hij 35 pond moest afvallen voor de rol. Sommigen zullen het misschien hard vinden, aangezien het geen fysieke rol was en in werkelijkheid was de transformatie alleen nodig zodat Segel haar qua uiterlijk in ieder geval enigszins kan evenaren.

"Er werd mij verteld dat het denkbaar moest zijn dat Emily Blunt ooit voor mij zou kiezen als haar man", herinnert de 32-jarige zich, eraan toevoegend: "wat eerlijk is."

Samen met het gezonde eten kreeg Segel een trainer en trainde hij twee keer per dag, wat zijn gezondheid enorm ten goede kwam.

Hij kwam er echter nog steeds mee weg met het eten van een paar extra calorieën op de set, dankzij zijn slimheid: "Wat ze niet hadden verwacht, is dat ik erg slim ben. Ik speel een chef-kok in de film, dus er zijn veel scènes waarin ik moest eten, dus ik zou mijn mede-sterren nominale bedragen betalen om hun regels tijdens de scènes te verknoeien, zodat ik zou kunnen blijven eten."

Ondanks de transformatie had Segel een geweldige tijd met de film.

Segel had nog steeds een geweldige tijd met de film

Op zijn minst, ondanks de vraag, genoot Segel van de film, vooral het improvisatiegedeelte ervan.

"We improviseren veel. Dit is de eerste film die Nick en ik digitaal hebben opgenomen, dus we hadden de mogelijkheid om de camera veel vrijer te laten draaien zonder ons zorgen te maken over filmkosten. Ik denk dat het DNA en de bedoeling van de scènes hetzelfde blijven, maar er gaat niets boven mensen met hun eigen stem te laten spreken. Je voelt het gewoon op het scherm."

Bovendien was zijn chemie naast Blunt bijna moeiteloos, gezien hoe dicht ze buiten de camera staan.

"Een film over een stel dat elkaar al een tijdje kent, het zou moeten voelen alsof ze elkaar al een tijdje kennen. Een van mijn grootste ergernissen zijn films waarin het lijkt alsof ze er twee hebben gekozen model Hollywood-acteurs die het jaar daarvoor succesvolle films hadden en nu zijn ze gewoon aan elkaar geklonken."

"Je kunt het voelen. En deze film, zelfs de tussenscènes zijn degene waar ik het meest trots op ben, de scènes waarin we gewoon samen wandelen. Omdat het lijkt alsof we elkaar kennen."

"Het ziet eruit als beste vrienden. Dus ik wist dat ik het voor haar wilde schrijven en ze stemde ermee in."

Ondanks de aanvankelijke strijd, bleek het een geweldige ervaring voor Segel.

Aanbevolen: