Logan Paul "verbrijzelde" zijn hand en kreeg te horen dat hij nooit meer mag boksen

Inhoudsopgave:

Logan Paul "verbrijzelde" zijn hand en kreeg te horen dat hij nooit meer mag boksen
Logan Paul "verbrijzelde" zijn hand en kreeg te horen dat hij nooit meer mag boksen
Anonim

Logan Paul brak zijn hand toen hij een nieuwe highscore probeerde te behalen op een arcade-boksmachine tijdens een dronken avondje uit in de rosse buurt van Hamburg. The Maverick zegt dat hij vreesde dat zijn boksdagen voorbij zouden kunnen zijn nadat hij een column had gepikt in plaats van de machine. Hij belandde in het ziekenhuis waar dokters hem vertelden dat hij zijn derde middenhandsbeentje had verbrijzeld - een carrièrebeëindigende blessure voor een ringster zoals hij.

Logan was aan het kroegen in de Wallen van Hamburg toen hij een gevecht tegen een betonnen muur verloor

Logan herinnerde zich de schrijnende blessure op zijn podcast ImPaulsive en gaf toe dat hij "de slechtste beslissingen" neemt tijdens het drinken. Afgelopen september gingen hij en een paar vrienden bar-hoppen door de wijk Reeperbahn in Hamburg, toen ze bij een gat in de muur kwamen met een arcade-boksmachine, waar Paul zegt dat zijn ego het beste van hem kreeg.

"Ik zie een van die arcade-boksmachines, ik moet de hoogste score halen. Ik ben een bokser, ik ben 0-1-1 prima. Ik heb een ego. Dat is mijn ding, ik doe het overal. Mijn ego vlamt op, ik raak het, boem. 916, maar de hoge score is 922, ik moet het opnieuw doen, "onthulde Paul op de podcast.

Logan gaf toe dat de barman hem waarschuwde voor het risico, maar met zijn dronken zwier kon het hem gewoon niets schelen.

"De barman maakte het heel duidelijk nadat hij mijn kracht in de eerste klap zag dat veel mannen en vrouwen hun handen hebben gebroken op de kolom naast het spel. Ik zei: 'Jongen, ik ben een bokser, Ik ga de verdomde muur niet raken,' vervolgde hij. 'Ik raak dit ding zo hard als ik kan; ja hoor, ik raakte de verdomde kolom precies waar hij zei dat ik zou doen. Hij zegt: 'Broeder, ik heb botten gezien', ik zei: 'Wat dan ook kerel'."

Logan brak de belangrijkste joint in zijn hand, maar het ziet ernaar uit dat hij zal terugkeren naar het boksen

The Maverick zegt dat hij wist dat hij onmiddellijk zijn hand verbrijzelde, maar hij bleef doorgaan! Nadat hij nog een paar keer op de machine had geslagen, gingen hij en zijn vrienden naar het ziekenhuis, waar artsen hem vertelden dat hij zijn derde middenhandsbeentje had verbrijzeld. De doktoren zeiden dat het het belangrijkste gewricht in zijn hand was en dat het breken ervan een carrièrebeëindigende blessure was voor een bokser.

Hij gaf toe: "Het was heel moeilijk om te horen, en het was erg deprimerend, vooral als je dronken bent, om dit soort dingen te horen." Gelukkig is hij hersteld van de hele beproeving en zegt dat hij al weer aan het trainen is om te boksen.

Aanbevolen: