Dit zijn de meest trendsettende outfits van Doja Cat tot nu toe

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest trendsettende outfits van Doja Cat tot nu toe
Dit zijn de meest trendsettende outfits van Doja Cat tot nu toe
Anonim

Sinds haar kleine start op Soundcloud heeft zangeres Doja Cat trends gezet en furore gemaakt met haar modekeuzes. Ze laat haar persoonlijkheid doorschijnen in haar garderobe. Ze is een pro in het dragen van outfits die haar lichaam en haar energie flatteren. Hoewel haar stijlkeuzes niet altijd populair zijn geweest, hebben ze wel impact. Ondanks haar recente aankondiging over het verlaten van de muziekindustrie, hebben we nog steeds hoop dat haar mode-invloed sterk zal blijven. Hier zijn enkele van haar meest invloedrijke looks ooit.

11

10 Mini-jurk geïnspireerd op de jaren 60

Deze look is absoluut prachtig op Doja Cat. De felle kleuren en plateauzolen zijn uniek en edgy maar ook schattig. Deze outfit heeft de vintage-achtige trends ondersteund die nu populair zijn. Ze nagelt deze look ook met make-up die consistent is met het jaren 60-tijdperk dat deze look inspireerde.

9 Het nauwelijks aanwezige bodysuit

Deze kledingkeuze zorgde voor opschudding toen ze hem droeg bij de AVN-awards in 2020. Deze bijna nude-look is onvergetelijk en zet absoluut nieuwe richtingen voor de huidige trends. Met haar gewaagde keuze voor de bodysuit was ze ook in staat om haters te trollen die het niet eens waren met haar outfitkeuze.

8 Riemen & Harnassen

Doja Cat is de koningin van accessoires. Zozeer zelfs dat ze er een hele outfit van maakt. Het combineren van verschillende texturen is al een trend, maar het creëren van een outfit uit het combineren van verschillende riemen en harnassen is absoluut nieuw. Sinds Doja Cat de weg vrijmaakte, zullen er in de toekomst meer beroemdheden zijn met deze hypermoderne look.

7 Nepbont en pailletten

Doja Cat brengt deze outfit uit die aandacht vraagt. Als ze door jouw straat zou lopen, zou je haar niet missen. Ze schittert letterlijk in deze outfit. Interessant is dat de felle kleuren en glitters haar niet begraven. Ze heeft een delicate balans gevonden die haar persoonlijkheid laat schitteren met deze glamoureuze pasvorm. Toekomstige trends zullen zeker interessante replica's van deze pasvorm onthullen.

6 Avant-garde prinses

In dit roze en groene nummer is het in opkomende trends al duidelijk hoe Doja Cat dit soort look toegankelijk heeft gemaakt. De kraag in Victoriaanse stijl in combinatie met een hypermoderne make-uplook zorgt voor precies de juiste hoeveelheid dissonantie om de aandacht te trekken. Er zullen zeker enkele interessante navolgers van deze look zijn.

5 Futuristische Soundwave Fit

Doja kan alles wat je naar haar gooit. Zelfs futuristische en hypermoderne texturen. In dit leigrijs ensemble zie je de futuristische invloed terug. De huidige trends zullen volgen, want we kunnen nu al meer avant-garde looks zoals deze zien opduiken op rode lopers en lokale straten.

4 The Goddess Glam

Deze outfit spreekt echt voor zich. Vanwege haar reputatie kan van Doja Cat worden verwacht dat ze dit soort dingen draagt, zelfs als ze haar normale, dagelijkse leven leidt. Ze zet actief een trend om zelfvertrouwen als accessoire te dragen.

3 Subversieve basis

Zoals blijkt uit haar recente tour, kan Doja Cat de subversieve basisstijl rocken. Ze kan de vezelige lagen dragen op een manier die flatterend en modieus is. Deze stijl is zeer toegankelijk voor het publiek, dus er zullen zeker meer mainstream optredens zijn van deze trendsettende pasvorm van haar.

2 Y2K Glam

Doja channelde de jaren 2000 in deze pasvorm en nagelde het. Haar algehele kledingkast staat vol met felle kleuren, dus het is alleen maar logisch waarom deze stijl haar geweldig zou staan. De esthetiek van het begin van de jaren 2000 maakt al een comeback en Doja Cat versterkt die trend alleen maar.

1 Moderne elegantie

Deze look maakt duidelijk dat Doja Cat alles kan en draagt, en dat het indruk zal maken. Ze stra alt letterlijk als een diamant in deze jurk. Ook zal de kristalachtige handtas zeker in toekomstige trends verschijnen. Doja maakt de weg vrij voor nieuwe trends, en ze doet dat met ongeëvenaarde elegantie.

Aanbevolen: