Kylie Jenners beste outfits (tot nu toe) in 2020

Inhoudsopgave:

Kylie Jenners beste outfits (tot nu toe) in 2020
Kylie Jenners beste outfits (tot nu toe) in 2020
Anonim

Kylie Jenner heeft zichzelf het afgelopen decennium gevestigd als een mode- en schoonheidsicoon, en hoewel we het heerlijk vinden om de realityster te zien pronken met haar natuurlijke haar of make-upvrije gezicht, moeten we toegeven dat het zien van de ster een perfect samengestelde look, make-up en haar inbegrepen, inspireert ons altijd om plezier te hebben met mode.

Vandaag gaan we een aantal looks bekijken die Kylie ons tot nu toe in 2020 heeft gediend - van glamoureuze rode loperjurken tot relaxte sweater-weather-looks. De jonge miljardair is absoluut een van de meest stijlvolle en veelzijdige celebs die er zijn als het op kleding aankomt en deze lijst zal dat zeker bewijzen!

Ok, hier zijn ze dan - Kylie's beste outfits (tot nu toe) in 2020!

15 Laten we beginnen met Kylie die ons Matrix Vibes serveert

Om onze lijst af te trappen, hebben we besloten om voor deze Matrix-geïnspireerde look te gaan die er erg cool uitziet op de reality-tv-ster. Eerlijk gezegd kunnen we niet wachten tot de nieuwste Matrix-aflevering uitkomt, maar ondertussen proberen we Kylie's felle avondje uit te kopiëren!

14 Hier is de make-upmagnaat die er cool uitziet in een denimjurk met kraag

De volgende op onze lijst is deze schattige denim mini-jurk met een kraag die Kylie Jenner met ons deelde op haar sociale media. Zoals je kunt zien, combineerde de reality-tv-ster de jurk met een paar leuke statement-hakken en een perfect bijpassende spijkertas!

13 En we moesten natuurlijk haar 2020 Vanity Fair Oscars After-Party-jurk opnemen

Natuurlijk moesten we Kylie Jenner's 2020 Vanity Fair Oscars-afterparty-jurk toevoegen, die er zeker ultraglamoureus uitzag. De super glinsterende, marineblauwe Ralph en Russo-jurk zag er ongelooflijk uit, maar helaas kon Kylie Jenner er niet echt in zitten, daarom was dit alleen haar rode loper-look!

12 Maar degenen die haar op Instagram volgen, weten dat de ster ook een tweede afterparty-look had

Omdat Kylie niet in haar rode loperjurk kon zitten, moest ze daarna natuurlijk overstappen op een andere glamourlook, en hierboven kun je precies zien wat ze koos. Eerlijk gezegd kunnen we niet beslissen of we de glinsterende marineblauwe of de zwoele rode jurk leuker vinden - ze zien er allebei geweldig uit bij de jonge miljardair!

11 Hoe schattig is deze knusse look die Kylie met ons heeft gedeeld?

Laten we verder gaan met deze look die we moeten toegeven - verraste ons nogal. We zijn zo gewend om Kylie in haar glamour-editie te zien dat deze edgy maar toch casual look ons een beetje overrompelde. We vinden het echter geweldig hoe de ster haar maxi-sweaterjurk combineerde met laarzen en een leuke heuptas!

10 Hier is de ster met een grijze mini-jurk en gele pruik voor een leuk avondje uit

Een andere look die toen op onze lijst kwam, is deze grijze mini-jurk met patroon die de reality-tv-start droeg tijdens een van haar leuke avondjes uit. Om de look af te maken, wiegde Kylie met een schattige gele tas en een superlange gele pruik die erbij past!

9 Kylie houdt van rockende, geïnspireerde mode uit de vroege jaren 2000

De volgende op onze lijst is deze outfit die ons zeker de grote vibes van de vroege jaren 2000 geeft. Zoals je kunt zien, heeft Kylie alles uit de kast gehaald en zelfs een zonnebril gekozen die eruitziet als iets dat we in 2003 zouden hebben gedragen. Toegegeven, we zien er misschien belachelijk uit - maar Kylie slaagt erin om het te laten werken!

8 Hier is de miljardair in een set met patroon en witte sneakers

Kylie kan zeker een set met patronen maken en dat heeft ze in de loop der jaren meerdere keren bewezen. Hierboven zie je de jonge miljardair gekleed in een casual, sportief rood setje met een paar witte sneakers terwijl ze ons naar buiten voor haar deur serveert!

7 We houden van deze gehaakte jurk die Kylie droeg toen ze op vakantie was

Deze vakantie-outfit die Kylie Jenner met haar fans op sociale media heeft gedeeld, is misschien wel een van onze favoriete looks uit de lijst. We vinden het geweldig dat de start ging voor een eenvoudige gehaakte jurk die ze zwaar versierde met sieraden, een paar leuke hoge hakken met bandjes en een klassieke Chanel-tas!

6 Hier is de ster die haar zus Kendall steunt tijdens een Tom Ford-modeshow in februari

Laten we verder gaan met nog een andere evenementlook - en deze keer kijken we naar Kylie Jenner tijdens een Tom Ford-modeshow in februari, waar ze haar zus, model Kendall Jenner, steunde. Voor het evenement koos Kylie voor een metalen mini-jurk die ze combineerde met een eenvoudig kapsel en klassieke accessoires!

5 En hoe schattig zijn Kylie en Stormi in bijpassende glitterjumpsuits

Hoe leuk zijn deze outfits die Kylie en haar dochter Stormi dit jaar droegen voor het verjaardagsfeestje van het kleine meisje? Zoals je kunt zien, droegen ze allebei glinsterende jumpsuits die absoluut op maat waren gemaakt en om de look af te maken - elk van hen had bijpassende clips in hun haar!

4 Kylie kan absoluut een monochromatische look geven

Het is geen geheim dat Kylie Jenner een monochrome look kan maken en hierboven zie je de ster precies dat doen met de kleur rood. Er is gewoon iets aan om van top tot teen bedekt te zijn in één kleur die er heel goed uitziet - zelfs als je gewoon een simpele broek en een top draagt!

3 En hoewel we haar extra kleding gewend zijn, ziet de ster er ook geweldig uit in een eenvoudige witte cropped top en jeans

Over simpel gesproken - hoewel we het heerlijk vinden om Kylie Jenner helemaal uit te zien met haar uiterlijk, laat ze ons af en toe een eenvoudiger outfit zien, zoals degene die je hierboven kunt zien. Kylie ziet er natuurlijk fantastisch uit, zelfs in een witte crop top en een klassieke jeans!

2 Hier is Kylie die een oversized set rockt met een coole hoed

Dit is absoluut een outfit waarbij we een dubbele take moesten doen om er zeker van te zijn dat het Kylie Jenner is die hem draagt. Ja, de oversized set is iets waar Billie Eilish waarschijnlijk dol op zou zijn - maar we moeten toegeven dat Kylie Jenner het ook zeker voor elkaar krijgt!

1 En tot slot, hier is een door cowboys geïnspireerde outfit die Kylie droeg op het verjaardagsfeestje van een vriend

Om onze lijst af te ronden, besloten we om te gaan met deze leuke cowboy-geïnspireerde outfit die Kylie Jenner aan het begin van het jaar droeg naar het verjaardagsfeestje van een vriend. Zoals je kunt zien, was haar zus Kendall ook aanwezig en ze zagen er allebei absoluut stijlvol uit!

Aanbevolen: