Dit zijn de meest geliefde en absurde outfits van Adam Sandler

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest geliefde en absurde outfits van Adam Sandler
Dit zijn de meest geliefde en absurde outfits van Adam Sandler
Anonim

Het is één ding om een van de beste komische acteurs van Hollywood te zijn. Het is iets anders om met de beste actrices aller tijden te hebben gewerkt, zoals Jennifer Aniston en Drew Barrymore. Maar om een stijlicoon te zijn voor het dragen van de meest casual en comfortabele kleding in het echte leven en in films, kan alleen Adam Sandler dat voor elkaar krijgen. Schijnbaar trots en niet gestoord door modecritici, heeft Adam Sandler een relatief grote aanhang gekregen dankzij zijn uber-casual outfits.

Wat maakt de outfits van Adam Sandler zo iconisch? Wat zegt hij over mensen die houden van hoe hij zijn kleding stylet? Volgen meer mensen de modetrend die hij heeft ingezet? Blijf lezen om erachter te komen …

6 Wat draagt Adam Sandler gewoonlijk?

Of het nu de jaren 1990, 2000 of 2022 zijn, Adam Sandler heeft altijd een thema in zijn stijl gedragen: zeer casual outfits. Of hij nu een gestreept shirt met een sportthema of lange mouwen draagt, Adam Sandler kan niet naar buiten zonder dat zijn overhemd te groot is. Hij draagt hem meestal weggestopt, maar soms stopt hij zijn grote topje in zijn achterste, dat is ofwel een cargoshort, een basketbalshort of een joggingbroek die natuurlijk flodderig moet zijn.

Als aanvulling op zijn wijde boven- en onderkant draagt Adam ook rubberen schoenen om overal comfortabel te kunnen lopen. In niet zo zeldzame gevallen draagt hij sneakers, maar alleen als hij daar zin in heeft.

Wat betreft accessoires, de 55-jarige houdt ervan om zonnebrillen en petten te dragen als ze buiten wandelen. Adam drinkt meestal ook een kopje koffie, wat een onderdeel is geworden van zijn fashionstatement.

5 Waarom draagt Adam Sandler zulke wijde kleding?

In The Grown-Ups, de film waarin Adam Sandler zijn Hollywood-vrienden castte, draagt hij zijn typische oversized gestreepte shirt en cargoshort die fans grappig vonden. Sommige fans twitterden zelfs hoe alleen Adam Sandler erin slaagde dezelfde outfit te dragen die hij dagelijks draagt voor een film die $ 271,4 miljoen verdient met zijn co-sterren Kevin James, David Spade, Chris Rock en Rob Schneider.

Comfort boven stijl is de reden waarom Adam Sandler zijn wijde kleding draagt. Elke dag de gebruikelijke oversized shirts dragen is een trend geworden die niet alleen Sandler heeft aangepast, maar ook degenen die denken dat de Hot Girl Summer-look voorbij is. Blij met hoe Sandler onbeschaamd van zijn stijl houdt, gaat hij zelfs zo ver als het bijwonen van rode loper-optredens met zijn uber-casual pasvorm.

4 Wat voor soort schoenen draagt Adam Sandler?

Net als zijn typische outfit in zijn potentiële Oscar-winnende film Hustle, waarin hij speelt als de verkenner die assistent-coach werd voor de 76ers, draagt Adam Sandler ook rubberen schoenen op een bepaalde dag. Als er echter één detail is dat de meeste fans over het hoofd zien aan zijn schoenen, dan is het wel dat Adam graag laag uitgesneden schoenen draagt.

Of je nu basketbalschoenen draagt op een vroege ochtendboodschap of een lay-up maakt in Hustle, dure, hoog uitgesneden Jordans kunnen zijn vooringenomen liefde voor laag uitgesneden niet gemakkelijk vervangen. Sommige fans hebben Adam zelfs ondervraagd omdat hij ogenschijnlijk oude en versleten schoenen droeg, maar hij lacht het alleen maar weg en neemt niet eens de moeite om er bedachtzaam op te antwoorden.

Het lijkt er ook op dat Adam Sandler's voorliefde voor het dragen van casual outfits zijn sleutel is tot camoufleren op openbare plaatsen zonder gemakkelijk opgemerkt te worden door fans. Het was vermakelijk voor mensen om erachter te komen naar welke plaatsen Adam is gegaan en nonchalant naar binnen is gelopen zonder opgemerkt te worden door de omringende mensen.

3 Adam Sandler haat mode

Vogue noemt Adam Sandler een mode-antiheld, meer bedoeld als een positieve dan een negatieve. Aangezien Adam Sandler al een aanzienlijk succesniveau heeft bereikt, hoeft hij geen indruk te maken op mensen met zijn chique high-end kleding. Sinds zijn periode als komiek bij Saturday Night Live van 1990 tot 1995, heeft hij niet veel moeite gedaan om zijn wijde kleding te veranderen, behalve dat hij verschillende kleuren en ontwerpen draagt.

Adam Sandler zegt zelfs dat hij graag meer 'up-to-date en modieuze' kleding zou dragen, maar vanwege hoe beperkend het voelt om dat soort kleding te dragen, zou hij het in plaats daarvan niet doen. Daarom is het geen taboe om Adam bij speciale gelegenheden een smoking te zien dragen.

Toch, aangezien hij comfort belangrijker vindt dan het beperkende gevoel van het dragen van stijlvolle kleding, zien fans hem zelden moderne kleding dragen.

2 Adam Sandler was een mode-icoon in 2021

GQ noemt de mode van Adam Sandler de 'Slanderian Style', waarmee hij zijn typische baggy shorts, oversized shirt en rubberen schoenen-outfit beschrijft. Gezien het feit dat de Hustle-ster de meest gezochte beroemdheid was in de categorie 'celebrity fashion', bewijst dit dat Adam Sandler een mode-icoon is geworden, vooral voor Generatie Z, die het graag teruggooit naar de mode van de jaren 90.

Billy Madison, een rijke zoon die zijn tijd verspilt aan gek maken, komt het dichtst in de buurt van Adam Sandler's ware persoonlijkheid, en daarmee komen ook Billy's eigenschappen en modekeuzes. Toen de film in 1995 in première ging, draaide de modestijl van toen voornamelijk om ingestopte oversized polo's en met zuur gewassen jeans, wat nog steeds dicht in de buurt komt van hoe Adam zijn outfits nu stylet.

1 Adam Sandler draagt casual, zelfs bij televisie-interviews

Of het nu in zijn interview op The Tonight Show met Jimmy Fallon of Jimmy Kimmel Live is, Adam Sandler draagt consequent zijn wijde kleren op televisie. Zelfs gevraagd naar zijn stijlkeuzes, heeft hij er zelfs trots over opgeschept en gezegd dat zijn vrouw Jackie zelfs zijn polo uit de Banana Republic kocht.

Aanbevolen: