Dit seizoen van benedendeks heeft de meest irritante bemanning tot nu toe

Inhoudsopgave:

Dit seizoen van benedendeks heeft de meest irritante bemanning tot nu toe
Dit seizoen van benedendeks heeft de meest irritante bemanning tot nu toe
Anonim

The Below Deck Franchise

Van benedendeks tot benedendeks Middellandse Zee, nu komt benedendeks zeiljacht. Bravo besloot een nieuwe bemanning te volgen op een zeilboot voor een realityshow; en net als bij elke nieuwe show zijn er wat groeipijnen geweest, ook met de cast. Hoewel de cast ook de bemanningsleden van de boot zijn, is er nog steeds een castingproces waarbij kandidaten auditie doen voor de show. En helaas komen de individuele castleden en hun relaties deze keer niet onder de maat.

Kapitein

Glenn Shepard is de kapitein van Parsifal III, een 180 meter lange luxe zeilboot. Hij is vrij rechttoe rechtaan als kapitein en lijkt redelijk redelijk. Hij volgt de rangen en grijpt niet in tenzij hij absoluut een situatie onschadelijk moet maken. Toen hij beschreef hoe hij zijn team leidt, vertelde hij aan E! Nieuws, "Ik heb een zeer relaxte [stijl], niet helemaal hands-off, maar ik geef graag het eigendom van de afdelingen aan mijn afdelingshoofden. Ik wil hun initiatief niet onderdrukken. Ik houd alles in de gaten, maar ik beschouw mezelf eerder als een macromanager dan als een micromanager. In zekere zin ben ik daar trots op… maar ik denk dat ik het beste uit mijn mensen haal door het op die manier te doen." Kapitein Glenn is gemakkelijk de meest sympathieke op de boot.

Hoofdstewardess

Jenna MacGillivray is dit seizoen hoofd interieur en ze doet de dingen volgens de boekjes. Ze predikt harde liefde en verwent haar stewardessen niet omdat ze verwacht dat ze hun werk doen zonder dat er vragen worden gesteld. Hoewel Jenna goed lijkt in haar werk, wordt ze snel afgeleid door haar connectie met chef Adam. Haar pda met de chef-kok wordt onprofessioneel en de andere stewardessen beseffen niet hoe haar liefdesleven haar werk in de weg staat. Sinds het filmen van dit seizoen, keek Jenna terug en was ze zich bewust van haarzelf en vertelde ze de fans: "Ik kwam met vuurwapens. Ik wilde de beste ervaring aan de gasten geven, en ik begrijp dat dat op dat moment betekende dat ik niet gefocust was op de meisjes, ik had meer tijd moeten besteden. En daar heb ik spijt van. Ik was gefocust op Adam. En ik beheerde alles naar mijn beste vermogen en soms faalde ik."

Tweede Stewardess

Madison Stalker rent rond de boot als een kip met afgehakte kop. Ze doet altijd alsof ze het zo druk heeft, maar ze krijgt eigenlijk nooit iets gedaan. En als Jenna haar ergens mee confronteert, verdedigt ze zichzelf blindelings en gaat ze de hele boot om met klagen.

Derde Stewardess

Georgia Grobler is een seriële flirt. Ze flirt met elk bemanningslid, zelfs als ze een relatie hebben. Zonder spijt blijft ze voor ontvoerde mannen gaan. Hoewel ze haar werk gedaan krijgt en snel leert, kunnen kijkers er niet over uit dat ze drama creëert tussen koppels en zichzelf gemakkelijk in relaties invoegt. In een exclusief nummer met The Daily Dish schreef Georgia haar constante flirten toe aan 'precies hoe ik spreek'.

Chef-kok

Adam Glick doet alsof hij een stoere vent is, maar draagt zijn emoties op zijn mouw, net zoals de meeste chef-koks afgebeeld op de Below Deck-franchise. Hij kan neerbuigende opmerkingen maken, maar hij kan ze niet aan zonder super defensief te worden. Ook al is hij emotioneel, hij is niet volwassen genoeg om te communiceren hoe hij zich voelt, vooral als het gaat om zijn ontluikende relatie met Jenna.

Eerste stuurman

Paget Berry is een harde werker en krijgt dingen voor elkaar. Hij heeft een relatie met een van zijn matrozen, Ciara, maar weet het aan dek heel professioneel te houden. Een ding dat kijkers niet over hem kunnen uitstaan, is zijn bereidheid om terug te flirten met Georgia, soms zelfs in het bijzijn van Ciara. In een recent interview met Andy Cohen verdedigde Paget zichzelf door te zeggen: "Uiteindelijk, Georgia en ik, zijn we goede vrienden en hebben we gewoon onschuldige, vriendelijke grappen. Ik denk dat als je tegenwoordig geen vriendelijke grap kunt maken met het andere geslacht, het een beetje jammer is."

Eerste Deckhand

Ciara Duggan is vrij normaal. Ze concentreert zich op haar werk en het onderhouden van haar relatie met Paget, wat niet gemakkelijk kan zijn in deze omgeving. Ze heeft de neiging om tegen hem te praten, ook al wordt hij als haar superieur beschouwd, maar hoe moet ze anders handelen als haar significante andere flirt met een ander meisje recht voor haar neus? Maar Ciara is beslist chiller dan de meesten, ze beweert dat ze "er niets van vond" toen hem werd gevraagd naar het flirten van Paget.

Tweede Deckhand

Parker McCown is misschien wel het meest irritante lid van de bemanning. Hij loopt rond met zo'n arrogantie, ook al heeft hij meestal geen idee wat hij doet. Hij verzint voortdurend excuses tegen Paget en kapitein Glenn en is respectloos naar de andere bemanningsleden. Gelukkig voor de kijkers besloot Parker de show te verlaten. Hopelijk zal zijn vervanger, Chris Miller, een stuk minder vervelend zijn, wat niet moeilijk zou moeten zijn.

Hoofdingenieur

Byron Hissey past niet bij de rest van de crew. Hij is veel ouder dan alle anderen en heeft een vrouw en kinderen thuis. Hij probeert gewoon relevant te blijven door het drama tussen de rest van de bemanningsleden bij te houden. Hiermee voegt hij niet veel entertainmentwaarde toe aan de show.

Kijkers zullen moeten afwachten of een van deze bemanningsleden hun baan terug krijgt aangeboden voor toekomstige seizoenen.

Aanbevolen: