Wat is er echt gebeurd tussen Marie Osmond en ex-man, Brian Blosil?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Marie Osmond en ex-man, Brian Blosil?
Wat is er echt gebeurd tussen Marie Osmond en ex-man, Brian Blosil?
Anonim

Als de meeste mensen beroemd worden in de entertainmentindustrie, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze weer verdwijnen in de anonimiteit. Om die reden wordt het feit dat acteurs als Angelina Jolie tijdens hun lange carrière in zoveel beroemde films hebben gespeeld, vaak gevierd en terecht. Aan de andere kant zijn er veel mensen die het feit lijken te negeren dat Marie Osmond veel lof verdient voor haar lange en zeer succesvolle carrière.

Helaas zijn er veel beroemdheden die tijdens hun leven vaak zijn gescheiden. Dankzij het feit dat Marie Osmond al tientallen jaren beroemd en succesvol is, is het feit dat ze een van de sterren is die meerdere keren is gescheiden, redelijk goed gedocumenteerd. Desondanks weten veel fans van Osmond niet wat er werkelijk is gebeurd tussen haar en haar ex-man Brian Blosil.

Wat werd er gezegd toen Marie Osmond en Brian Blosil gingen scheiden

In 1986 hoorde de wereld dat Marie Osmond voor de tweede keer door het gangpad liep toen ze trouwde met haar toenmalige vriend, Brian Blosil. In de jaren die volgden, beviel Osmond van twee kinderen die Blosil verwekte, Rachel en Matthew. Bovendien adopteerden Osmond en Blosil nog vijf kinderen tijdens hun huwelijk, Jessica, Michael, Brandon, Brianna en Abigail. Aangezien ze al een zoon had die James heette uit haar eerste huwelijk, had Marie Osmond een vrij groot gezin.

Van buitenaf leek het alsof Marie Osmond en Brian Blosil erg gelukkig waren tijdens hun huwelijk. Immers, net als de meeste sterren die een idyllisch beeld van hun leven schetsen, liet Osmond het altijd lijken alsof ze professioneel en in haar persoonlijke leven op een geweldige plek was. In werkelijkheid zou het echter niemand moeten verbazen dat je nooit weet wat er in het huwelijk van iemand anders aan de hand is. Maar aangezien Osmond en Blosil veel langer getrouwd waren dan de meeste beroemde koppels, schokten velen toen bekend werd dat ze gingen scheiden na meer dan twintig jaar huwelijk.

Toen Marie Osmond en Brian Blosil besloten hun huwelijk te beëindigen, legde het paar een verklaring af waarin ze alles in het best mogelijke licht schilderden. "Hoewel ons huwelijk eindigt, hebben we nog steeds een zeer vriendschappelijke relatie. Ons huwelijk is altijd trouw geweest en geen van ons wijst de schuld toe aan de scheiding."

Wat is er echt gebeurd tussen Marie Osmond en haar ex-man Brian Blosil?

In de entertainmentindustrie zijn er veel sterren met miljoenen fans die veel om hen geven. Veel mensen geven zelfs zoveel om hun favoriete sterren dat ze gretig alles leren over de beroemdheid en gaan geloven dat ze hen op een bepaald niveau begrijpen. In werkelijkheid is er echter geen manier voor het grote publiek om echt te weten wat een ster doormaakt, vooral niet op dat moment. Als gevolg hiervan zou niemand verbaasd moeten zijn als ze erachter komen dat wat ze dachten over hun favoriete sterren al die tijd niet klopte.

Nadat Marie Osmond zweeg over wat ertoe leidde dat zij en Brian Blosil jarenlang gingen scheiden, veranderde dat allemaal. Toen Osmond werd geïnterviewd tijdens een optreden in de Masters Podcast Club van Winn Claybaugh in 2020, verbrak ze plotseling haar stilzwijgen over het onderwerp. Hoewel ze niet inging op persoonlijke details over haar huwelijk met Blosil, onthulde Osmond de waarheid over haar huwelijk met Blosil die ze zich pas realiseerde na een belangrijke gebeurtenis in haar leven.

In augustus 2004 verloren Marie Osmond en Brian Blosil het huis dat ze deelden door een brand. Terwijl de meeste mensen in die positie er kapot van zouden zijn, reageerde Osmond verrassend op de brand. “Het was waarschijnlijk een van de meest bevrijdende dingen die me ooit zijn overkomen. Omdat ik me realiseerde dat dit huis dat ik had gecreëerd een façade was voor een huwelijk dat twintig jaar lang niet gelukkig was. Ik geloof echt dat het God was - ze zeggen: 'Het branden van binnen.' Dus soms gebeuren deze dingen om ons wakker te maken."

Naast het moment dat ze zich realiseerde dat haar huwelijk een façade was, maakte Marie Osmond ook duidelijk dat haar kinderen wisten dat hun ouders moesten scheiden. “Ik ging gewoon, ‘ik kan dit niet meer doen. En mijn kinderen kwamen naar me toe en zeiden: 'Mam, ga alsjeblieft weg. We moeten hier weg.'”

Hoewel Marie Osmond niet heeft onthuld wat het precies was met haar huwelijk met Brian Blosil waardoor haar kinderen zeiden dat het moest eindigen, zegt dat alleen al veel over het huwelijk van het voormalige paar. Het moet tenslotte voor elk lid van de familie van Osmond en Blosil glashelder zijn geweest dat niemand meer gelukkig was in het huwelijk.

Aanbevolen: