Nicole Kidman en Kristen Stewart Lead Star Studded Vanity Fair's 2022 Hollywood Issue

Inhoudsopgave:

Nicole Kidman en Kristen Stewart Lead Star Studded Vanity Fair's 2022 Hollywood Issue
Nicole Kidman en Kristen Stewart Lead Star Studded Vanity Fair's 2022 Hollywood Issue
Anonim

Vanity Fair heeft de covers van hun 28e jaarlijkse Hollywood Issue onthuld. Hun acht covers, gemaakt door conceptuele kunstenaars Maurizio Cattelan en Pierpaolo Ferrari, bevatten enkele van de grootste sterren die momenteel in Hollywood werken.

Nicole Kidman en Kristen Stewart zijn slechts twee van de Hollywood-iconen die in de editie verschijnen. De fotoshoot is niet alleen gewijd aan prijswinnaars, maar bevat ook indiefilmsterren, franchisesterren en tv-castleden.

Stewart, Kidman en Elba zijn vanity Fair Cover Stars

The Vanity Fair Hollywood Issue toont Nicole Kidman, poserend in lingerie tijdens een heldere fotoshoot. De actrice, die is genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Being The Riccardos, gaf in het bijbehorende interview toe dat ze al haar rollen benadert alsof ze 'net van de toneelschool komt'.

Kristen Stewart, ook genomineerd voor een Oscar voor haar rol als wijlen prinses Diana in Spencer, geeft toe: "Iedereen wil een Oscar winnen, weet je?" Poserend in een geel topje bovenop een duikplank, stadslichten achter haar. "Ik ben helemaal ontroerd", zegt ze tegen het tijdschrift. Ze geeft toe dat het minder gaat om het winnen van de prijs, maar meer om gerespecteerd worden door haar leeftijdsgenoten.

Idris Elba, die poseert in een met water gevulde roze Cadillac, heeft een van de meest veelzijdige cv's in Hollywood. Momenteel werkt hij aan een filmversie van zijn hitserie Luther. "Voor degenen die van de verkenning van de donkere kant van de mens houden, het is goed gedaan, het is goed geschreven", legt Elba uit.

Cumberbatch, Cruz en Garfield praten over hun voor een Oscar genomineerde uitvoeringen

De Britse acteur Benedict Cumberbatch, wiens excentrieke foto hem toont in een badkamer met zwanen, sprak over zijn verschijning in Marvel-films als Doctor Strange en indiefilms zoals The Power of The Dog.

"Tenzij je een Marvel-ster hebt, is het financieren van een film heel, heel, heel, heel moeilijk - hoe belangrijk het verhaal ook is, hoe urgent het verhaal ook is, hoe getalenteerd en bekroond en gewaardeerd de artiest ook is", gaf hij toe. "Artistiek beschouw ik de twee nooit als volledig wederzijds exclusief", antwoordt hij wanneer hem wordt gevraagd naar het balanceren van de twee genres.

Fellow Spiderman: No Way Home-acteur Andrew Garfield zegt dat zijn recente keuzes te wijten waren aan het verdriet om zijn moeder te verliezen aan kanker in 2019. Het herinnerde me eraan dat zonen en dochters hun moeders verliezen sinds het begin van tijd. En ik had dit unieke gevoel van verlies en verdriet. Ik was net in de club gesprongen door de illusie te verliezen dat de persoon die je het leven geeft altijd zal blijven leven.”

Marvel's Shang-Chi and the Legend of the Ten Ring, poserend in een roze pak, heeft onthuld dat Michael B Jordan en Chris Pratt, naast superhelden en actiesterren, nog steeds de gemiddelde man spelen.

Spaanse schoonheid Penelope Cruz, die onlangs verscheen in The 355 en Parallel Mothers, geeft toe dat ze kieskeuriger is met haar projecten. "Non-stop reizend, was er een moment waarop ik voelde: Oké, ik zorg voor al deze personages, maar hoe zit het met mijn eigen verhaal?" Ze acteert in Engelse, Spaanse en Italiaanse films en geeft toe dat de angst deel uitmaakt van de aantrekkingskracht: "Ik heb dat nodig om te functioneren. Ik wil me niet te veilig voelen."

Pose-ster Michaela Jae Rodriguez vertelt over het winnen van een Golden Globe eerder dit jaar, waarmee ze de eerste transgender-ster is die zo wordt erkend door de HFPA. "Kind, het veranderde mijn hele perspectief van hoe ik mezelf zag en hoe ik mezelf zag als actrice."

Aanbevolen: