Katie Holmes Vs. Nicole Kidman: wie is de rijkere ex-vrouw van Tom Cruise in 2022?

Inhoudsopgave:

Katie Holmes Vs. Nicole Kidman: wie is de rijkere ex-vrouw van Tom Cruise in 2022?
Katie Holmes Vs. Nicole Kidman: wie is de rijkere ex-vrouw van Tom Cruise in 2022?
Anonim

Naast een succesvolle acteercarrière, delen Hollywood-sterren Nicole Kidman en Katie Holmes nog één ding: hun ex-man Tom Cruise. Beide dames waren getrouwd met de beroemde acteur, maar Cruise werd uiteindelijk niet de ware voor beide vrouwen.

Vandaag bekijken we hoe rijk Nicole Kidman en Katie Holmes in 2022 zijn. Hoe begonnen de twee dames aan hun carrière, wat zijn hun meest succesvolle projecten en hoe lang waren ze getrouwd naar de Hollywood-ster? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Nicole Kidman werd beroemd in de jaren '80

Hollywood-ster Nicole Kidman begon haar carrière in de jaren '80 in Australië met rollen in projecten als Bush Christmas en BMX Bandits. In 1989 brak ze door in Australië door te schitteren in de thrillerfilm Dead Calm en de miniserie Bangkok Hilton. In 1990 verwierf Kidman internationale bekendheid dankzij de actiefilm Days of Thunder.

7 Katie Holmes werd eind jaren '90 beroemd

Katie Holmes' filmdebuut was in 1997 in de dramafilm The Ice Storm. Een jaar later speelde de actrice in de tiener-sci-fi-horror Disturbing Behavior, maar ze brak pas door toen ze werd gecast als Joey Potter in de tienerdramashow Dawson's Creek, die werd uitgezonden van 1999 tot 2003.

6 Dit zijn de grootste blockbusters van Nicole Kidman

Gezien het feit dat Kidman al meer dan vier decennia in Hollywood werkt, is het niet verwonderlijk dat ze speelde in tal van succesvolle en veelgeprezen films. De beroemdste films uit de jaren 90 van Nicole Kidman zijn Far and Away, Batman Forever, To Die For en Eyes Wide Shut. In 2002 won de actrice de Academy Award in de categorie Beste Actrice voor haar vertolking van Virginia Woolf in de dramafilm The Hours.

Een jaar daarvoor was Kidman genomineerd in dezelfde categorie voor haar rol in de musical Moulin Rouge!. Naast deze projecten is de actrice ook bekend van de films Rabbit Hole, Lion en Being the Ricardos. Kidman is ook geen onbekende in succesvolle televisieprojecten, en enkele van haar bekendste zijn Big Little Lies, The Undoing en Nine Perfect Strangers.

5 Dit zijn de grootste blockbusters van Katie Holmes

In de loop van haar carrière verscheen Katie Holmes in tal van projecten met een groot budget. Enkele van de beroemdste films van de actrice uit de jaren 2000 zijn The Gift, First Daughter en Batman Begins. In de jaren 2010 was Holmes te zien in projecten als Don't Be Afraid of the Dark, Jack and Jill en Touched with Fire. Naast films staat Katie Holmes ook bekend om haar vertolking van Jacqueline Kennedy in de miniserie The Kennedys uit 2011.

4 Nicole Kidman was van 1990 tot 2001 getrouwd met Tom Cruise

Nicole Kidman en Tom Cruise ontmoetten elkaar in 1989 op de set van de film Days of Thunder waarin ze allebei speelden. In 1990 trouwden de twee acteurs en tijdens hun huwelijk adopteerden ze een dochter genaamd Isabella Jane en een zoon genaamd Connor. In 2001 kondigden de twee sterren hun scheiding aan en hun scheiding werd dat jaar afgerond.

3 Katie Holmes was van 2006 tot 2012 getrouwd met Tom Cruise

Katie Holmes en Tom Cruise ontmoetten elkaar in april 2005 en na zeven weken verloofden de twee sterren zich. In april 2006 werd hun dochter Suri geboren.

Holmes en Cruise stapten in november 2006 in het huwelijksbootje. In juni 2012 vroeg Holmes de echtscheiding aan, die in hetzelfde jaar werd afgerond. Katie Holmes behield de voogdij over hun dochter Suri. Volgens RadarOnline scheidde Holmes van de beroemde acteur om haar dochter te beschermen tegen Scientology.

2 Nicole Kidman is $250 miljoen waard in 2022

Volgens Celebrity Net Worth wordt Nicole Kidman momenteel geschat op $ 250 miljoen. Dit is zeker niet verwonderlijk gezien het feit dat de actrice de afgelopen vier decennia consequent tot de best betaalde actrices ter wereld heeft gerekend. Volgens de site verdiende Kidman tussen september 2019 en september 2020 ongeveer $ 22 miljoen, en voor haar rol in Netflix' muzikale komedie The Prom, kreeg de actrice maar liefst $ 10 miljoen betaald!

1 Katie Holmes is $ 25 miljoen waard in 2022

Katie Holmes heeft een veel lager vermogen in vergelijking met Nicole Kidman. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen. Tijdens haar hoogtepunt in Dawson's Creek kreeg de actrice $ 175.000 per aflevering. Als we hun carrières vergelijken, is het duidelijk dat Kidman in de loop van haar carrière speelde in meer veelgeprezen projecten, wat zeker heeft bijgedragen aan haar hogere vermogen.

Aanbevolen: