Billie Eilish's 'Vanity Fair'-cover is eindelijk hier

Billie Eilish's 'Vanity Fair'-cover is eindelijk hier
Billie Eilish's 'Vanity Fair'-cover is eindelijk hier
Anonim

Het is een behoorlijk indrukwekkend jaar geweest voor de jonge singer-songwriter Billie Eilish, en een jaar dat schijnbaar blijft geven!

De 19-jarige Bad Guy-zangeres ging eerder vanochtend naar haar Instagram-account om aan te kondigen dat haar langverwachte Vanity Fair-cover er eindelijk was, en deelde enkele videobeelden van haar opnames van de cover en de cover zelf. De indrukwekkende hoes met de titel 'Billie's World' toont Eilish met haar kenmerkende limoengroene haar, lange aandrukbare nagels en een zonnebril in jaren 70-stijl.

Het artikel en de omslag gaan allemaal over de aankomende documentaire over het leven en de muziek van Eilish, en deze zal naar verwachting op 26 februari debuteren. De documentaire gaat in première op Apple TV+ en is getiteld Billie Eilish: The World's a Little Blurry. Het werd gefilmd tussen 2018 en 2020, met fragmenten van de indrukwekkende reis van de jonge kunstenaar.

In het Vanity Fair-interview beschrijft Eilish ze als verhalen over haar tienerleven. In het interview zegt Eilish ook dat ze enthousiast was over het vooruitzicht dat de documentaire toegeeft dat ze dol is op camera's.

Eilish's debuutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? verdiende maar liefst elf Grammy-nominaties, en het lijkt erop dat het beste nog moet komen met deze zangeres! Je kunt de documentaire op 26 februari bekijken op Apple TV+!

Aanbevolen: