Hier is waarom Khloe Kardashian Tristan Thompson officieel heeft opgegeven

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Khloe Kardashian Tristan Thompson officieel heeft opgegeven
Hier is waarom Khloe Kardashian Tristan Thompson officieel heeft opgegeven
Anonim

Terwijl Khloe Kardashian een prachtige dochter, de driejarige True, deelt met NBA-ster Tristan Thompson, heeft de realityster het volkomen duidelijk gemaakt dat haar vreemdgaan, ex-vriendje nog een kans geven, gewoonweg uit den boze is.

In de loop der jaren werd het liefdesleven van Kardashian geplaagd door krantenkoppen die beweerden dat Thompson ontrouw was geweest aan de vrouw waarvan hij ooit zei dat het de liefde van zijn leven was, met wie hij zichzelf oud zag worden. Maar zijn acties hebben zeker anders aangegeven.

Aan het begin van de pandemie, begin 2020, besloot de oprichter van Good American Thompson nog een kans te geven nadat hij ermee ophield toen het nieuws bekend werd dat hij haar had 'bedrogen' met de voormalige familievriend Jordyn Woods.

Het incident, dat naar verluidt plaatsvond in februari 2019, zorgde ervoor dat Woods voorgoed uit de Kardashian-cirkel werd verwijderd, maar Thompson werd verwelkomd omdat Kardashian echt geloofde dat de atleet zijn manier van doen zou hebben veranderd sinds valsspelen met Woods was ' t de eerste keer dat hij werd ingehaald door ontrouwrapporten.

Maar eind 2021, terwijl hij verondersteld werd een toegewijde relatie te hebben met de moeder van één, werd onthuld dat Thompson een derde kind had verwekt, tot ongenoegen van de tv-persoonlijkheid. Kardashian verspilde geen tijd door te stoppen met Thompson, en hoewel de laatste naar verluidt in het verleden veel kansen heeft gehad, lijkt het erop dat hun relatie deze keer voorgoed voorbij is.

Is Khloe Kardashian echt over Tristan Thompson?

Afgaande op haar recente opmerkingen, lijkt het zo.

Vooruitlopend op de seizoenspremière van The Kardashians op Hulu, ging de Revenge Body-ster zitten voor een interview met Robin Roberts, mede-anker van Good Morning America, waar haar liefdesleven werd opgevoed - maar Kardashian aarzelde geen moment het beantwoorden van alle vragen over waar de zaken stonden met Thompson.

De 37-jarige onthulde openhartig dat het een tijdje duurde voordat ze zich realiseerde dat zij en Thompson gewoon niet bedoeld waren om samen te zijn, wat nogal duidelijk werd door de acties van de laatste jegens de vrouw waarvan hij ooit beweerde dat hij de liefde van zijn leven.

Thompson vertrouwen werd ongelooflijk moeilijk voor de socialite, omdat hij al een reputatie had opgebouwd door uit de relatie te stappen en andere vrouwen te verleiden, terwijl hij Kardashian vertelde dat hij zich aan haar wilde binden.

Het is duidelijk dat de toewijding om loyaal te zijn niet lang duurde.

Openend over waar ze stond met Thompson vandaag, vertelde Kardashian: Met Tristan voelde ik me in het begin ongelooflijk veilig en ik voelde me een tijdje heel goed.

"Ik herinner me dat hij me bedroog vlak voordat ik beviel van [True] en ik hem nog steeds in de verloskamer had.

De voormalige Keeping Up With the Kardashians-ster voegde toe: Het zag er misschien vreemd uit voor de buitenwereld, maar als mijn dochter mijn homevideo's bekijkt, zullen die video's net zo puur en perfect zijn als ik kon maak ze.”

Maar het was niet allemaal slecht voor Thompson in Kardashian's interview met GMA, terwijl ze verder zei dat ze de basketbalspeler als een goede vader en een 'geweldige kerel' beschouwde. Hij is "gewoon niet de man voor mij."

"We snakken allemaal naar die tijd, dat doen we zeker, maar ik denk dat we allemaal weten waarvoor we ons hebben aangemeld", vervolgde ze. "Wat ik doormaak op sociale media, is niet wat ik in het echte leven doormaak."

Heeft Tristan Thompson een derde kind verwekt?

In december 2021 werd onthuld dat Thompson voor de derde keer vader was geworden, nadat personal trainer Maralee Nichols had aangekondigd dat ze zijn kind had gekregen - een jongetje.

Nichols had eerder beweerd dat ze een korte affaire had met Thompson terwijl hij Kardashian nog zag, gedurende welke tijd ze uiteindelijk zwanger werd.

Terwijl Thompson aanvankelijk ontkende de vader van de baby te zijn, bewees een vaderschapstest later dat hij inderdaad de biologische vader was, waardoor niet alleen Kardashian, maar haar hele familie in shock achterbleef.

In een nu verwijderde Instagram-post kort na de geboorte van de baby, schreef Nichols een oprecht onderschrift, schrijvend, ik leer me te concentreren op de mooie dingen om me heen in plaats van alle negatieve dingen.

“Het voelt nu heel moeilijk, maar ik weet dat dit uiteindelijk allemaal voorbij zal zijn en dat mijn zoontje en ik een gelukkig leven kunnen leiden. Ik heb een fout gemaakt, maar ik ben een mens.

Ze concludeerde: "Ik zal een tijdje geen persoonlijke foto's plaatsen [sic] omdat ik mijn familie geen pijn wil doen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.”

Nichols vecht momenteel tegen Thompson voor de rechtbank nadat hij had geëist dat hij haar $ 47.000 per maand aan kinderbijslag zou betalen.

Aanbevolen: