Waarom heeft Russell Brand zijn scheidingsuitkering van Katy Perry opgegeven?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Russell Brand zijn scheidingsuitkering van Katy Perry opgegeven?
Waarom heeft Russell Brand zijn scheidingsuitkering van Katy Perry opgegeven?
Anonim

Veel beroemdheden hebben huwelijkse voorwaarden, maar dat betekent niet noodzakelijk dat beide partijen weglopen met het geld (of eigendom) waarvoor ze bedoeld zijn. Aan de andere kant, In het geval van Katy Perry en Russell Brand is het gemakkelijk genoeg om te zeggen wie de grotere beroemdheid is, maar dat betekent niet dat een deel van Katy's rijkdom er mee wegliep haar ex-man.

Hoewel sterren als Kelly Clarkson hun ex-echtgenoten te veel hebben moeten betalen op basis van gerechtelijke procedures, ondanks vastgestelde huwelijkse voorwaarden, is dat niet het geval voor elke beroemdheid.

Katy leek gemakkelijk genoeg weg te glijden (nou ja, behalve de emotionele schade die haar relaties hebben aangericht) nadat ze naar de rechtbank was gegaan met Russell, omdat haar ex er expliciet voor koos haar geld niet aan te nemen.

Hadden Katy Perry en Russell Brand een huwelijkse voorwaarden?

Het blijkt dat Katy en Russell vóór hun huwelijk in 2010 nooit een huwelijkscontract hebben geschreven. Technisch gezien betekende dat dat Russell recht had op een ton van Katy's verdiensten (ze verdiende maar liefst $ 44 miljoen tijdens hun huwelijk).

Dus waarom liep de acteur niet weg met een hoop geld nadat hij het via een sms had uitgemaakt met zijn vrouw? Beide partijen leken het erover eens te zijn dat een verandering van hart een impact had op de winst.

In feite suggereerde een verklaring van het paar destijds dat ze de scheiding in der minne wilden houden, ondanks Katy's ogenschijnlijk gebroken hart.

Russell-merk had na de scheiding miljoenen mee naar huis kunnen nemen

Meerdere bronnen hebben gespeculeerd dat Russell Brand het huwelijk met miljoenen had kunnen verlaten, maar hij koos er gewoon voor om dat niet te doen. Het leek een grote verschuiving voor de acteur, die eerder "beroemd was om zijn rokkenjager manieren" pre-Katy, volgens Daily Mail. Het is ook geen geheim dat Brand verschillende verslavingsbehandelingen heeft ondergaan (voor zowel seksverslaving als middelengebruik), dus fans wisten niet wat ze van hem moesten denken tijdens de zeer openbare breuk van het voormalige koppel.

En technisch gezien had Russell Katy onder de loep kunnen nemen voor de helft van wat ze verdiende. Dus waarom zoveel geld op tafel laten liggen?

Daily Mail beweert dat het simpel is: Russell wilde Katy's geld niet, blijkbaar vertelde hij zelfs zijn ex dat hij niets van haar wilde afnemen. In plaats daarvan wilde Brand gewoon dat hun splitsing rustig en vriendschappelijk zou zijn.

Natuurlijk was er genoeg tijd voor Russell om van gedachten te veranderen, terwijl het paar een wachttijd van zes maanden onderging in hun staat voordat de scheiding werd afgerond. Toch meldden vrienden van hem, zeggen bronnen, dat Brand gewoon verder ging.

Het is vermeldenswaard dat de acteur en komiek zelf tegenwoordig ongeveer $ 20 miljoen waard is, dus misschien had hij Katy's geld (of enig ander gedrag dat zijn imago zou kunnen aantasten) niet nodig.

Hoe lang duurde het huwelijk van Katy Perry en Russell Brand?

Een factor waar de meeste publicaties geen rekening mee hielden toen Katy en Russell uit elkaar gingen, was de lange levensduur van hun huwelijk. In veel gevallen bepalen huwelijkse voorwaarden de termijnen voor een huwelijk; een echtgenoot kan een bepaald bedrag krijgen, afhankelijk van hoe lang ze getrouwd zijn.

Katy en Russell waren pas iets meer dan een jaar getrouwd, wat betekent dat de laatste mogelijk niet in aanmerking kwam voor bijvoorbeeld alimentatie. Afhankelijk van hun staat van verblijf tijdens hun huwelijk, dat waarschijnlijk de hele tijd Californië was, lijkt het waarschijnlijk dat Brand zijn rechten had kunnen uitoefenen als hij daartoe geneigd was geweest.

In Californië delen gehuwde partners gemeenschapseigendommen, dus de duur van het huwelijk doet er niet toe.

Gelukkig voor Katy nam Russell de grote weg, ook al deed hij dat niet per se voor of na hun huwelijk. Daily Mail meldde zelfs dat Brand zelfs probeerde om Zoey Deschanel, een dubbelganger van Katy, te achtervolgen na de breuk.

Misschien is zijn manier van doen nu echter veranderd, aangezien Brand nu getrouwd is en een kind heeft en, naar alle waarschijnlijkheid, behoorlijk wat rustiger is geworden.

Katy is natuurlijk bij Orlando Bloom, met wie ze een baby deelt. De kans is groot dat tegen de tijd dat die twee in het huwelijksbootje stappen, ze een uitgebreid huwelijkscontract zullen hebben opgesteld om hun beide inkomsten te beschermen, in plaats van dingen aan het toeval over te laten.

Aanbevolen: