Heeft Tristan Thompson Lamar Odom zojuist bedreigd in de Instagram-reacties van Khloe Kardashian?

Heeft Tristan Thompson Lamar Odom zojuist bedreigd in de Instagram-reacties van Khloe Kardashian?
Heeft Tristan Thompson Lamar Odom zojuist bedreigd in de Instagram-reacties van Khloe Kardashian?
Anonim

Een bron dicht bij Khloé Kardashian verklaarde onlangs dat, ondanks hun lelijke breuk, Tristan Thompson " altijd speciaal zal zijn" voor Khloé.

"Ze is nog steeds erg loyaal aan Tristan. Ze houdt er niet van als mensen hem bekritiseren… het is heel goed mogelijk dat ze uiteindelijk weer bij elkaar zullen komen", vertelde de inside-bron aan People.

Hoewel het paar de splitsing goed lijkt te verwerken, lijken recente posts op sociale media een lelijker beeld van jaloezie te schetsen. Khloé plaatste onlangs een foto op Instagram van haar in een bruine bikini, terwijl ze haar haar wast onder een buitendouche op het strand.

Haar ex-man Lamar Odom reageerde onder de foto en noemde Khloé een "hottie" - en Thompson had er iets over te zeggen.

"God bracht je de eerste keer terug. Speel als je wilt, andere resultaten."

Thompson verwees naar de bijna fatale overdosis drugs van Odom in 2015, waarvoor de voormalige Lakers-speler uiteindelijk in het ziekenhuis belandde.

Veel fans hebben de woorden van Thompson geïnterpreteerd als een bedreiging voor Odom, en mensen noemen de speler van Boston Celtics ongepast voor zijn opmerkingen.

Thompson reageerde ook onder Khloé's post met rode harten en kwijlende emoji's. Het is onduidelijk of Khloé al dan niet van plan is om weer bij hem te komen, of dat ze het deze keer voorgoed hebben stopgezet.

Mensen op sociale media roepen Thompson ook uit voor zijn verschillende ontrouw, waarvan wordt vermoed dat ze de oorzaak zijn van de breuk tussen hem en Khloé. Velen geloven dat de splitsing zijn schuld is - en dat hij daarom niet het recht heeft om te bepalen wie wat op Khloé's Instagram-berichten plaatst.

Velen speculeren ook dat Khloé alleen een relatie met Thompson wil onderhouden om hun dochter True, die drie jaar oud is, te beschermen. Volgens berichten blijven Khloé en Thompson samen ouders en brengen ze tijd door met True als gezin, waardoor sommigen geloven dat er nog steeds een kans is voor hen om weer bij elkaar te komen. Sommigen geloven dat Thompson Khloe probeert terug te krijgen, wat zijn gedrag misschien beter verklaart.

Fans geloven dat Thompson en Odom allebei niet in lijn zijn met hun opmerkingen over Khloé's post, en dat geen van beide mannen een kans heeft om weer bij haar te komen. Mensen blijven online grappen maken over Thompson vanwege zijn dreigende opmerkingen richting Odom. De opmerkingen zullen waarschijnlijk doorgaan totdat Thompson zijn verlies accepteert - deze keer buiten de rechtbank.

Aanbevolen: