Fans denken dat Tom Cruise de poging om een Oscar te winnen heeft opgegeven

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Tom Cruise de poging om een Oscar te winnen heeft opgegeven
Fans denken dat Tom Cruise de poging om een Oscar te winnen heeft opgegeven
Anonim

Tom Cruise heeft te veel acteerprijzen verdiend om te tellen. Maar zoals fans opmerken, moet hij nog een Oscar winnen - en dat zal hij misschien nooit doen. Waarom niet? Fans denken dat hij elke poging om er een te verdienen gewoon heeft opgegeven.

Probeerde Tom Cruise een Oscar te winnen?

Onder de lange lijst met prestaties van Tom Cruise bevinden zich talloze films van alle genres. Maar fans zeggen dat hij de afgelopen jaren is afgestapt van het werken aan 'prestige dramafilms' en zich in plaats daarvan op actie richt.

En die verandering, zeggen ze, betekent dat hij het waarschijnlijk heeft opgegeven om een Oscar te verdienen. Maar streefde hij er in de eerste plaats naar?

Het was rond 2006 dat Toms cv veranderde van heel divers naar vooral actie. Toegegeven, hij heeft tonnen verdiend met de 'Mission Impossible'-franchise, maar niets van dat harde werk levert hem een zeer gewild Oscar-beeld op.

Het punt is dat fans denken dat Tom in zijn jonge jaren voor een Oscar wilde gaan. Het is pure speculatie, maar ze denken dat de jongere Tom het prestige van zo'n prijs zou hebben gewild. Maar de dingen zijn veranderd.

Waarom stopte Tom Cruise met proberen een Oscar te winnen?

Fans hebben een paar verschillende theorieën over waarom Tom stopte met het najagen van prestigieuze films en mogelijke Oscar-nominaties. Een commentator merkte op dat hij misschien gewoon van actiefilms houdt.

Verschillende andere reageerders zijn het daarmee eens; ze zeggen dat Tom een "krankzinnige bucketlist" heeft en dat actiefilms hem laten genieten van dat adrenaline-zoekende gedrag. Tegelijkertijd hebben bepaalde films Tom een hoop geld opgeleverd -- en het zijn meestal niet de tamme, dramatische films die ter plaatse komen. Grote actie betekent grote beloningen, dus sommige fans speculeren dat Tom daarom door blijft gaan.

Actiefilms hebben Tom's beroemdheidsstatus ook versterkt (hij maakte zelfs gebruik van zijn status om een andere celeb te ontmoeten waar hij een grote fan van is). Zijn neiging om stunts zelfs verder te duwen dan iemand anders redelijk acht, kan ook aantrekkelijk zijn -- en een hogere cashflow aanmoedigen.

Komt Tom Cruise ooit terug naar drama?

Ok, dus hij is een adrenalinejunkie die de perfecte uitlaatklep heeft gevonden voor zijn gekke stunts. Maar zal Tom Cruise ooit terugkeren naar drama's, voor een mogelijke kans op een Oscar? Misschien.

Een fan wees erop dat Tom het tempo van de actiefilm niet eeuwig kan volhouden. En dat betekent dat "we een ouderwets prestigedrama-tijdperk Cruise zullen krijgen zodra hij deze films niet meer kan doen." Misschien is dat echter niet zo erg, want met het ouder worden komt er meer wijsheid (toch?) en mogelijk dramatische acteerprestaties.

Aanbevolen: