Dit is waarom fans zeggen dat 50 Cent zijn carrière heeft opgegeven

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zeggen dat 50 Cent zijn carrière heeft opgegeven
Dit is waarom fans zeggen dat 50 Cent zijn carrière heeft opgegeven
Anonim

De artiest 50 Cent ontplofte voor het eerst in de vroege jaren 2000, waarbij de meeste fans het erover eens waren dat zijn debuutalbum Get Rich or Die Tryin' zijn beste werk was, en The Massacre uit 2005 een goede tweede. Daarna denken fans echter dat de carrière van de jaren 50 in de muziek is gestopt.

Erger nog, ze denken dat hij het helemaal heeft opgegeven om zijn eerdere successen in rap te imiteren. Maar waarom?

50 Cent's geluid is veranderd, zeggen fans

Zelfs superfans van 50 zijn het erover eens dat hij bijna tien jaar geleden in wezen zijn "piek" bereikte. Sommigen zeggen zelfs dat ze op dit moment niet denken dat hij "zijn status in het spel kan terugvorderen". Meestal is het omdat zijn muziek is veranderd, waren de commentatoren het erover eens, dus in theorie zullen veel voormalige luisteraars zich niet aangetrokken voelen tot zijn nieuwere dingen.

Terwijl hij zijn geluid "perfectioneerde" voordat hij die eerste twee knallers uitbracht, denken fans dat daarna 50 min of meer zijn muziekcarrière hebben opgegeven. Toegegeven, hij heeft beweerd op dit moment aan muziek te werken, en het is zelfs Wikipedia-officieel met een 2021 TBD-datum.

Toch denken fans dat de nieuwste muziek uit de jaren 50 nog steeds niet de grootsheid van albums uit het verleden zal bereiken, en ze denken niet dat 50 Cent er echt om geeft.

Heeft 50 Cent zijn muziek opgegeven?

Kijkend naar de lange lijst van zakelijke ondernemingen van 50 Cent, is het duidelijk dat muziek niet langer het enige is dat hij doet. Dat is, zeggen fans, waar zijn motivatie ligt; hij wilde roem en succes, beweren ze, en dat heeft hij al bereikt.

Eén fan leek de algehele sfeer samen te vatten die iedereen neerzette; "hij liet het naar zijn hoofd stijgen, dus werd hij lui met zijn muziek." Maar lui worden leek helemaal geen invloed te hebben op de carrière van de jaren 50 - alleen zijn albumgerelateerde succes.

50 Cent heeft tenslotte "een enorm succes gehad en heeft verklaard dat hij alles heeft gedaan wat hij wilde doen", wijzen fans erop, en ondanks de financiële verliezen van de afgelopen jaren heeft 50 nog steeds genoeg rijkdom om rond te strooien.

Bovendien blijft hij zijn geld op de meest onbeduidende manieren buigen, dus hoewel er nieuwe muziek op komst is, is het tegenwoordig niet het hoogtepunt van zijn beroemdheid.

50 Cent staat bekend om zoveel meer dan rap

Dus hij is misschien lui, of misschien realiseerde hij zich dat hij niet echt meer hoefde te werken om relevant te blijven. Hoe dan ook, fans zeggen: "Er was niet één keer dat hij een interview deed of iets uitbracht en het werd niet gepost en verspreid via internet."

Het is een fenomeen dat 50 zich duidelijk heeft gerealiseerd, omdat hij vaak Instagram-koppen over zichzelf opnieuw plaatst, inclusief roddels en onnauwkeurigheden, gewoon om de draak te steken. Misschien is er toch een methode voor zijn marketing.

Aanbevolen: