Waarom Austen en Craig uit 'Southern Charm' beste doelen zijn

Inhoudsopgave:

Waarom Austen en Craig uit 'Southern Charm' beste doelen zijn
Waarom Austen en Craig uit 'Southern Charm' beste doelen zijn
Anonim

Craig Conover en Austen Kroll van Southern Charm hebben al eeuwen een Bravo-bromance. Het paar ontmoette elkaar in seizoen vier toen Kroll zich bij de serie voegde en sindsdien zijn ze aan de heup gehecht. Conover maakt sinds het begin deel uit van de franchise en staat erom bekend dat het voor wat drama zorgt. Zijn bestie is ook niet bang om in de pot te roeren en heeft zelf meerdere keren in de hete stoel gezeten. Je zou kunnen zeggen dat hun vriendschap nogal chaotisch is, maar uiteindelijk houden ze van elkaar.

Veel dingen op reality-televisie kunnen worden verzonnen, maar deze twee en hun vriendschap is verre van dat. Meisjes zijn gekomen en gegaan, maar het enige dat bij elkaar is gebleven, zijn zij. Kroll en Conover lanceerden samen een podcast waarin ze praten over kussens en bier, met de toepasselijke titel 'Kussens en bier'. Craig begon een paar jaar geleden zijn bedrijf Sewing Down South en de lijn is een hit. Austen aan de andere kant begon zijn eigen brouwerij genaamd Kings Calling Brewing Co. waar hij zijn Trop Hop-bier verkoopt. De jongens besloten hun beide bedrijfsnamen te combineren om hun eigen podcast te maken! Beste vriend doelen!

6 Craig Conover trok in bij Austen Kroll

Tijdens seizoen zeven van Southern Charm moest Craig naar het huis van Austen verhuizen nadat zijn huis was besmet met asbest. De jongens genoten ervan om samen te ontbijten, de was te doen en films te kijken. De enige klacht die Craig had, was dat er geen South South-kussens waren. Conover zei tegen Kroll: "Kijk eens naar al je decoratieve kussens! Waar zijn mijn kussens? Heb je ze allemaal aan je moeder gegeven? Ik heb je een bos gegeven." Zonder een beat te missen, gaf Austen toe: "Ja, dat deed ik."

5 Craig Conover confronteerde de ex Madison LeCroy van Austen Kroll

Conover kon zien dat de ex-vriendin van Austen met hem speelde na hun breuk. Austen Kroll en Madison LeCroy gingen twee jaar lang met elkaar om en hun relatie was extreem giftig. Craig ontmoette Madison en kwam op voor zijn vriend om zijn loyaliteit aan Austen te tonen. "Elke keer dat je hem sms't, ontsteekt de vlam van hoop weer," vertelde Craig de kapper, die na het beëindigen van hun relatie contact met Austen was blijven houden. "Je bent niet meer verliefd, hij wel", voegde hij eraan toe. "Als je niet definitief kunt zeggen: 'Ja, ik hou van deze persoon', dan ben je niet verliefd op hem! Ik bedoel, wees gewoon oprecht. Kijk, als je het altaar ziet, wil je dat hij het is, maar hij is het niet." "Nee, dat is het niet," bekende ze.

4 Craig en Austen's 'Pillows And Beers' Podcast

Zoals de Apple podcast-beschrijving luidt: "Craig Conover en Austen Kroll bespreken hun leven buiten reality-tv en laten zien wie ze zijn achter de camera, luister terwijl ze worden vergezeld door beroemdheden en vrienden en praten over de eenvoudige aspecten van daten met avonturen van over de hele wereld."Pillows and Beer" zal een kijkje geven in het leven van twee beste vrienden die gewoon hun vele ervaringen met iedereen willen delen."

Het paar heeft zojuist aangekondigd dat ze ook samen een live tour gaan doen!

3 De Kristin Cavallari-liefdesdriehoek

Tijdens quarantaine werden Austen Kroll en Craig Conover gespot met The Hills-aluin Kristin Cavallari. Op de een of andere manier raakten hun twee namen in de war met die van Cavallari en bevonden ze zich in de ultieme liefdesdriehoek. Ieders ogen waren gericht op Cavallari's nieuwe vriendschap met Conover en Kroll. Kristen Cavallari ontkende contact te hebben gehad met een van de 'Pillows and Beer'-sterren, maar Conover beweerde van wel. Uiteindelijk is de enige echte liefde in deze driehoek die tussen Austen en Craig.

2 Austen Kroll en Craig Conover voegden zich samen bij 'Winter House'

Bravo heeft een nieuwe spin-offserie uitgebracht genaamd Winter House, die plaatsvond in Stowe, Vermont. Het gedeelde huis bestond uit gasten van Summer House en Austen en Craig die het zuiden vertegenwoordigden. Het duo klikte met het hele huis en beiden maakten zelfs liefdescontacten. Austen flirtte met Ciara Miller, terwijl Craig samenkwam met Paige Desorbo.

1 Austen en Craig gaan samen op tour

Deze twee ondersteunen niet alleen elkaars individuele carrières, maar ze hebben er zelfs samen een opgebouwd. Hun podcast "Pillows and Beers" is zo succesvol dat ze samen op een live tour kunnen gaan en vele grote steden kunnen bezoeken. Op hun site staat: "Craig Conover en Austen Kroll van Southern Charm geven het publiek de kans om ze te leren kennen buiten reality-tv. geniet ervan. Pillows & Beer Live gaat over twee beste vrienden die lachen met al hun fans."

Aanbevolen: