RHOBH: 10 Instagram-foto's van de familie Richards-Umansky die bewijzen dat ze absolute doelen zijn

Inhoudsopgave:

RHOBH: 10 Instagram-foto's van de familie Richards-Umansky die bewijzen dat ze absolute doelen zijn
RHOBH: 10 Instagram-foto's van de familie Richards-Umansky die bewijzen dat ze absolute doelen zijn
Anonim

Iedereen die een die-hard fan is van The Real Housewives of Beverly Hills, weet dat Kyle Richards de enige huisvrouw is die sinds het begin in de show is geweest en in de afgelopen 10 seizoenen hebben fans een glimp opgevangen van in haar leven.

Kyle, die getrouwd is met makelaar Mauricio Umansky en vier prachtige dochters heeft, maakte tijdens de reality-tv-show duidelijk hoe belangrijk familie voor haar is. De lijst van vandaag verkent de Instagram-berichten van de familie die absoluut bewijzen dat de Richards-Umanskys leuk, liefdevol en ja - ongelooflijk knap zijn! Oké, hier zijn ze dan - 10 foto's van de familie Richards-Umansky die bewijzen dat het absolute doelen zijn!

10 Laten we beginnen met het feit dat ze samen dansvideo's maken

Familie Umansky Richards
Familie Umansky Richards

Om de lijst af te trappen zijn deze screenshots van enkele leuke Richards-Umansky familiedansen. Ja, het is duidelijk dat sommige familieleden behoorlijk wat tijd doorbrengen op TikTok waar deze dansen zijn ontstaan.

Het is zeker inspirerend om de familie samen te zien pronken met hun dansmoves en het lijdt geen twijfel dat de familie die samen danst, bij elkaar blijft. En zoals je kunt zien, vinden zowel Kyle als Mauricio het leuk om mee te doen!

9 Ze vinden het heerlijk om tijd in de natuur door te brengen

Een ding dat degenen die de reality-tv-sterren van The Real Housewives of Beverly Hills op sociale media volgen, meteen zullen opmerken, is dat ze er allemaal van houden om veel tijd in de natuur door te brengen.

Hierboven staat een foto van een van hun recentere wandelingen en iedereen die bekend is met de familie Richards-Umansky zal meteen merken dat de oudste broer of zus Farrah ontbreekt. Hé - met vier dochters moet het moeilijk zijn om ze allemaal bij elkaar te krijgen!

8 en hun vakantiefoto's zijn gewoon schattig

Degenen die The Real Housewives of Beverly Hills kijken, weten al dat deze families behoorlijk rijk zijn - wat betekent dat hun vakanties altijd erg duur en extravagant zijn, en Kyle en Mauricio vormen daarop geen uitzondering.

Hierboven is een schattige selfie te zien die de twee met haar dochter Portia namen terwijl ze op vakantie waren in Aspen, Colorado - een locatie die bekend staat als een populair toevluchtsoord voor beroemdheden die ook ongelooflijk duur onroerend goed heeft!

7 Elke keer als ze samen zijn, lijken ze het geweldig te vinden

De volgende op de lijst is deze schattige foto van Kyle Richards, Mauricio Umansky en hun dochters Farrah en Alexia die hun beste leven leiden op een feest met een Mexicaans thema. Zoals fans van The Real Housewives of Beverly Hills al weten, is Mauricio Mexicaans, wat betekent dat de familiefeesten altijd gepaard gaan met veel tequila en geweldige muziek.

Als je ziet hoeveel plezier de Richard-Umansky's altijd lijken te hebben als ze samen zijn, bewijst dat ze absolute gezinsdoelen zijn!

6 Kyle en Mauricio weten dat quality time doorbrengen zonder hun kinderen ook belangrijk is

Het is zeker bekend dat het geheim van een goed en gezond huwelijk genoeg quality time voor een paar is en Kyle Richards en Mauricio Umansky weten dat zeker. Met vier dochters kan het natuurlijk moeilijk zijn om tijd te vinden voor een date night, maar gelukkig voor hen hebben ze genoeg geld om een babysitter uit te geven.

Natuurlijk, nu de meeste meisjes ouder zijn en zijn verhuisd - met uitzondering van Portia - moet het plannen van date-avonden veel gemakkelijker zijn geworden!

5 Laten we niet vergeten dat ze ook een ongelooflijk stijlvolle familie zijn

Behalve dat ze eruitzien alsof ze het altijd naar hun zin hebben als ze samen zijn en superrijk zijn, is deze familie ook extreem stijlvol. Ja, met geld kun je bijna alles kopen, maar uiteindelijk kies je wat je gaat dragen - en deze dames zijn niet bang voor wat de modewereld te bieden heeft.

Hierboven staat een foto van Kyle, Alexia en Sophia die een aantal zeer gewaagde looks rocken die veel mensen niet eens zouden durven aantrekken!

4 Serieus - Farrah, Alexia en Sophia zijn totale Insta-baddies

Iedereen die een kijkje in het leven van de familie kreeg in The Real Housewives of Beverly Hills, merkte zeker meteen dat Mauricio en Kyle geweldig werk hebben verricht bij het opvoeden van hun dochters.

Hierboven staat een foto van Farrah, Alexia en Sophia, en ook al is Farrah Kyle's kind uit haar vorige huwelijk, het is veilig om te zeggen dat Mauricio haar volledig omarmde als zijn eigen dochter. Dus ja, deze dames zijn slimme, rijke, totale insta slechteriken - en ze zijn er altijd voor elkaar!

3 Maar Portia steelt gemakkelijk ieders show

Natuurlijk is het hele gezin geweldig, maar er is zeker één familielid dat altijd de show van iedereen steelt. Ja, fans van The Real Housewives Of Beverly Hills hebben de inmiddels 12-jarige Portia zien opgroeien voor de camera's en het lijdt geen twijfel dat ze een ster gaat worden.

Hierboven staat een foto die de tween op haar Instagram plaatste (ja, ze heeft sociale media) van haar en Mauricio die hem een gelukkige verjaardag wensen!

2 Natuurlijk zijn alle vier de zussen super close

Zoals vermeld, bestaat het gezin uit vier zussen: de 31-jarige Farrah, de 24-jarige Alexia, de 20-jarige Sofia en de 12-jarige Portia. Natuurlijk is het leeftijdsverschil tussen de oudste en de jongste vrij groot, maar dat weerhoudt deze zussen er zeker niet van om samen een geweldige tijd te hebben.

Afgaande op hun sociale media-accounts, brengen de vier graag tijd samen door - met of zonder hun ouders. Hierboven zie je een prachtige foto die de zussen maakten tijdens een chique lunch in Beverly Hills en nogmaals - hun outfits zijn absolute perfectie!

1 Dus ja, de familie Richards-Umansky is absolute doelen

Om de lijst af te ronden, is deze schattige kerst/Hannukah-foto die de familie heeft gemaakt. Fans van de reality-tv-show weten al dat Mauricio joods is, en toen Kyle in 1996 met hem trouwde, bekeerde ze zich tot het moderne orthodoxe jodendom. Dus daar is hij dan, de Richards-

Umansky-familie is absoluut een hechte en liefdevolle groep die misschien het luxueuze leven in Beverly Hills leidt - maar ze weten nog steeds dat familie het enige is dat echt belangrijk is aan het eind van de dag.

Aanbevolen: