Hoe 'Winter House'-koppel Craig Conover en Paige Desorbo bij elkaar kwamen

Inhoudsopgave:

Hoe 'Winter House'-koppel Craig Conover en Paige Desorbo bij elkaar kwamen
Hoe 'Winter House'-koppel Craig Conover en Paige Desorbo bij elkaar kwamen
Anonim

Paige Desorbo en Craig Conover zijn de sterren van de Bravo crossover-televisieserie Winter House. Een zuidelijke charmeur en een zomerhuismeisje kwamen samen en dit prachtige stel werd geboren. Craig Conover is sinds het debuut in 2014 op Southern Charm, terwijl Paige Desorbo een frisser gezicht is in de industrie (hoewel ze al erg succesvol is). Fashionista Paige Desorbo voegde zich in 2019 bij de cast van Summer House tijdens seizoen drie.

Paige en Craig's vriendschap begon een paar jaar geleden en ze hadden altijd een beetje stiekem iets met elkaar. "We waren allebei verliefd op elkaar van drie jaar geleden toen ik naar de Hamptons kwam voor het verjaardagsfeestje van Kyle Cooke", zegt Conover over zijn korte optreden in een aflevering van Summer House, eraan toevoegend dat de twee nooit tegelijkertijd single waren.."We hebben altijd oog voor elkaar gehad." Eindelijk werden hun relatietijdlijnen gesynchroniseerd en konden ze elkaar eindelijk achtervolgen! Dit is hoe Bravo-sterren Craig Conover en Paige Desorbo hun relatie naar een hoger niveau hebben getild.

7 'Winter House' premières

Paige Desorbo en Craig Conover (5)
Paige Desorbo en Craig Conover (5)

Tijdens de Bravo spin-off show Winter House kwam Craig Convover het huis binnen in een relatie, dus Paige had een Italiaanse hengst in de gaten. Het Italiaanse model Andrea Denver en Craig's toenmalige vriendin, Natalie Hegnauer, waren geen partij voor wat zou komen. Hoewel Craig en Paige niets romantisch konden nastreven, konden ze hun vriendschap laten groeien. Hun vriendschapsband werd sterker toen ze samen in Vermont woonden en stelde het paar alleen maar gerust met wat ze al wisten.

"Het gebeurde op een gezonde manier. We bouwden een vriendschap op en leerden elkaar eerst kennen, en het ging allemaal vanzelf", zegt Conover. "Je ziet dat de basis van onze relatie zich begint te vormen in de show."

6 Paige Desorbo reisde naar Charleston

Paige Desorbo en Craig Conover (4)
Paige Desorbo en Craig Conover (4)

Paige gaf toe: "Toen we in Vermont aankwamen, wist ik niet dat hij een vriendin had. Dus ik was een beetje teleurgesteld toen ik daar voor het eerst kwam. Maar hij was natuurlijk absoluut respectvol naar zijn vriendin", vertelde DeSorbo aan Ons. "En ik ben nu zo blij als ik terugkijk dat hij een vriendin had, omdat we een heel platonische vriendschap hebben opgebouwd, wat nu de basis is van onze relatie. Alles gebeurt echt met een reden.”

In april vloog Paige met vrienden naar Charleston, South Carolina nadat de show was afgelopen. Ze mocht voor het eerst buiten de lucht met Craig rondhangen en terwijl ze allebei single waren. Deze spontane reis was het begin van alles.

5 Paige en Craig op 'Summer House' 2021

Paige Desorbo en Craig Conover (3)
Paige Desorbo en Craig Conover (3)

Het paar had deze zomer een relatie en Craig verscheen een paar keer in Summer House. Elk weekend dat hij naar de Hamptons kon gaan… hij maakte het waar. Het paar hield hun romance in die tijd erg ingehouden en genoten van het onderhouden van een langeafstandsrelatie.

4 Amanda Batula en Kyle Cooke's bruiloft

Paige Desorbo en Craig Conover (2)
Paige Desorbo en Craig Conover (2)

Winter House werd in februari gefilmd, dus tegen de tijd dat mede-sterren Kyle Cooke en Amanda Batula's bruiloft in september rondkwam, deden Paige en Craig al relatiegeruchten ontstaan. Deze twee hebben samen een paar schattige fotohokjes gemaakt en dat was genoeg om het gerucht te voeden en in een hogere versnelling te zetten.

Het duo bevestigde hun relatie tijdens het huwelijk van Batula en Cooke. "We werden een beetje dronken op de bruiloft en gooiden een verhaal naar boven vanuit de fotocabine", vertelde DeSorbo ons een maand later. "Ik wacht gewoon op het juiste landschap om een officiële foto te maken."

3 Paige Desorbo en Craig Conover bevestigden hun relatie

Paige Desorbo en Craig Conover (8)
Paige Desorbo en Craig Conover (8)

Tijdens het promoten van seizoen één van Winter House, gutste DeSorbo over Conover tijdens een exclusief interview met ons, waarin hij zei: Je zult gewoon moeten zien hoe het eruit ziet tegen het einde van onze vakantie. Het klinkt zo cliché, maar Craig snapt me gewoon. Er zijn veel dingen die ik hem niet hoef uit te leggen, omdat we de dingen op dezelfde manier bekijken. Het past gewoon, het is gewoon heel natuurlijk en het is erg leuk.”

Eindelijk in oktober bevestigden Paige en Craig hun relatie na veel speculatie!

2 Paige Desorbo en Craig Conover op Thanksgiving

Paige Desorbo en Craig Conover
Paige Desorbo en Craig Conover

Paige onthulde dat zij en Craig een vroege Thanksgiving vierden met Craigs familie in Delaware. Daarna gingen zij en Craig helemaal naar Albany, New York om Paige's ouders te ontmoeten en Thanksgiving met haar familie door te brengen. Craig vertelde dat het vlekkeloos verliep en hij aanbidt haar ouders net als zij hem aanbidden. Paige onthulde dat Craig zes uur lang niet stopte met praten met haar vader en moeder!

1 Paige Desorbo en Craig Conover op een 'Summer House' teaserclip

Nadat de laatste aflevering van Winter House op woensdag 24 november in première ging, verscheen er een korte clip van Summer House seizoen zes. De clip van een paar seconden toonde Paige en Craig die een stomende kus deelden in een lift. Fans kunnen niet wachten op het volgende seizoen, zodat ze hun relatie van meer dan alleen platonisch kunnen zien gaan.

Summer House seizoen zes gaat ergens in februari 2022 in première.

Aanbevolen: