Hoe zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck echt weer bij elkaar gekomen?

Inhoudsopgave:

Hoe zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck echt weer bij elkaar gekomen?
Hoe zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck echt weer bij elkaar gekomen?
Anonim

We leven officieel weer in de jaren '20, maar fans van popcultuur hebben opgemerkt dat het eigenlijk meer als de jaren negentig aanvoelt, en wel om één goede reden: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn weer bij elkaar.

De twee werden in 2021 zoenend gezien en brachten PDA naar een heel nieuw niveau achter hun maskers, waarbij Lopez later de relatie bevestigde. Terwijl sommige fans de twee sterren hebben beschuldigd van het geven van een kus voor de paparazzi, zijn velen dolblij om de voormalige vlammen - en ooit het beroemdste stel dat er bestaat - weer bij elkaar te zien.

Na 17 jaar uit elkaar te zijn geweest, leek het alsof een reünie tussen Lopez en Affleck onmogelijk was. Beiden waren verder gegaan en hadden kinderen, en waren ook steeds drukker geworden in hun carrière. Maar ondanks alle kansen is het paar weer verliefd geworden.

Lees verder om erachter te komen wat er de vorige keer tussen Bennifer is gebeurd en hoe ze echt weer bij elkaar zijn gekomen.

Jennifer Lopez en Ben Affleck's eerste relatie

Toen Jennifer Lopez en Ben Affleck begin jaren 2000 met elkaar uitgingen, waren ze het beroemdste stel ter wereld. Volgens Vulture's tijdlijn van hun relatie ontmoetten de twee elkaar in 2002 op de set van de film Gigli. Lopez was destijds getrouwd met Cris Judd.

In juli van dat jaar werden de twee zoenend en knuffelend gezien, en Lopez had de scheiding aangevraagd van Judd na een maand gescheiden te zijn geweest. Kort daarna speelde Affleck in de muziekvideo Jenny from the Block van Lopez en gaf de ster een knuffel op haar kont.

Het stel verloofde zich in november 2002, maar 2003 zorgde voor meer aandacht van de media en valse geruchten die Affleck ontkende. In september 2003, een dag voordat ze in het huwelijksbootje zouden stappen, brachten ze een verklaring uit waarin ze de bruiloft uitstelden vanwege buitensporige media-aandacht.

In januari 2004 bevestigde een vertegenwoordiger van Lopez dat ze de relatie had beëindigd.

De films waarin ze samen speelden

Jennifer Lopez en Ben Affleck's romance begon op de set van Gigli, een film die in augustus 2003 in première ging en aan de kassa een bom verdiende, waarmee hij $7,7 miljoen verdiende tegen een budget van $75,6 miljoen.

In 2004, nadat ze officieel uit elkaar waren, speelde Lopez een gastrol in Afflecks film Jersey Girl. Ze was slechts kort in de film te zien en speelde de rol van Gertie, Afflecks vrouw op het scherm die sterft tijdens de bevalling, waardoor hij zijn dochter alleen moet opvoeden.

Waarom zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck uit elkaar gegaan?

Nadat Lopez en Affleck uit elkaar gingen, dachten beide sterren na over wat er mis ging in hun relatie. Lopez onthulde dat de media-inbreuk op hun privacy te veel werd om aan te pakken.

Ondertussen vertelde een bron aan Page Six dat het paar uiteindelijk andere dingen wilde: “Jennifer was klaar om zich te settelen en kinderen te krijgen, maar Ben wilde zijn vrijgezellenleven nog niet opgeven. Uiteindelijk werd ze het zat om te wachten tot hij terugkwam, ook al brak het haar hart om dingen te beëindigen.'

Jennifer Lopez en Ben Affleck gingen allebei verder

Zowel Lopez als Affleck gingen in 2004 verder, slechts enkele maanden na het beëindigen van hun verloving. Lopez trouwde in juni 2004 met voormalig vlam Marc Anthony, terwijl Affleck in oktober zijn relatie met Jennifer Garner openbaar maakte.

Affleck en Garner trouwden en kregen drie kinderen, terwijl Lopez een tweeling kreeg met Anthony. Lopez en Anthony gingen uit elkaar in 2011, terwijl Affleck en Garner samen bleven tot 2017 toen ze uit elkaar gingen, voordat ze in 2018 gingen scheiden.

Lopez werd vervolgens kort gekoppeld aan Drake voordat hij een relatie begon met de voormalige Yankee Alex Rodriguez, terwijl Affleck begon te daten met Ana de Armas, die in 2021 uit elkaar ging. In april 2021 bevestigde Lopez dat zij en Rodriguez, met wie ze verloofd was, was gesplitst.

Eind april 2021 werden Affleck en Lopez voor het eerst in 17 jaar samen in het openbaar gespot. Gedurende 2021 verschenen er meer foto's van het paar dat zoent en knuffelt op verschillende locaties in L. A.

In juli 2021 maakte Lopez de dingen officieel op Instagram door een foto online te plaatsen van haar en Affleck met een kus.

Hoe zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck echt weer bij elkaar gekomen?

Een insider onthulde aan In Touch Weekly dat de vlam tussen Lopez en Affleck opnieuw was ontstoken toen Affleck contact met haar opnam om haar als vriend te controleren. Maar hij wist precies wat hij deed. Hij was single en zij was single”, beweert de insider.

Lopez "ging ervoor" door "grappige en flirterige antwoorden te sms'en". De insider bevestigde dat “Jen de deal heeft gesloten. Ze wilde hem net zo graag terug als hij haar.'

Wat heeft Jennifer Lopez gezegd over terug zijn bij Ben Affleck?

In een interview in 2022 met Ellen DeGeneres, vertelde Lopez hoe het is om terug te zijn bij Affleck.

“Ik denk niet dat iemand meer verrast was dan wij,” zei ze. "Het is iets moois."

Aanbevolen: