Wat is er echt gebeurd tussen Jana Kramer en ex-man, Mike Caussin?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Jana Kramer en ex-man, Mike Caussin?
Wat is er echt gebeurd tussen Jana Kramer en ex-man, Mike Caussin?
Anonim

Elk jaar worden er een hele reeks romantische komedies uitgebracht en hoewel veel ervan falen, maken sommige een zeer gezonde winst. Uiteindelijk is daar één reden voor, veel mensen houden van het idee van liefde. Aan de ene kant is dat geweldig, want de wereld zou een veel donkerdere plek zijn als niemand in de mogelijkheid van ware liefde zou geloven. Sommige mensen willen echter zo graag de ware liefde vinden dat ze consequent giftige relaties aangaan, wat een heel slechte zaak is.

Helaas hebben sommige mensen in het leven de pech dat ze gewoonlijk ongelukkig zijn in de liefde. Sommige sterren zijn bijvoorbeeld keer op keer getrouwd en gescheiden. Erger nog, sommige beroemdheden zijn elkaar gaan haten nadat ze uit elkaar gingen. Sinds Jana Kramer en haar ex-man Mike Caussin bijvoorbeeld hun eigen weg zijn gegaan, is er veel onthuld over wat er werkelijk tussen hen is gebeurd.

Waarom Jana Kramer en haar ex-man Mike Caussin uit elkaar gingen

In augustus 2014 werd bekend dat de acteur en zangeres Jana Kramer betrokken was geraakt bij een NFL tight end genaamd Mike Caussin nadat ze elkaar op Twitter hadden ontmoet. Verbazingwekkend genoeg, slechts enkele weken in hun relatie, werd bekend dat Caussin Kramer bedroog, maar nadat het aanvankelijk waarschijnlijk leek dat de relatie voorbij was, vergaf ze hem.

Nadat Jana Kramer en Mike Caussin zich hadden verzoend, vertelde ze verslaggevers dat ze op een goede plek waren, dus sommige mensen waren blij voor hen toen ze zich in 2013 verloofden. Enkele maanden nadat ze hadden ingestemd om te trouwen, liepen Kramer en Caussin naar beneden het gangpad in augustus 2014. In de komende vier jaar verwelkomden Kramer en Caussin hun twee kinderen op de wereld, een dochter genaamd Kolie en een zoon genaamd Jace.

Nadat ze samen een gezin hadden gesticht, leek het erop dat de relatie tussen Jana Kramer en Mike Caussin zo ver zou gaan totdat hun relatie een enorme klap kreeg. Nadat ze de eerste keer dat ze hoorde dat Caussin haar bedroog, had overwonnen, ontdekte Kramer opnieuw dat haar man haar had verlaten, maar deze keer was het met meerdere vrouwen.

In plaats van haar relatie met Mike Caussin onmiddellijk te beëindigen, probeerde Jana Kramer haar huwelijk te laten werken ondanks zijn consequente verraad aan haar vertrouwen. Tijdens een optreden in 2020 in de talkshow RuPaul, Kramer en Caussin spraken over samen in therapie gaan om te proberen hun huwelijk intact te houden.

Hoewel Jana Kramer duidelijk meer haar best deed dan de meeste mensen zouden doen om haar huwelijk met Mike Caussin intact te houden, is het uiteindelijk niet gelukt. Op 20 april 2021 diende Jana Kramer de echtscheiding in bij Mike Caussin onder vermelding van "ongepast huwelijksgedrag, onverzoenlijke verschillen en overspel".

Na haar scheiding werd Jana Kramer geïnterviewd door Extra en sprak over het einde van haar huwelijk met Mike Caussin. Meteen verwees Kramer naar de keren dat het paar sprak over vechten voor hun huwelijk en zei dat "dat een leugen van zijn kant was" in verwijzing naar Caussin. Later vroeg de interviewer Kramer om te vertellen over de laatste keer dat ze ontdekte dat Caussin vals speelde. Zonder in details te treden, zei Kramer iets heel onthullends. "Laten we zeggen dat het al erg genoeg was dat ik geen keus had."

Hoe Jana Kramer romantisch verder is gegaan

Uiteindelijk zijn er twee belangrijke redenen waarom zoveel mensen willen dat Jana Kramer geluk vindt in haar liefdesleven, ook al hebben ze haar nooit ontmoet. Ten eerste, hoewel je nooit echt kunt weten wie iemand is zonder tijd met hen door te brengen, lijkt Kramer een goed persoon die geweldige dingen verdient. Ten tweede heeft Kramer in haar leven een aantal zeer slechte relaties gehad. Naast het feit dat haar meest recente ex-man haar uit gewoonte bedroog, was Kramers eerste echtgenoot immers ernstig beledigend.

Hoe slecht iemands datinggeschiedenis ook is, het is altijd mogelijk om dingen om te draaien. Sinds haar scheiding rond was, is het bekend dat Jana Kramer met minstens twee mensen is uitgegaan. Ten eerste, eind 2021, had Kramer kort een relatie met Jay Cutler en is ze momenteel betrokken bij Ian Schinelli volgens whosdatedwho.com.

Helaas is het volgens Jana Kramer bekend dat het minstens één keer behoorlijk ongemakkelijk werd toen ze voor het eerst in jaren weer begon te daten. De reden daarvoor is dat Kramer kort verkering had met Jay Cutler, ze waren op een evenement waar haar ex-man Mike Caussin was. Verbazingwekkend genoeg vroeg een fotograaf die verslag deed van het evenement zelfs aan Kramer en Cutler om een foto te maken met Caussin, wat gewoon ongemakkelijk is.

Aanbevolen: