Wat is er echt gebeurd tussen Jana Kramer en Gleb Savchenko?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Jana Kramer en Gleb Savchenko?
Wat is er echt gebeurd tussen Jana Kramer en Gleb Savchenko?
Anonim

Had Jana Kramer een affaire met Gleb Savchenko terwijl ze in 2016 samenwerkten aan Dancing With The Stars? Meerdere bronnen vertelden Us Weekly dat Kramer en Savchenko de "horizontale mamba" buiten het scherm beoefenden.

Jana Kramer was destijds gescheiden van derde echtgenoot Mike Caussin

Uitgelichte afbeelding van Mike Caussin Jana Kramer
Uitgelichte afbeelding van Mike Caussin Jana Kramer

In 2020 brachten actrice en zangeres Jana Kramer en haar strakke echtgenoot Mike Caussin uit Washington Redskins een gezamenlijk boek uit genaamd 'The Good Fight'. Kramer gaf toe dat hij wat "flirts en flirts" had toen ze kort uit elkaar gingen toen Caussin naar de afkickkliniek ging. De voormalige One Tree Hill-actrice schreef: “Ik heb nooit echt gedacht dat ik iets verkeerd had gedaan. Correctie. Ik wist dat het verkeerd was; Ik wilde gewoon niet de slechterik zijn. Ik rechtvaardigde mijn acties in mijn gedachten, net zoals ik veronderstel dat Mike dat ook altijd al had gedaan.'

Gleb Savchenko's vrouw beschuldigde hem ervan haar te bedriegen

Gleb Savchenko Elena Samodanova Split
Gleb Savchenko Elena Samodanova Split

Tijdens de huwelijksproblemen van Jana Kramer was Gleb Savchenko getrouwd met Elena Samodanova. Savchenko en Samodanova - die samen twee dochters hebben - kondigden hun splitsing aan in november 2020. Haar vertegenwoordiger beweerde in december 2020: "Het is geen geheim dat Gleb affaires heeft gehad met voormalige danspartners - en wie weet met wie nog meer."

Kramer en Caussin gingen in 2016 uit elkaar nadat hij naar verluidt vreemdging met meerdere vrouwen en behandeling zocht voor seksverslaving. Maar het paar - dat dochter Jolie, zes, en zoon Jace, drie deelt - verzoende zich in 2017 en hernieuwde hun geloften in Hawaï. Vorig jaar gingen ze echter voorgoed uit elkaar, toen Jana ontdekte dat een vrouw hem in oktober 2019 een topless foto stuurde.

Jana Kramer Arm om Ian Schinelli Badmode Glimlachend
Jana Kramer Arm om Ian Schinelli Badmode Glimlachend

Jana ging zes maanden verder met de voormalige Navy Seal Ian Schinelli, 36. Ze gingen in april uit elkaar. De fitnesstrainer beweerde dat Jana met twee mannen sliep tijdens haar scheiding in 2016 van echtgenoot Mike Caussin. “Jana heeft me toegegeven dat ze met twee jongens naar bed is geweest terwijl Mike in de afkickkliniek zat. Ze sliep met Gleb, 'vertelde Ian aan Us Weekly. "Ze rechtvaardigde het door te zeggen: 'We waren wettelijk gescheiden.' Ze probeerde zelfs af te spreken met Gleb terwijl we aan het daten waren."

Hij deed een show in Nashville en ze vroeg me of het goed was als ze hem zou ontmoeten. Ik zei: 'Zolang er niets meer was' en ze zei: 'Nee.' Ze ging nooit en zei dat het uit respect voor mij was.”

Schinelli beweerde eerder tegen Us Weekly dat Kramer een "angstige gehechtheid" had aan de mannen in haar leven. Hij theoretiseerde dat het mogelijk is voortgekomen uit haar relatiebreuk met Caussin.

Jana Kramer en Gleb Savchenko over Dancing With The Stars
Jana Kramer en Gleb Savchenko over Dancing With The Stars

Kramer heeft krachtig ontkend dat ze een affaire had met Savchenko en beweerde dat Schinelli loog en "het verhaal verdraaide" in een verklaring aan Us Weekly. "De reden dat ik verder niets heb gezegd over deze breuk was omdat Ian loog over het bedriegen van zijn ex-vrouw en ik probeerde haar te beschermen. Ze is een vriend van mij geworden en ik probeerde haar privacy te beschermen, maar ze heeft me nu toestemming gegeven om namens haar te spreken."

Kramer voegde toe: "Ian is boos omdat al zijn leugens zijn bedacht en nu het verhaal verdraait. Sindsdien heb ik van veel vrouwen ontdekt dat ik niet de enige was tijdens onze relatie, maar Ik ga gelukkig verder met mijn leven en ik hoop dat hij hetzelfde doet."

Schinelli reageerde: "Ik verontschuldigde me bij mijn ex-vrouw en was eigenaar van mijn fouten. … Jana is gekwetst en gebruikt het tegen mij."

Gleb Savchenko ontkende berichten dat hij een affaire had met Jana Kramer

Ondertussen ontkende Gleb Savchenko dat hij een affaire had met zijn beroemde danspartner Jana Kramer tijdens het filmen van Dancing With The Stars. In een gesprek met Entertainment Tonight sloot Savchenko de geruchten af en zei "absoluut niet" toen hem werd gevraagd of er iets was gebeurd tussen hem en Kramer.

"Hebben we ooit iets gehad? Absoluut niet. Absoluut niet, "zei hij. "Wat ze het ook tegen haar vriend heeft gezegd, misschien probeerde ze hem jaloers te maken, weet je. Je kunt haar dezelfde vraag stellen, ze zal waarschijnlijk hetzelfde antwoorden."

Kramer is drie keer getrouwd geweest. In 2004 was ze getrouwd met Michael Gambino. Hij werd later beschuldigd van huiselijk geweld en probeerde haar te vermoorden. Kramer verloofde zich met acteur Johnathon Schaech, die ze had leren kennen op de set van Prom Night. Ze trouwden op 4 juli 2010 in Michigan, maar gingen een maand later uit elkaar. Daarna trouwde ze met Mike Caussin.

Aanbevolen: