De waarheid over de gecompliceerde relatie van Laura Harrier en Klay Thompson

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatie van Laura Harrier en Klay Thompson
De waarheid over de gecompliceerde relatie van Laura Harrier en Klay Thompson
Anonim

Sport en Hollywood gaan niet altijd samen, maar bepaalde NBA-sterren staan dankzij hun relaties in de schijnwerpers van Hollywood, zoals de vele NBA-sterren die een romantische band hebben met de Kardashians. Klay Thompson had onlangs een wervelende romance met actrice Laura Harrier, en een tijdje stond hij erg in het middelpunt van de media-aandacht. Dus wat is de waarheid over hun relatie?

Bijgewerkt op 8 februari 2022, door Leo Morgenstern: Terwijl Klay Thompson en Laura Harrier een tijdje aan en uit waren, lijkt het alsof ze volledig kapot zijn gegaan de afgelopen paar jaar op. Sommige bronnen meldden dat Thompson in de zomer van 2021 met model Paige Carmen begon te daten, en Laura Harrier leek die zomer ook verder te gaan. De affaire van Klay Thompson en Laura Harrier is echter onlangs weer in het nieuws gekomen dankzij Thompsons teamgenoot Jordon Poole. In 2019 reageerde Poole op een foto van Harrier en Thompson en vroeg of ze op een dubbele date met hem en Zendaya wilden gaan. De enige vangst was dat Poole en Zendaya niet echt aan het daten waren - Jordan Poole hoopte dat Laura Harrier hem kon koppelen aan haar Spider-Man: Homecoming co-ster. Deze hele uitwisseling vond plaats in 2019, maar sommige fans op internet hebben onlangs de opmerking van Poole herontdekt en het is weer helemaal viraal gegaan.

Klay Thompson's datinggeschiedenis

Als je geen sportfan bent, ben je misschien meer bekend met Klay Thompson vanwege zijn ruzie met Drake, maar hij staat echt bekend om zijn schietkunsten op het basketbalveld. Blijkbaar is hij ook berucht vanwege het schieten op beroemde modellen. Door de jaren heen is hij betrokken geweest bij verschillende relatieschandalen. Hij heeft naar verluidt met verschillende Instagram-modellen en actrices gedate. In 2015 had hij bijna een jaar een relatie met model Hannah Stockings.

Kort daarna werd hij romantisch gekoppeld aan Instagram-beïnvloeder Abigail Ratchford nadat het model een tweet had gepost met Klay's hond. Toen ging het gerucht dat hij een relatie had met cheerleader Cherise Sandra, maar de schoonheid ontkende het. Hij werd vervolgens gekoppeld aan basketballer Tiffany Suarez toen ze werden gespot op een etentje. Al deze romantische relaties vonden plaats in 2015.

Laura Harrier & Klay Thompson's gecompliceerde relatie

In 2018 ging de NBA-ster uit met Spider-Man: Homecoming-actrice Laura Harrier. Daarvoor had Klay een relatie met model Carleen Henry, met wie hij het uitmaakte vanwege privacyproblemen omdat het model te veel informatie over hun relatie had onthuld. Het goede is dat zowel Klay als Laura dingen graag privé houden, hoewel ze meerdere keren samen zijn gezien.

De twee brachten het nieuwe jaar samen door, en hoewel ze werden gefotografeerd terwijl ze elkaars hand vasthielden en gezellig werden, bevestigden ze geen van beiden de relatie. Destijds gaven ze er de voorkeur aan hun echte status erg privé te houden. Maar ondanks het feit dat ze hun relatie rustig hielden, ging het paar naar verluidt halverwege 2019 uit elkaar en slaagden ze er op de een of andere manier in om in juli weer bij elkaar te komen.

Klay en Laura leken zich te verzoenen toen ze samen werden gespot terwijl ze elkaars hand vasthielden in Malibu en een wedstrijd van Dodgers bijwoonden. De volgende maand gingen ze op een romantische reis naar Frankrijk. Daarna maakten ze als koppel hun officiële debuut op de rode loper op de Oscars afterparty van Vanity Fair in februari 2020.

Hoewel ze zich ooit hebben verzoend, gaat het gerucht dat Klay en Laura al weer uit elkaar zijn gegaan. Het lijkt erop dat de twee geliefden er maar niet uitkomen of een breuk in hun relatie krijgen. Op Instagram plaatste de basketbalkampioen een onverwacht Valentijnsbericht. Hij deelde een foto van hem en zijn vriend Jack Ward die de Stille Oceaan in zeilden. Een van zijn volgelingen merkte op: "Thompson is op zee op zoek naar zijn eigen Disney-prinses Ariel."

Momenteel is er geen teken van recente vriendinnen of dates op Klay's sociale media. Zou het kunnen dat zijn relatiestatus met Laura Harrier "gecompliceerd" blijft? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: