Wat doen de kinderen van Denzel Washington voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doen de kinderen van Denzel Washington voor de kost?
Wat doen de kinderen van Denzel Washington voor de kost?
Anonim

Als we terugkijken op de geschiedenis van Hollywood, is er één ding dat snel duidelijk wordt: er zijn maar een handvol acteurs die de geschiedenis in zullen gaan als de groten van het bedrijf aller tijden. Dankzij alle fantastische films waarin Denzel Washington speelde tijdens zijn lange carrière, is het gemakkelijk om te beweren dat hij een van die acteurs is. Als je dan rekening houdt met het idee dat Hollywood Denzel als acteur aantoonbaar onderbenut heeft, is het verbazingwekkend om te bedenken hoeveel meer hij had kunnen bereiken als dat anders was geweest.

Hoewel de carrière van Denzel Washington hem rijk en beroemd heeft gemaakt, lijkt het waarschijnlijk dat hij zou beweren dat vader zijn zijn grootste prestatie is. Immers, wanneer Denzel tijdens zijn interviews over familie sprak, waren zijn woorden zo ontroerend dat hij mensen in tranen heeft achtergelaten. Gezien hoeveel Denzels familie duidelijk voor hem betekent, is het fascinerend om te zien wat zijn kinderen voor de kost doen.

Wie is de oude vrouw van Denzel Washingont, Pauletta Pearson?

Sinds Denzel Washington beroemd werd en bewees dat hij een van de beste acteurs van zijn generatie is, wordt hij aanbeden door miljoenen fans. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat veel mensen graag naar de films van Denzel kijken vanwege zijn overduidelijke acteervaardigheden. Dat gezegd hebbende, zou het belachelijk zijn om te doen alsof Denzels ongelooflijk knappe uiterlijk en winnende glimlach geen rol hebben gespeeld in al het succes dat hij heeft genoten.

Gezien het feit dat Denzel Washington rijk en beroemd is en beschouwd wordt als een van de knapste jongens die er zijn, was er een speciaal persoon voor nodig om zijn aandacht te trekken. Gelukkig voor Pauletta Pearson is ze duidelijk absoluut prachtig en op basis van hoe ze zichzelf heeft gedragen wanneer ze in het openbaar verschijnt, lijkt ze een ongelooflijk mens te zijn.

Pauletta Pearson, een ervaren persoon in haar eigen licht, is een klassiek geschoolde zangeres en pianiste die op tienjarige leeftijd begon mee te doen aan muziekwedstrijden. Toen Pauletta eenmaal opgroeide, werd ze een Broadway-acteur tot 1977, toen ze begon op te treden voor de camera. Dankzij die overgang ontmoette Pauletta haar man terwijl zij en Denzel samenwerkten aan de lang vergeten tv-biopic Wilma uit 1975.

Sinds zij en Denzel zijn getrouwd, is Pauletta in kleinere rollen blijven acteren en is ze ook druk bezig iets terug te geven. Pauletta is tenslotte lid van de Spelman Board of Trustees, ze is een van de oprichters en uitvoerende leden van The Brain Trust of Cedars-Sinai, en ze heeft het Pauletta and Denzel Washington Gifted Scholars Program opgericht.

Wat doen de kinderen van Denzel Washington voor de kost?

Door de jaren heen is het heel duidelijk geworden dat er veel te veel beroemde ouders zijn die hun kinderen rot verwennen. Uit alle indicaties blijkt dat Denzel Washington niet in die categorie thuishoort, omdat er geen berichten zijn dat hij en zijn vrouw hun kinderen onnodig extravagante dingen geven. Dat gezegd hebbende, op basis van wat de kinderen van Denzel in het leven hebben bereikt, lijkt het duidelijk dat de acteur zijn kinderen alle kansen heeft gegeven om te slagen in het leven.

Op 10 april 1991 werden de twee jongste kinderen van Denzel Washington geboren, de tweeling Olivia en Malcolm. Momenteel zijn Olivia en Malcolm, begin dertig, afgestudeerd aan respectievelijk de New York University en de University of Pennsylvania. Sinds het beëindigen van hun academische carrière zijn Olivia en Malcolm beide op verschillende manieren in de entertainmentindustrie terechtgekomen. Als het op Olivia aankomt, is ze een acteur geworden die is verschenen in projecten als Great Performances, She's Gotta Have It, Chicago P. D., Mr. Robot en Madoff. Malcolm van zijn kant is producer en regisseur geworden van verschillende kleinere films.

Op 27 november 1986 werd het tweede kind van Denzel Washington geboren, een dochter genaamd Katia. Katia is duidelijk een buitengewoon intelligent en hardwerkend persoon en behaalde haar rechtendiploma aan de Yale University, een prestatie waar elke ouder trots op zou zijn. In plaats van advocaat te worden, koos Katia ervoor om filmproducent te worden en ze heeft in die rol aan een aantal opmerkelijke films gewerkt. Katia heeft bijvoorbeeld films geproduceerd als Assassination Nation, Fences, Pieces of a Woman en Malcolm & Marie.

Hoewel alle vier de kinderen van Denzel Washington volbracht zijn, is zijn oudste zoon de meest succesvolle van het stel. John David Washington, voorheen een voetballer die werd ondertekend door de St. Louis Rams, heeft de afgelopen jaren Hollywood stormenderhand veroverd. Het meest opvallend is dat John speelde in Spike Lee's BlacKkKlansman, Sam Levinson's Malcolm & Marie, evenals Christopher Nolan's Tenet. Op basis van alle grote regisseurs die enthousiast zijn geweest om met John te werken, lijkt het waarschijnlijk dat zijn carrière vanaf nu vreemd zal blijven.

Aanbevolen: