Wat doen de kinderen van Elizabeth Taylor voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doen de kinderen van Elizabeth Taylor voor de kost?
Wat doen de kinderen van Elizabeth Taylor voor de kost?
Anonim

Op het hoogtepunt van de carrière van Elizabeth Taylor waren er maar heel weinig acteurs in de wereld die qua sterrenstatus zelfs maar in de buurt van haar niveau kwamen. Als gevolg van hoe ongelooflijk succesvol ze ooit was, werd Taylor nog steeds beschouwd als een van Hollywood's belangrijkste legendes tot ze stierf. Elizabeth Taylor sprak zelfs ooit de Maggie van The Simpsons uit omdat de producers van de show wisten dat het een ongelooflijk stuk stuntcasting zou zijn, omdat ze zo'n groot ding was.

Hoewel Elizabeth Taylor zoveel heeft bereikt in haar carrière dat ze vaak werd vergeleken met Marilyn Monroe, koos de pers er vaak voor om in plaats daarvan over haar privéleven te berichten. Immers, net als sommige andere sterren die meerdere keren getrouwd en gescheiden waren, worstelde Taylor om de juiste partner te vinden, wat ertoe leidde dat ze vaak door het gangpad liep. Hoewel Taylor nooit een lang huwelijk heeft gehad, lijkt het duidelijk dat ze geen spijt had van haar huwelijken sinds ze verschillende kinderen had met haar echtgenoten. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat doen Taylors kinderen nu voor de kost?

Wat doen de zonen van Elizabeth Taylor met Michael Wilding voor de kost?

Een jaar nadat Elizabeth Taylors eerste huwelijk met de oom van Paris Hilton, Conrad Hilton Jr., eindigde, liep de megafilmster door het gangpad met acteur Michael Wilding. Helaas, nadat Taylor en Wilding in 1952 waren getrouwd, scheidden ze in 1957. Aan de positieve kant verwelkomde het paar echter twee zonen tijdens hun huwelijk.

Geboren in 1953, het oudste kind van Elizabeth Taylor, Michael Jr., trad in grote mate in haar voetsporen. Michael werd tenslotte een acteur met kredieten variërend van 1933 tot 1973 volgens IMDb. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Michael door geen enkele verbeelding een superster is geworden, is het vinden van consistent schermwerk gedurende vier decennia een enorme prestatie. Nadat hij bij een relatief jonge man twee kinderen had verwekt bij verschillende vrouwen, vestigde Michael zich en trouwde hij met Brooke Palance, de dochter van een andere filmlegende, Jack Palance.

In tegenstelling tot zijn oudere broer die directer in de voetsporen van zijn moeder trad, werd Christopher Wilding geen acteur. Het lijkt echter nog steeds vrij duidelijk dat Christopher werd beïnvloed door Taylor's carrière toen hij achter de schermen een deel van de entertainmentindustrie werd als filmeditor en fotograaf. Op een gegeven moment trouwde Christopher met Aileen Getty, een extreem rijke olie-erfgename, maar nadat ze in 1981 door het gangpad waren gelopen, scheidden ze in 1989, twee jaar voordat Aileen hiv-positief werd gediagnosticeerd.

Wat doet de dochter van Elizabeth Taylor met Mike Todd voor de kost?

Nadat Elizabeth Taylor en Michael Wilding in 1957 waren gescheiden, trouwde ze later datzelfde jaar voor de derde keer. Een theater- en filmproducent, Taylor's derde echtgenoot Mike Todd won een Oscar voor Best Motion Picture omdat hij Around the World in 80 Days produceerde. Helaas scheidden Taylor en Todd het jaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten, maar tijdens hun korte huwelijk hadden ze samen een dochter genaamd Elizabeth "Liza" Frances.

Volgens Elizabeth Taylor, toen de legendarische acteur Who's Afraid of Virginia Woolf? maakte, was haar dochter Liza "op de set met haar nogal wat". Met dat in gedachten is het logisch dat Liza op een bepaald moment in haar leven acteren heeft geprobeerd. Maar optreden was duidelijk niets voor Liza, want toen een verslaggever eens vroeg of ze in de voetsporen van haar moeder zou treden, antwoordde Liza: "Een actrice? Urggh." In plaats daarvan werd Liza beeldhouwer.

Terwijl de biologische vader van Liza Burton Tivey Mike Todd was, werd ze geadopteerd door de vijfde en zesde echtgenoot van Elizabeth Taylor, Richard Burton. Als volwassene stichtte Liza een eigen gezin toen ze trouwde en twee zonen kreeg. Naast het feit dat ze moeder en echtgenote is, heeft Liza ook een passie getoond voor het verzorgen van de paarden die eigendom zijn van haar familie.

Wat doet de dochter van Elizabeth Taylor met Eddie Fisher voor de kost?

Tussen het huwelijk van Elizabeth Taylor voor de derde en vijfde keer in, stapte ze in het huwelijksbootje met acteur en zanger Eddie Fisher. Tijdens het huwelijk van Taylor en Fisher, dat duurde van 1959 tot 1964, werd hun relatie tabloidvoer toen ze hem bedroog met Richard Burton. Ondanks de negatieve manier waarop hun huwelijk eindigde, kwam er iets geweldigs uit het huwelijk van Taylor en Fisher toen ze begon met het adopteren van een Duits meisje. Na de scheiding van Taylor en Fisher heeft ze haar tweede dochter Maria geadopteerd tijdens haar huwelijk met Richard Burton.

Als jonge vrouw probeerde Maria Burton professioneel modellenwerk, maar het bleek dat die carrière niets voor haar was. Het duurde echter niet lang voordat Maria de baan vond waarvoor ze was bestemd, toen ze samen met haar man Steve Carson een talentenbureau opende.

Helaas mislukte het huwelijk van Maria Burton en Steve Carson en gaf hij Elizabeth Taylor publiekelijk de schuld dat ze ze uit elkaar had gehaald. Volgens rapporten vond Taylor het prima om publiekelijk de schuld te krijgen, omdat het betekende dat ze haar dochter en kleinzoon kon beschermen, aangezien Maria op dat moment een tweejarige jongen had.

Aanbevolen: